Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци

Да и после заради същото въображение вала ще се опита да излезе от картерите при запалването или най-малкото ще разбие основните лагери , а после и новия биелен за нула време.. за това на майстор , с нова биела , лагер и чоп , а той си знае работата..

За колегата с преправките по Мз-та , не е лошо като временна идея...обаче точно тия Мз-ти с тия рамки от пресована ламарина са много ...ама много слаби и познай какво става след като решиш да пробваш хода на амортисьорите на някой скок ...Аз знам и белезите по краката ми също знаят . Да не говорим за амортисьорите които добри за асфалта , но безполезни в гората с тия меки пружини . Ще е като на кашкавалено окачване както си го повдигнал . Но най-вече ако си решил да развиваш идеята ,търси рамка от някой по старо ендуро или от ЧЗ 125 например... и ще стане добра комбинация.. Поне двигателите са ги измислили що годе и ще върви добре.

Коментар

• До: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци

Имах 2 МЗ-та РТ 62 и 58 година , едното пълен оригинал 125 , другото което и все още си е мое със 150 кубиков от ТС . Сега прилагам и снимки....

Имам ЕС 150 63 година , който си чака реда да бъде сглобен (сложил съм снимка да видите какво представлява модела

Линкове към снимките от работата по едното РТ и ЕС-а
      ( http://nachev7.snimka.bg/motorcycles...-150-63.399404 ) -ЕС-а
      ( http://nachev7.snimka.bg/motorcycles...5-rt-62.396558 ) -Рт-то

Второто РТ- съм го разглобил и приготвил нови части по двигателя , искам да добие вид като това от последните 2 снимки , но време има и не си давам напън .
      Прикачени файлове

Коментар

Колеги, да споделя какво става в събота. Значи времето хубаво решихме да се поразходим до едни язовири. И така аз и още 1 човек се качваме на МЗто и тръгваме, отиване връщане около 25 километра. Тръгваме ние всичко хубаво и като хванахме по едни черни пътища и баири, ама кал, кал ви казвам, не стига че баир, ами и кал и 2ма човека отгоре по стотина кила. Гумата задната ми я знаете каква е от снимките , боксува поднася, обаче яко газ. Из едни ниви газихме, там по - сухо, но потъва задната гума, обаче яко газ. И както и да е де, стигнахме, повъртяхме се и се прибрахме по живо по здраво. А странното, което ме изненада е, че за 25 километра ми изгори над 2 литра бензин . Не знам колко е нормално, но за мен това е много, със Симсона с 2 литра бензин щях да обиколя половината област .Но стигнахме до заключението, че е нормално де, двама човека отгоре, баири яки, кал яка, само първа, втора и пълна газ. Не знам, на вас колко ви горят вашите МЗта и при какви условия?

Поздрави!
        Ако е машина, нека бъде немска!
        XJR 1200
        ETZ 150
        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
          ...

Поздрави!
          Нормално си гори, поне по твоите приказки, като за твоето каране. Иначе със спокойно каране си горят 4-5 по асвалт.

Коментар

Аз едно време с мойто TS150 съм го засичал, каране само по черно
            в Априлци са предимно баири), гореше някъде около 5 до 6 ...
            А за твоето каране, както казваш, мисля, че клони към нормален разхода ...
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Моят Мз и той към 5,5-6 л/100 като го ръчкам здраво.

Коментар

Охо вие сте добре,аз с моята баракуда тая съгота и неделя 5 литра ги махнах така,че негори и моето под 5-6 не спада отдолу.
                А ето и няколко актуални снимки от днес щях да забравя Честита първа пролет на всичкиви!!!
                Прикачени файлове
                [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Марине, на баща ми бях взел преди време същите предпазители за ръцете (на кормилото), само че сиви. Поне по форма бяха същите, предполагам и като материал
                  Много са хубави , само че избягвай да падаш с тях, защото много лесно се чупят ... доста са крехки.
                  Hristo Draganov

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                    Марине, на баща ми бях взел преди време същите предпазители за ръцете (на кормилото), само че сиви. Поне по форма бяха същите, предполагам и като материал
                    Много са хубави , само че избягвай да падаш с тях, защото много лесно се чупят ... доста са крехки.
                    Абе да ти кажа вече ги севтисах с падане и нищо не им бе.

Коментар

Първоначално публикуван от Марин Илчев Преглед на мнение
                      Абе да ти кажа вече ги севтисах с падане и нищо не им бе.
                      Може твоите пък да са от по-друг материал, знам ли ...
                      Баща ми веднъж изпуснал мотора, и още тогава спраска едната лопатка, по-нататък пък мотора май падна от стойка и се счупи и другата
                      Hristo Draganov

Коментар

Ето го и моето моторче. имах леки проблеми със саединитела(превъртял конус повечето 251 го имат)но го побългарих и стана пушка.

Коментар

Браво бе добре си се постарал с копаенето в снега.

Коментар

Колеги даите съвет каква задна таралежка да сложа 18 ка да е.
                            Поздрави!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Марин Илчев Преглед на мнение
                              Колеги даите съвет каква задна таралежка да сложа 18 ка да е.
                              Поздрави!!!
                              В какъв смисъл каква? Като марка и модел ли?
                              Иначе каквато ти попадне, все ще е добре
                              Hristo Draganov

Коментар

Аз имам предвид цолажа!Колко на колко да е?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X