Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци

Тати ми направи шлайф, купих си бутало, бутален болт и сегменти (30лв)всичко

Коментар

До: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци

Комплекта оригиналния Германския ли е, а за шлафа ти говоря професионаллен,а не с шкурката(не се засягай).Аз ти говоря за шлайф и по голямо бутало.
      Поздрави и успех !!!
      [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Всичко се прави професионално от професионалисти,буталото и сигментите са Унгарски.

Коментар

Първоначално публикуван от maxy93 Преглед на мнение
          Всичко се прави професионално от професионалисти,буталото и сигментите са Унгарски.
          Браво бе колега то тогава си е направо идеално такива евтини има ли и други части за МЗ ти дето пазаруваш ти.
          Поздрави!!!

Коментар

Това е хубавото на MZ -то че е евтино за подръжка

Коментар

Евтина за поддръжка и много чуплива.

Коментар

Здравейте,колеги имам следния проблем с МЗ-то неиска да запали.Дали е възможно да съм разменил кабелите на динамото,защото свалях двигателя или е нещо друго проблема.
                Давайте съвети или,ако някой има снимка на динамото с кабелите да даде.

Позддрави !!!

П.п:МЗ-то е с амумолатор.

СПЕШНО СЕЗОНА ИДВА

Коментар

Градски ето ти схема http://www.mz-b.com/electric/wiredias/mz6v.jpg

Коментар

Мерси дуче ще се възползвам.
                    Поздрави по Плевен!!!

Коментар

• До: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци

Колеги не съм много на ясно с моторите искам нещо старо да се возим по село да се научим да карам. Намерил съм перфектно МZ 150 1969година май става въпрос за трофи но не знам цената е доста антрактивна но дали се намират части за подръжка???

Коментар

• До: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци

Първоначално публикуван от DIZELA_86 Преглед на мнение
                        Колеги не съм много на ясно с моторите искам нещо старо да се возим по село да се научим да карам. Намерил съм перфектно МZ 150 1969година май става въпрос за трофи но не знам цената е доста антрактивна но дали се намират части за подръжка???
                        Има и то в изобилие, да знаеш,че си настоявам за тс-а.
                        Поздрави!!!
                        Последно редактирано от viki terzieva; 06-03-10, 08:27.

Коментар

Първоначално публикуван от Марин Илчев Преглед на мнение
                          Има и то в изобилие, да знеш,че си настоявам за тс-а.
                          Поздрави!!!
                          Колега, не разбирам какво настояваш и за частите по-точно - има ли ги по магазините или само втора ръка все пак става въпрос за мотор на 40 години???
                          Последно редактирано от viki terzieva; 06-03-10, 08:26. Причина: "Има" и "ли" са отделни думи

Коментар

Първоначално публикуван от DIZELA_86 Преглед на мнение
                            колега не разбирам какво настояваш и за частите по точно - имали ги по магазините или само втора ръка все пак става въпрос за мотор на 40 години???
                            Значи за моето въпреки,че е на 20 и кусур годинки и има но предполагам и за тругите ще има.

Коментар

От днес съм ГОРД собственик на МЗ ЕТЗ 150, на реални 15 000 км, с не
                              цепен двигател и оригинална боя, имам няколко въпроса, ще питам и тук

"Абе колеги, да ви попитам нещо, малко глупавичък въпрос, но все пак ще попитам - значи нали на километража има две лампи - жълта и червена, кога трябва да светят и защо? И на скоростите какво масло точно се слага и колко, знам че сте писали и то доста, но всеки различно казва. И за бензина какво масло слагате? От днес съм собственик на такова МЗ ЕТЗ 150 - и моля да ме светнете за някои работи, ако може.

ПП, ако някой има експлоатационна книга за ЕТЗ 150, с радост бих я купил.

http://www.motorkit.com/catalog/images/synpower.jpg

Ето такова ставали на пример за бензина?"
                              Ако е машина, нека бъде немска!
                              XJR 1200
                              ETZ 150
                              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
                                От днес съм ГОРД собственик на МЗ ЕТЗ 150, на реални 15 000 км, с не
                                цепен двигател и оригинална боя, имам няколко въпроса, ще питам и тук

"Абе колеги, да ви попитам нещо, малко глупавичък въпрос, но все пак ще попитам - значи нали на километража има две лампи - жълта и червена, кога трябва да светят и защо? И на скоростите какво масло точно се слага и колко, знам че сте писали и то доста, но всеки различно казва. И за бензина какво масло слагате? От днес съм собственик на такова МЗ ЕТЗ 150 - и моля да ме светнете за някои работи, ако може.

ПП, ако някой има експлоатационна книга за ЕТЗ 150, с радост бих я купил.

http://www.motorkit.com/catalog/images/synpower.jpg

Ето такова ставали на пример за бензина?"
                                Честито за придобивката, да те радва много

За лампичките - отдавна вече не карам МЗ, но ако не ме лъже паметта - едната е като дадеш контакт светва, като запалиш и започне да зарежда изгасва.
                                Другата е като включиш свободна скорост.

Поправете ме ако греша, може и да ми изневерява паметта ...

В бензина сипвах М10Д, в скоростите също
                                В скоростите трябва да е трансмисионно май ...

П.П. За цветовете ще те излъжа коя коя е, защото на моето МЗ навремето и двете не работеха, та си бях извел тая за зареждането извън километража просто с една малка крушка.

Ако намериш ръководство (имаше един сайт, но не мога да се сетя в момента кой беше, то имаше и тема даже), там ще има отговори на много от въпросите ти
                                Hristo Draganov
                                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X