Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци

Общо взето си мисля че за да избиват свещите към бубината отива по високо напрежение от нормалното ,а от там в пъти по голямо и към свеща.За това вина може да има и релето.Провери колко волта отиват към акумулатора при 3000-3500 оборота

Коментар

• До: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци

Първоначално публикуван от iv75 Преглед на мнение
      Общо взето си мисля че за да избиват свещите към бубината отива по високо напрежение от нормалното ,а от там в пъти по голямо и към свеща.За това вина може да има и релето.Провери колко волта отиват към акумулатора при 3000-3500 оборота
      Мерси колега, ще проверя и това. Поздрави!
      В неделя като се прибера ще пиша резултатите. Живи и здрави всички. Очаквам предположения всякакви, като се прибера да ги почвам едно по едно .
      Последно редактирано от ivodianov1992; 02-05-10, 23:06.
      Ако е машина, нека бъде немска!
      XJR 1200
      ETZ 150
      Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Колеги, проверих всичко, което ми казахте. Значи първо премерих акумулатора - 12.3 волта, след това на запален двигател при 3 000, 3 500 оборота зарежда 13.6 волта /на клемите го мерих/. Свалих седалката и до релето за зареждане имаше една плочка с три диода, замерих ги на ОМ /съпротивление/ - само в едната посока показват такова, втора плочка не видях, те са едни малки цилиндрични чернички. Но пък и да ви кажа през тези четери дни му навъртях около 60 километра главно по черни пътища и такива терени и свещта на ВМЗ не ми е направила проблем - дано да няма и за напред! Мерси на всички. Сега само и ако някой ми каже как да го направя да ми гори 3/100 ще го почерпя една щайга бира .
        XJR 1200
        ETZ 150
        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Аз ти казах че с вмз ще се оправи.А за горенето можеш да барниш карбуратора но мисля че ще върви по малко.Но не съм сигурен дали ще можеш толова да го свалиш.Мое мнение.
          ПОЗДРАВИ!!!

Коментар

Ами на мен като го карам из село и по черните пътища ми гори към 8, може и повече, на дълъг път около 5 .Имам познати с 250 и 251 - почти двойно , защо така тези ЕТЗта горят доста, чезета 350 да гори 6, 7 .Това ЕТЗ си е ламя направо - става водовъртеж в резервоара
            XJR 1200
            ETZ 150
            Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Свали иглата на карборатора ако не е свалена.
              Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
              [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Колеги помогнете ми за дросел и игла за моето мз тс 150 ако може и някой да има етз товски карбуратор по на тънка цена да свирка
                [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

А как да си направя мигачите да мигат бавно, като при автомобилите, защото моите мигат много бързо
                  XJR 1200
                  ETZ 150
                  Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
                    А как да си направя мигачите да мигат бавно, като при автомобилите, защото моите мигат много бързо

Релето е там е проблема !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Марин Илчев Преглед на мнение
                      Релето е там е проблема !!!
                      Е даде ама какво е, къде е, и как се оправя или направо се сменя
                      XJR 1200
                      ETZ 150
                      Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Със какво реле си електронно или обикновене и ако имаш възможност ги симай

Коментар

Абе електронно трябва да е, на акумулатора има 1 капак отгоре пластмасов бял. На него има едно цилиндрично такова като бобина - само че по - малко и едно черно - паралепипет такова правоъгълно. Те за какво са не знам, сигурно едното ще е за мигачите - мисля че цилиндричното трябва да е за мигачите, ама не знам - ще снимам.

Поздрави!
                          XJR 1200
                          ETZ 150
                          Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Абе електронно трябва да е, на акумулатора има 1 капак отгоре пластмасов бял. На него има едно цилиндрично такова като бобина - само че по - малко и едно черно - паралепипет такова правоъгълно. Те за какво са не знам, сигурно едното ще е за мигачите - мисля че цилиндричното трябва да е за мигачите, ама не знам - ще снимам.

Поздрави!
                            Релето не барай ! Не че не може от него , но един път пипнеш ли го , почва да си се товари после както му е кеф .Сложи си по-мощни крушки.
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ето и снимките - какво е положението при акумулатора и под седалката.
                              Прикачени файлове
                              XJR 1200
                              ETZ 150
                              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Ето и снимките - какво е положението при акумулатора и под седалката.
                                Огледай се за едно като бобина самоче с по малки размери на 3 тата снимка точно до бобината мисля,че е това.Та така на него има едно болче и от него се регулира за по бързо и за по бавно.Надявам се да съм ти гил полезен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X