Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
Последно редактирано от Алекс Маринов; 02-01-26, 13:49.Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
- 2 likes
Коментар
-
Последно редактирано от sek.1; 07-01-26, 05:23.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
- 2 likes
Коментар
-
Днес ми попадна на погледа 500 вата парксайд нагер/ниблер за рязане на ламарина.
Някой има ли такова нещо и как работи? Колко изкарва режещата игла и има ли резервна?
Ще правя навес десетина квадрата с листове 1х2м профилна ламарина от Баухаус и трябва с нещо да ги режа. Ако парксайдът не става, моля за препоръка за нещо читаво, ако някой се е сблъсквал с подобна машинка.
Коментар
-
Имам някакъв лидълски, купуван преди около две години. Може и да е същия. Май не съм вършил сериозна работа с него, или ако съм, е било дреболия.
Към него има резервна "ножка".
Заради вибрациите иска добро водене за да се направи равен контур.
Коментар
-
Имам го наряза крайните ламарини за два покрива и още е цял с оригиналната игла. Иска някакво линеалче пристегнато за водиш право или поне аз не мога да режа право без него.Първоначално публикуван от m_markovski Преглед на мнениеДнес ми попадна на погледа 500 вата парксайд нагер/ниблер за рязане на ламарина.
Някой има ли такова нещо и как работи? Колко изкарва режещата игла и има ли резервна?
Ще правя навес десетина квадрата с листове 1х2м профилна ламарина от Баухаус и трябва с нещо да ги режа. Ако парксайдът не става, моля за препоръка за нещо читаво, ако някой се е сблъсквал с подобна машинка.
Коментар
-
Имам 20 литровата прахосмукачка на Парксайд. Взех я за вилата, но ми хареса и я оставих в апартамента. Смуче здраво и торбичката се сменя рядко, обаче:
Още няма година и се скапа пусковия бутон. Слаба пружинка, контактите греят, съответно пластнасовият чеп, който е в пружинката се разтопява и до там.
Турих му пиронче вместо пластмасата. Тя още е в гаранция, но така ми е по-лесно. Да се беше скапал мотора, нямаше да ме е яд.Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
-
След регистрация гаранцията става 2 години за ЮЛ. Купувал съм произведен в Румъния UH6570 и безрезултатно се опитвам да го убия 6 години (сменени четки преди 2 г.), а работа е видял колкото едва ли конструкторите му са предполагали!
- 1 like
Коментар
-
Имам и на парксайд, имам и daewoo акумулаторен, ще ги сравнявам, просто не ми се мъкне всеки път по един багажник инструменти като тръгна на някъде. Но не мога да отрека, че е и голям кефът когато си свършиш работата с инструмент за 30 леа вместо за 300...Кога се прояви при теб проблемът с четките?Първоначално публикуван от kartechar Преглед на мнениеАко е покупката на живота ти, не е за темата за инструменти от плод-зеленчука. Къде е "сделан" не е от значение щом е Макита. И гаранцията е 3 години след регистрация в сайта им!
Коментар
-
Може би не съм бил разбран правилно, но UH6570 е електрически храсторез https://www.makita.bg/product/uh6570.html и просто преведох пример на колегата за румънската сглобка. С четките проблем не съм имал - те са си консуматив. Смених ги след около 4 г. интензивно ползване.
-
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 1 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.
Коментар