Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ударния имам приятел много е доволен, а неговия е старата зелена серия. Ronin навремето беше го хвалил, имаше няколко. А винтоверта ако беше с удар бях повлякъл един, ама ще чакам.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

• https://bashmaistora.bg/broshura/?ut...79QB8xBZTeglAg От тази промоция нещо заслужава ли си? Гледам електрическата резачка на макита, скъпи ли й са консумативите, както и ъглошлайфовете от тези дето са пуснали на промоция кой е най-читав за парите си?

Коментар

• Гледам, че от утре в Лидл пускат две преносими стартови батерии. На едната пише 500А стартов ток, на другата , дето има и компресор - 14000 mAh. Предполагам, че батерията е еднаква и се различават само по компресора, ама ако някой може да каже дали си заслужава?
        Не че ми е притрябвало, ама цената е изкушаваща.

Коментар

• ctef
          ctef коментира
          Редактиране на коментар
          500А 😳
          Във Фейсбук групата за Парксайд имаше не особено ласкави коментари за тези устройства.

• imarh
          imarh коментира
          Редактиране на коментар
          Едното е капацитет на акумулатора, а другото е макс. разряден ток. Ако приемем, че акумулаторният липо пакет е един и същ, то излиза, че е 35C(макс. разрядният ток е 35 пъти капацитета), което е съвсем в редът на нещата. Виждал съм пакети със 135C. Малки капацитети и размери, но има отдавна.

• ивайло
          ивайло коментира
          Редактиране на коментар
          Ясно ми е кое какво е, просто на едната пишеше единия параметър , а на другата - другия. Най-вероятно е един и същ пакет. Както и да е - взех го и го върнах вечерта. Първо - в брошурата пише 89.90, а във витрината - 99.90. Единият "консултант" ми вика " В брошурата е вярното", а касиерът- " А, то това е друга батерия, номерата са различни". Реших да му повярвам и да го взема. Не стига, че се оказаха еднакви, с 10 лева по-скъпа, ами и не се събуди да се зарежда - явно са пробвали да разтикат някоя рекламационна. Взеха си я обратно без въпроси.

• Днеска се отчетох. Отидох културно сутринта, 20 парчета бяха заредили, ма ги купуваха, взех си и 2 чука от черната серия. Чух добри изводи за този винтоверт+ ми бяха пуснали 20% намаление с лидл + и за 80 лева за винтоверт, 2 батерии, зарядно, 2 комплекта свредла и битове ми се видя мнооого прилично, като се сетя че преди 4 години дадох 130лева доста по постен комплект на Рейдър. Иначе за капак преди месец микровълновата ми на Горение за близо 200 лева се запали, след като изтече гаранцията, вече е в кофата. И заглеждам тази на silvercrest струва ли си, както и uv прахосмукачката им тъй като uv прахусмукачките вървят по 300+лева.....
        Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
        X