Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци

Първоначално публикуван от peshunov Преглед на мнение
    към fanatika_kz
    Би ли обяснил, че да науча и аз, а и да не подвеждам другите
    Двг-не са ми силна страна и коментирам спрямо това, което съм изпитал с мз-то.
    Ето какво направих със синия си мз-ак. Добре, че има кой да помага за заварките, че умирах прав, иначе изпълнението си е изцяло мое. Останаха едни яки гуми, ауспух (Мартин Илчев- беше писал,че знаеш от къде да си намеря) и е готов.
    Браво бе идеално е станало,а ауспух и гуми взе ли си и,ако си взел дай снимки да ги видим.
    Поздрави!!!
    П.П. Аз не се казвам Мартин,а Марин.Няма проблеми несе притеснявай.
    [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

• До: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци

Гуми ще си намеря, а за ауспуха в предишни публикации ти беше казал, че знаеш къде има и ще се радвам да дадеш някаква връзка. Имам и идея за повдигането на задницата само с добавяне на 1 планка и тея дни ще я изпълня. Като цяло ще го повдигна с 4-5 см. което се надявам да не се отрази на веригата (да не опира никъде).
      Последно редактирано от Chinela; 06-03-10, 13:55. Причина: Правопис
      HONDA XL650

Коментар

Първоначално публикуван от peshunov Преглед на мнение
        Гуми ще си намеря, а за ауспуха в предишни публикации ти беше казал, че знаеш къде има и ще се радвам да дадеш някаква връзка. Имам и идея за повдигането на задницата само с добавяне на 1 планка и тея дни ще я изпълня. Като цяло ще го повдигна с 4-5 см. което се надявам да не се отрази на веригата (да не опира никъде).
        ЗвЪнни ми,ще ти кажа - 0888642119 или на скайп:mimonzio .
        Поздрави!!!
        Последно редактирано от viki terzieva; 08-03-10, 13:16.

Коментар

Колеги,обръщам се към вас с един многоооооооо голям въпрос,той е: реших да махна фара на МЗ-то и да си направя 2 по-малки фарчета,та да пренинем по същество. Свалих кабелите от ключа, махнах фара, но проблемът е, че забравих кой кабел от къде е (на ключа). Дайте съвет може ли да стане с един прост прекъсвач (мързеливче) и да може да бачка.
          Поздрави!!!
          П.П с акУмулатор е.
          Последно редактирано от viki terzieva; 08-03-10, 13:17.

Коментар

Айде бе колеги,дайте едно предложение поне,че новия сезон идва.

Коментар

Колеги, а да ви попитам, значи, когато мотора е студен, мотора трудничко включва скорости, съединителят е твърд, и като включиш първа и е на съединител започва да увлича и да тръгва, като повърви малко и поработи, да позагрее се оправя и съединителят и включването на скорости и не увлича. Мисля, че е от маслото в скоростите, до колкото знам в момента е със М10Д, какво трябва да е??? И имам 1 износена част на снимката се вижда, лостчето за задната спирачка, са му износени шлиците и превърта, оста е добре, само лостчето е износено, дали може да се намери такова нещо като резервна част. Утре ще проверя в магазин "Ендуро" - дано има.

Поздрави!!!
              Ако е машина, нека бъде немска!
              XJR 1200
              ETZ 150
              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Погледни в темата си !! Имаше цялата инсталация дадена!! Като се разваля, се гледа и помни !!!
                http://www.mz-b.com/electric/wiredias/mz6v.jpg
                Последно редактирано от viki terzieva; 08-03-10, 13:18.
                Опел Корса В 1,4 82 коня
                Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
                Ямаха ХТ 600Е
                Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Ето я и снимката
                  Прикачени файлове
                  XJR 1200
                  ETZ 150
                  Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
                    Колеги, а да ви попитам, значи, когато мотора е студен, мотора трудничко включва скорости, съединителят е твърд, и като включиш първа и е на съединител започва да увлича и да тръгва, като повърви малко и поработи, да позагрее се оправя и съединителят и включването на скорости и не увлича. Мисля, че е от маслото в скоростите, до колкото знам в момента е със М10Д, какво трябва да е??? И имам 1 износена част на снимката се вижда, лостчето за задната спирачка, са му износени шлиците и превърта, оста е добре, само лостчето е износено, дали може да се намери такова нещо като резервна част. Утре ще проверя в магазин "Ендуро" - дано има.

Поздрави!!!

Метода е следния и е много прост:изчакай го малко да загрее не е трудно
                    Поздрави!!!

Коментар

Браво на мен! Свързах ги благодарение на схемата. Благодаря на hellmashine, че ми даде схемата и на ivan_pk , че ме подсети.
                      Поздрави!!!
                      Последно редактирано от viki terzieva; 08-03-10, 13:19.

Коментар

Браво, оправил си се. На мен това за съединителя не ми е проблем, защото като поработи малко се оправя, най - вероятно е от маслото. Само се моля утре, когато отида до ендуро магазина да има такова лостче за задната спирачка, че без задна не ми харесва нещо.
                        XJR 1200
                        ETZ 150
                        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

.. вероятно е от маслото ...
                          Малко ти идва гъстичко маслото (като е по-студено става малко по-гъсто). И аз навремето го карах с М10Д моя, и зиме и лете, и то често с отработено масло го карах.
                          За лостчето на спирачката, ако не в магазина, по битаците ще има.
                          Hristo Draganov
                          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                            Малко ти идва гъстичко маслото (като е по-студено става малко по-гъсто). И аз навремето го карах с М10Д моя, и зиме и лете, и то често с отработено масло го карах.
                            За лостчето на спирачката, ако не в магазина, по битаците ще има.
                            За маслото ясно, и аз така си мисля, а за лостчето, в магазин Ендуро в Стара Загора отидох преди малко, и нямаше .Но поне човекът ми даде някаква надежда, че ще потърси и най - вероятно щял да намери. Дано да намери и да ми се обади. Ако ли не, в Димитровград на пазара в неделя ще се ходи, там има 1, 2 сергии, където продават части за такива мотори, дано поне там да имат, че иначе .
                            XJR 1200
                            ETZ 150
                            Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

За маслото ясно, и аз така си мисля, а за лостчето, в магазин Ендуро в Стара Загора отидох преди малко, и нямаше .Но поне човекът ми даде някаква надежда, че ще потърси и най - вероятно щял да намери. Дано да намери и да ми се обади. Ако ли не, в Димитровград на пазара в неделя ще се ходи, там има 1, 2 сергии, където продават части за такива мотори, дано поне там да имат, че иначе .
                              Че в събота долу на Кольо Ганчев на битака няма ли такива сергийки?
                              Ти зад сладкарница Неделя ли ходи, или на гърбиците на Хр. Ботев?
                              Hristo Draganov
                              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Браво, оправил си се. На мен това за съединителя не ми е проблем, защото като поработи малко се оправя, най - вероятно е от маслото. Само се моля утре, когато отида до ендуро магазина да има такова лостче за задната спирачка, че без задна не ми харесва нещо.
                                Само си вземаш едни по-хубави ,,цървули'' и гаЗ.
                                Не се притеснявай ще намериш, ама добре ще е, да не разчиташ на пазарските,ако ли не намериш, търси някъде втора ръка - по-здрави са.
                                Поздрави!!!
                                Последно редактирано от viki terzieva; 08-03-10, 18:07. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише отделно от глагола - например, НЕ разчиташ

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X