Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци

Колеги днес докато карах мз та нещо му стана и започна да глъхне моля ви помогнете от какво може дае, се едно нему ходи гориво можете ли да ми кажете нещо не съм се и надявал
    [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

До: В тази тема може да пишете за вашите МЗ-та какви са им предимствата и недостатъци

Пускай клипче да го видиме,че не сме врачки

Коментар

Запушени жиглиори ? отвори си карборатора може да има вода на дъното и затова да глахне. В ниски обороти как е и във високи как е ???
        Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
        [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Впрочем виж моя мз как е вдигнат ако искаш и твоя да е така ми пиши в скайп.
          Прикачени файлове
          Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
          [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Още съжалявам, че го продадох
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от viki terzieva; 05-01-10, 19:55.

Коментар

Първо честита нова година на всички!!! Пенко, аз го отворих и не е от това. Махнах въздушният филтър и се оправи. Като го видях и се смях, целият е мръсен и ще трябва да купувам нов
              Последно редактирано от viki terzieva; 05-01-10, 19:51.

Коментар

Я да спамна малко :
                Преди години нямаше много ЕТЗ-та, бяха си хит. Та, един приятел имаше 251-ца или 150 (не помня вече), тогава си беше черешката на тортата. Една лятна вечер, както си бръмчахме с моторетките из махалата - хоп, милиция . Някоя баба се оплакала, че вдигаме шум и те ти беля. Изловиха ни в една улица без изход. Слиза един оперен милиционер, а на нас сърцата ни в петите.
                - Такаааа, я да видим сега какво става тука, кой има книжка?
                ....тишина...
                - Какво да ви правя сега?
                ....тишина...
                - Слушайте, я дайте да пробвам това ЕТЗ и ви оставяме да си приберете моторите, ама мнооого тихичко...
                Веднага му дадоха МЗ-то. Онзи ми ти милиционер като му раздаде една газ...страшна работа ! Викаме си - ще го пръсне на болтове и гайки! Връща се след малко, бавно бавно - на 1-ва.
                - Абе момчета, нещо му стана на мотора...само първа му работи, няма втора, няма трета...
                Те ти сега беля. Върна го, качи се в патрулната жигулка и се изнесе тихомълком. А ние - мъка , ученици, пари за ремонти няма, части пък съвсем (соц. време си беше). Всеки дава акъл, къде да приберем мотора, кой ще цепи двигател, кой ще дава връзки в "Мототехника". А собственика - реве без сълзи, милия. Събраха се и сеирджии/приятели, по-малки, по-големи, стана си събрание направо. И изведнъж едно хлапе се наведе, хвана скоростния лост и почна да го дърпа - бил крив . Онзи едричък милиционер с кубинките така го беше "ръгал", че го беше изкривил и лоста опираше в капака като тръгнеш да вдигаш предавка. Смях...
                Последно редактирано от dmihailov; 05-01-10, 18:45.
                Honda XR600
                Kawasaki KLX650
                Honda XL600V Transalp
                +359 888 6З5 9З4

Коментар

Ех, ех, луди млади години. Всеки млад моторист до сега се е сблъсквал с голямата ръка на закона,полицаите - няма да забравя един ден, изкарах си мотора и започнах да карам, но излезе една много луда комшийка, развика се и дойдоха полицаите, а аз още малко хлапе -избягах и след това проблеми ли,проблеми. Караха се много на баща ми и затова - млади шофьори, не казвайте кой ви е дал моторното превозно средство. Гадно е да ти се карат заради това, че си казал, че са ти дали мотора
                  Последно редактирано от viki terzieva; 05-01-10, 19:53.

Коментар

Здравейте и за много години!До сега бях само читател,но ето,че дойде време и аз да драсна нещо!Виждам,че сте много наясно с материала и затова ще питам тук,ако някой може да ми отговори!Най-напред ето и моите машинки.
                    Та въпроса ми е,колко приблизително ще ми излезе да ги докарам до това състояние:
                    http://www.youtube.com/watch?v=VdU6kMWuf6I&feature
                    Всъщност за начало мисля да се захвана само с синия,защото е в по добро състояние,а пък и има документи и по късно и другия,но първо искам да зная с какво точно се захващам!Спрях да се занимавам преди четири-пет години и съм доста изостанал в сферата ,но пък имам желание и мисля,че ще се справя!
                    Предварително благодаря за отговорите!
                    Прикачени файлове

Коментар

Здравей колега,значи като за начало:боята ти е около 20 лв. двигателя и амортесьорите са за никелиране-около 100 лв.(не съм много сигурен),фарове и мигачи за около 100лв,гуми(китаиски) за около 80 лв. и си готов.МЗ за чудо и приказ ще стане.И ти пожелавам спорна работа

П.П слагаи снимки да на информиташ как е ,как върви ремонта,коло дълго и какви са цените и материялите(боята и частите).

Коментар

Благодаря за бързия отговор!
                        Боята я имам,обаче с никелирането не зная как ще стане!Тук от форума взех някои адреси и телефони,но ще чакам малко да се затопли и ще започвам!А за снимките-няма проблем!

Коментар

Здравей колеги!
                          Имам едно въпросче - какво масло да сипвам в скоростите на MZ ES 175/2.
                          Повечетох хора в соц. моторите сипват М10Д, но все пак Приста ЕР90 е сигурно около 6-7лв за литър.Та, какво да бъде?

Поздрави!

Коментар

Здравей колега на моя,му сипвам ,,Лики Моли'' Германско и съм доволен да ти кажа,но става и с м10д.Ме се притеснявай!!!

Коментар

Здравейте колеги, имам малък проблем. Имам имам една Ямаха с двигател на мз150 ама нещо ми се струва, че не върви като за 150cc. ако може някой да ми каже някои как да го оправя!

Коментар

Първоначално публикуван от toshetooo Преглед на мнение
                                Здравейте колеги, имам малък проблем. Имам имам една Ямаха с двигател на мз150 ама нещо ми се струва, че не върви като за 150cc. ако може някой да ми каже някои как да го оправя!
                                Значи toshe,провери си ауспуха ако е оригиналния ок,няма проблем ама ако сложиш от друго ,нестава изпробвано е.
                                Втово данеби да са ти е малък задния зъбак.
                                Трето провери филтъра

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X