До: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци
Здравей колега (ако мога да се изразя така),и аз имам същия МЗ ТС 150.Искам само да кажа ,че моторчето е добро за начинаещи с не големи финансови възможности.
До: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци
Аз същоимам МЗ на село ТС 150 много промени съм му правил както ще видите от снимките направено е специално за гората в момента подлежи на лек ремонт(боя, и леки доизкусурявания) смяна на бутало, лагер на боталния болт и нови скорости че старите бях ги забравил без масло. От мзта съм страшно доволен, много варви гори економично но единсвения недостатък е рамката. Много е чуплива направена е от мек материал тази ми е 3та за 2 години.
Прикачени файлове
Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
[B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!
Това момче си търси предни колове/вижда се защо/,айде помагайте че е голям офроадър и му се кара...телефона му няма да оставям/а и едва ли който продава ще звъни на купувача/ ако има някой да пише в темичката
да не се притесни някой и да си отпусне душата та да се смее с глас-момчето е добре,малко съм го щракнал по така ама иначе е ок
Та тази случка му се случи кога го вдигна на задна ама някакви му гайки да вземат да се поразвият и ей го на резултата-смях
Ето ги и моите две МЗ-та:
МЗ РТ 125,произведено през 1959 година и
МЗ ТС 150,произведено през 1983 година.
Имам и още един почти цял ТС на части без двигателя.До преди няколко месеца имах ЕС 150,но го продадох.В момента ТС-а е разглобен и се боядисва, а двигателя му е ревизиран.Търся здрави хромирани бленди за резервоара и надписите за тях
браво браво ама с тея уш маншони на мз-то тс
не ти ли заминава на бързо предницата аз бях така същото и сега ги смених и за моя успокоение се родих вече
Е той ТС нямаше маншони като го взех,но сега при повторното сглъбяване вече има подготвени да се поставят.Имам купени и за РТ-то.
А имате ли представа дали и къде се продават комплекти за ремонт на предните амортисьори на ТС-а?И могат ли да се използват от предница на по-новите модели?
Какво имаш в предвид под "А имате ли представа дали и къде се продават комплекти за ремонт на предните амортисьори на ТС-а?" ?Сменяш семерингчетата и маслото.(Аз това смених и предницата е на 6 сега).
Коментар