До: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци
Утре ще ти кажа но миля че на свеща пишеше вмз7
Утре ще ти кажа но миля че на свеща пишеше вмз7

.Ама ще оправя грешките навреме.

.Ама ще оправя грешките навреме. 

. Странна работа, защо така, аз си мисля, че като го карам из баирите и се движи по - бавно и не може да се охлажда добре и загрява повече и избиват ли дедазнам и аз, кажете вие, според вас защо е така? Един познат, караме заедно, със същата свещ Шампион, заедно си ги купихме, със едни и същи мотори сме и заедно караме неговата не е мръднала вече 500 километра аз през 10 километра ги сменям

нещо в тоците ли има проблем незнам. Моля за съвет. Четох от тук от там, че от въздушен филтър може да е, отворих да го погледна, то още си е оригиналния, чисто здрав, рекох да го изтупам, то даже и прах няма - на колите на по 40, 50 хиляди километра се сменят, то мотора и 16 хиляди няма. Карбуратора отворих, прашинка няма вътре, всичко чистичко. Днес купих една ВМЗ 8 и за сега върви добре, но почивните дни ще я пробвам и нея. Свещта като я сваля не е зацапана, пък избила, защо така? Какъв зор виждат тея свещи, че да избиват? Ето и няколко снимки на свещите, които "изяде". а иначе от кондензатор, от бобина от какво може да е?
,и в какво се състои проверяването им.
,а иначе от какво друго може да е?
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар