Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци

И аз имам същия проблем със симсонката по някои път от 1 на 2 не иска да вкл. и се вкл с зор (хърка)
    Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

• От: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци

Прегледайте дисковете на съеденителя!!!
      [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

А има и дуго нещо което открих докато карах мз то на един приятел лосчето запъва във капачето на съединителя и втора трудно влиза,най-вероятно това е проблема.Поздрави

Коментар

Баща ми има МЗ 250 Трофи от над 10 години и проблеми със съединителя не е имал никога, но все пак може и от това да е
          Поздрави на всички!
          Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
            Баща ми има МЗ 250 Трофи от над 10 години и проблеми със съединителя не е имал никога, но все пак може и от това да е
            Поздрави на всички!
            Една машина като се подържа добре и се кара леко и спокойно нама да се троши ама при душманско каране...
            Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Първоначално публикуван от Марин Илчев Преглед на мнение
              А има и дуго нещо което открих докато карах мз то на един приятел лосчето запъва във капачето на съединителя и втора трудно влиза,най-вероятно това е проблема.Поздрави
              Какво искаш да кажеш с това - лостчето запъва в капачето на съединителя. Искаш да кажеш отвън, в това издаденото? Или някъде вътре в двигателя, Защото ако е вътре няма да отварям двигател заради това и междодругото лостчето ми е доста вдигнато, смисъл почти хоризонтално е разположено, да не да трябва да го сваля малко надоло с няколко шлици?
              Последно редактирано от ivodianov1992; 06-07-10, 14:13.
              Ако е машина, нека бъде немска!
              XJR 1200
              ETZ 150
              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
                Какво искаш да кажеш с това - лостчето запъва в капачето на съединителя. Искаш да кажеш отвън, в това издаденото? Или някъде вътре в двигателя, Защото ако е вътре няма да отварям двигател заради това и междодругото лостчето ми е доста вдигнато, смисъл почти хоризонтално е разположено, да не да трябва да го сваля малко надоло с няколко шлици?
                Да имам предвид издаденото капаче на картера не вътре да го разглабяш.

Коментар

Ще го погледна като си отида, но като се замисля, то май няма как да опира там, но не знам ще погледна. Мерси!
                  XJR 1200
                  ETZ 150
                  Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Здравейте колеги. Откакто имам МЗ-тката не съм имал проблеми с нея- до сега, а именно:
                    реших да се поразходя малко и на 2-рия километър почна да глъхне. Като изключа от скорост вдига обороти, а на скорост максимум 1500-2000 и пак заглъхва.Едвам се прибрах. Ще съм благодарен на всякакви предложения и варианти за отстраняването на проблема............
                    HONDA XL650

Коментар

ИЗЧЕСТИ карбуратора,една хубава центровка(виш как е чукът) и всичко ще е ок .Надявам се де

Коментар

Карбуратора задалжително го изчисти.За центровка не знам,ама ако е с електронно.

Коментар

Първоначално публикуван от peshunov Преглед на мнение
                          Здравейте колеги. Откакто имам МЗ-тката не съм имал проблеми с нея- до сега, а именно:
                          реших да се поразходя малко и на 2-рия километър почна да глъхне. Като изключа от скорост вдига обороти, а на скорост максимум 1500-2000 и пак заглъхва.Едвам се прибрах. Ще съм благодарен на всякакви предложения и варианти за отстраняването на проблема............
                          Колега, чисти карбуратора. Етзто е с електронно. Не пипай никакви центровки, че после не се оправя лесно. Продухай жигльора. Ако не се оправи от това пиши. Повредата може и да е механична. При известни обстоятелства и дефекти на лице пак може да ти прави такива проблеми, но дано няма и дано се оправи с чистена на карбуратора.
                          XJR 1200
                          ETZ 150
                          Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Голяма машина е мз-етката. Оставих го да изстине, за няколко дни докато ме нямаше и после ритам, пали и в гората. Няма помен от проблема. Сигурно се е продухал САМ. Благодаря все пак з помощта. Поздрави
                            HONDA XL650

Коментар

Здравейте!
                              Имам въпрос към собствениците на МЗ ТС.Как се справят в гората?Търся си мотор за поляни и гори и съм се насочил към ИЖ, но и МЗ-тата също не са лош вариант.
                              Какво ви е мнението?

Коментар

Ако ги оцелиш и 2-те са добър избор аз ги имам и 2 те и се справят чудесно е се пак мз-та не е като ижа мз та трябва да го държиш винаги в оборот,докато ижа нее така той има огромен въртящ момент. Не че казвам нещо за мз.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X