Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
    Че в събота долу на Кольо Ганчев на битака няма ли такива сергийки?
    Ти зад сладкарница Неделя ли ходи, или на гърбиците на Хр. Ботев?
    Ами, колега, да ти кажа ходих Зад сладкарница Неделя. Човекът каза, че е имал, но в момента няма, и ще поръча да докарат, и каза, че би трябвало да има. Записа ми номера и каза че ще звънне, като му докарат. На Христо Ботев и там също ли продават части за такива моторетки??? Доколкото знам, магазинът е до 6то някъде. Ако има, трябва и там да погледна. А в събота в Колю Ганчев нали имаше пазар за коли, ама май го забраниха нещо и май в последно време няма. Ако не си намеря тази седмица от тук, така и така ще ходя в Димитровград на пазара за колите, та дано има там.

Поздрави!
    Последно редактирано от viki terzieva; 08-03-10, 18:06.
    Ако е машина, нека бъде немска!
    XJR 1200
    ETZ 150
    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

• Колеги някой има ли резервни части за МЗ 150.
      Зъбното колело на предния зъбак.
      Последно редактирано от Chinela; 08-03-10, 19:27.

Коментар

• До: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци

Ето тук има http://www.nhm-bg.com/ поръчай,предполагам и ценатя няма да е голяма.
        Поздрави!!!
        [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Мерси много колега

Коментар

Здравеите колеги !
            Гледам че по темата се пише доста ,и искам да предложа
            темата да стане " залепена" ?
            Защо някой Модератор нея залепи защото темата е обширна и
            според мен е правилно да бъде залепена ?

Коментар

Мисля ,че някой хора ще харесат моята машина други не,но е важно,че що годе ме вози и върви.Днес реших малко да го понаправя,боядисам,снимам и кача снимките.В предишните ми постове в,които качих снимки Станислав ми каза да спъна планките на задните амортесиори,защото има опастност,а ето го и резултатът:

Дали е добре или не вие ще кажете.

От другата страна с ауспуха.

Поод далеч не изглежда хич зле даже е идеално.

Оптрд нее още завършоно,но и след като сложа светлините се надявам да стане по добре.

ПРЕДИ

СЕГА

Коментар

Колега, не че нещо ама мисля, че е много зле измислено.Прилича на мърляшка работа. Нищо лично ама ако си сериозен моторджия би трябвало се отнасяш сериозно с моторите и като си се хванал да правиш нещо да го направиш като хората.
                Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от fck Преглед на мнение
                  Колега, не че нещо ама мисля, че е много зле измислено.Прилича на мърляшка работа. Нищо лично ама ако си сериозен моторджия би трябвало се отнасяш сериозно с моторите и като си се хванал да правиш нещо да го направиш като хората.
                  Поздрави!

Аз сам казах:още не е завършено.Трябва да сложа седалка фарчете и прочее.

Коментар

Имам един Въпрос, как да разглобя коляновият вал ,за да извадя биелата и да сменя лагера !? Мотора е МЗ ТС 150. Мерси предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от hellmachine Преглед на мнение
                      Ето ти готов резонатор за МЗ 150 ако те интересува ще ти кажа и откъде да си го купиш цената му е 70-80лв

А тук има интересни неща за тунинговане на двигател на МЗ както и малка програмка за пресмятане на резонатор за двутактови мотори,успех.
                      Този резонатор ще стане ли за Мз Ес 175 или трябва друг за модела си?

Коментар

Първоначално публикуван от gogo220 Преглед на мнение
                        Имам един Въпрос, как да разглобя коляновият вал ,за да извадя биелата и да сменя лагера !? Мотора е МЗ ТС 150. Мерси предварително.
                        майстор колега
                        луд умора няма!!!

Коментар

Първоначално публикуван от gogo220 Преглед на мнение
                          Снимакта е специално за:gogo220

fck
                          Този резонатор ще стане ли за Мз Ес 175 или трябва друг за модела си?

Според мен не става,защото за 2т ауспуха е важен и примерно да вземеш от друг мотор със същата кубатура-няма да стане,но има и друг вариант да си направиш.Много е лесно!!!
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от Марин Илчев; 14-03-10, 14:14. Причина: снимки и грешки

Коментар

Коляновият вал е свален ,но не знам как да извадя биелата ....
                            Мерси за картинката,а ако трябваше за всичко майстор да търся... удоволствието ще е по малко

Коментар

От тук ли трябва да избия едната страна на вала, за да извадя биелата !?
                              Прикачени файлове

Коментар

Вала можеш да разглобиш на преса.Сглобяването изисква центровка на двете половини.
                                Използваи въображението си
                                Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X