Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци

Китайка до 60 лв - си е не толкова лош избор. Иначе за мен колкото е по-малка, толкова по-добре развърта мотора. Напоследък ми прави впечатление, че се намират и по 45 лв китайки.
    Стратегия за Национално оцеляване - Да си толкова прост, че никой да не иска да се занимава с теб.

Коментар

• До: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци

Ето няколко снимки от 05.04.2010г.

Коментар

Ето още няколко снимки, след като го измих, му одарих една паста, пръснах пласмасите и гумените части със течен силикон, такъв за предпазване на пластмасите и гумените части... и взе че светна. Като пратих снимка на стария собственик каза - да не си го пребоядисвал

Поздрави.
        Прикачени файлове
        Ако е машина, нека бъде немска!
        XJR 1200
        ETZ 150
        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Абе колеги а да ви попитам, отивам аз да плащам застраховката на МЗто и оная ми вика 83 лева и това със някакви намаления и отстъпки wtf. Гледам предишната е била 39 лева, а тази защо е толкова много, при вас как е
          XJR 1200
          ETZ 150
          Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Значи на моя МЗ 150 са му счупени стрелките на километража и обортомера.Как може да се оправи това нещо може ли по някакъв начин да се отворат и да се сложат други стрелки.Или трябва да се сложи ново табло ако мога така да го нареча.
            Поздрави,
            [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Можеш да махнеш никелираната гривна и стъклото. Но трябва да си много внимателен.Гривната е фабрично завалцована

Аз моята така я махах, оправих си стрелката и я сложих отново. В момента си личи, че там е пипано. Но не ми се даваха пари за нов оборотомер
              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
                Абе колеги а да ви попитам, отивам аз да плащам застраховката на МЗто и оная ми вика 83 лева и това със някакви намаления и отстъпки wtf. Гледам предишната е била 39 лева, а тази защо е толкова много, при вас как е
                Ами същото е и тука. Толкова е гражданската без значение дали е за МЗ или за Ямаха .

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                Можеш да махнеш никелираната гривна и стъклото. Но трябва да си много внимателен.Гривната е фабрично завалцована

Аз моята така я махах, оправих си стрелката и я сложих отново. В момента си личи, че там е пипано. Но не ми се даваха пари за нов оборотомер
                Като чоплиш с отверката да свалиш никелираната гривна, трябва да чоплиш от долната страна (а не откъм стъклото), така че после като се закрие с гумата, да не личи че е чоплено. Също хубаво е да се сложи силикон между никелираната гривна и стъклото при сглобяването, за да не влиза после вода.
                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
                  А,ако нее тайна за колко месеца е правена преди и сега
                  [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Първоначално публикуван от Марин Илчев Преглед на мнение
                    Сега е за 1 година, преди не знам, може и за 6 месеца да е била
                    XJR 1200
                    ETZ 150
                    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

С какво е махна тази гривна.С ножче ли дай малко по подробна информация.
                      Поздрави,
                      [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Може да я махнеш с малка отвертка толкова ли е сложно?
                        [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Първоначално публикуван от Марин Илчев Преглед на мнение
                          Колега ей сега я погледнах старата застраховка, 39 лева за 12 месеца, в Армеец е правена ,А сега е 83
                          XJR 1200
                          ETZ 150
                          Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Колеги, понеже от скоро имам мотора, и не ги разбирам много много нещата, за това ще питам. Според мен не е срамно да се пита, срамно е да се правиш на "разбирач" и "майстор". Та така, въпросите ми са малко глупави, но ще се радвам ако ми отговорите. Значи, когато взех мотора, той беше със запална свещ BRISK, карам си карам си аз и след известно време, започна да не върви и да "цувка и да пука" такова в ауспуха, дойде ми на ума, че е зацапана свещ, свалих я почистих я, и реших да си купя нова, а тази да стои за резервна. купих една на BOSCH, сложих я и всичко беше ОК, но след 100, 120 километра /вчера/ започна да прави същото, мотора минели 2800, 3000 оборота и все едно не му достига гориво, такова пак гърми в ауспуха и прекъсва, гасне, на ниски обороти върви, ама мине ли 3000 и прави по - горе описаните проблеми. Слизам аз, викам си - пак е свещта, свалих я почистих я, ритам запали някакси, обаче пак същото. Както и да е прибрах се някакси. После сложих и БРИСКа - същата работа, викам си, не е от свещ, и започнах - лулата смених - същото, кабела - пак същото.Мотора пали, във ниските върви, ама във високите въобще го няма, и на място като го форсирам в максималните обороти глъхне такова и прекъсва /също като Симсон с лоша центровка/.Викам си аз - е сега си Е.@ м@м@т@. Вече силно отегчен, защото нищо повече не мога да направя, изкарах кучето на разходка и след час като го прибирах ми дойде на акъла, че още като купувах Симсона беше с една свещ, ама някаква много китайска, пишеше на нея "N7YC" или нещо такова, бях я сменил и нея с БРИСК... и така де викам си дай пък да я сложа и нея - сложих я, ритнах, запали от раз - пробвах го - абе и работата на двигателя по - друга, преди беше едно такова по - мудно каточили /не знам може и да си втълпявам/, ама с тази свещ си върви много добре. Ако може да ми кажете каква точно трябва да е свещта за този мотор, и ако предишните две свещи са избили, могат ли да правят такива проблеми.

ПП - На Боша и на Бриска пишеше N17YC - викам си - сигурно нещо не са с такова топлинно число и след време "избиват" или нз и аз, я дайте идеи от какво може да е, според мен е от свещите, ама какви трябва да са?

Мерси за отделеното внимание, колеги, живи и здрави всички!
                            XJR 1200
                            ETZ 150
                            Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Аз моя го карам с вмз и няма никакви проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Симеонов Преглед на мнение
                                Аз моя го карам с вмз и няма никакви проблеми.
                                а със какво топлинно число е
                                XJR 1200
                                ETZ 150
                                Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X