Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте,
    Реших да си взема този комплект от ЛИДЛ:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot 2026-01-02 080855.jpg
Прегледи:739
Размер:62.0 КБ
ID:7020468
    Прибрах се вкъщи щастлив, отворих го и с изненада установих, че не мога да ползвам битовете за гайки.
    Просто няма преходник в комплекта.
    Съвет - гледайте внимателно като купувате ;-)

Щастлива Нова Година!!!
    Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
    Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
    Opel Campo 3,1 TD '99
    Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

• KingofROAD
      KingofROAD коментира
      Редактиране на коментар
      преходник се намира, ако само той липсва

• Asen Kushlev
      Asen Kushlev коментира
      Редактиране на коментар
      Можеш да го върнеш ако не е ползван 60 дни май бяха. Или да ти го сменят, ако китаеца е пропуснал да го сложи.

• ogimaster
      ogimaster коментира
      Редактиране на коментар
      Моя грешка - всичко си е наред с комплекта - аз съм за .....

• Всъщност не е точно така. Всяка чашка има оформен външен шестостен в задния си край и влиза в тресчотката. Също така има и оформен вътрешен квадрат, който може да се използва с подходящ удължител. Просто няма такъв в комплекта.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Алекс Маринов; 02-01-26, 13:49.
    Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
    First impression is not always true. Get inspired.
    Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
    Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

• ogimaster
      ogimaster коментира
      Редактиране на коментар
      Явно аз не съм гледал - извинявам се за което.

• Аз от известно време за шибани места където не може да влезе обикновена тресчотка ползвам такива адаптори за тресчотковите ключове:
    Прикачени файлове

Коментар

• Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20260106_090018_275.jpg Прегледи:0 Размер:118.6 КБ ID:7020896 Вече съм манекен на Парксайд . Оборудвах се със зимни работни дрехи комплект и работни обувки . Вчера дойде от Германия .Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20260105_170233_486.jpg Прегледи:11 Размер:414.8 КБ ID:7020894
      Последно редактирано от sek.1; 07-01-26, 05:23.
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Паджеровод
        Паджеровод коментира
        Редактиране на коментар
        Машината работи добре, но работейки рядко с нея, забравям кой след кой бутон се натиска и по колко пъти - излишно усложнено пускане според мен... Друго пък, като знам, че може да се пусне от Китай и Нова Зеландия по облака, изваждам батерията за всеки случай😃

• Днес ми попадна на погледа 500 вата парксайд нагер/ниблер за рязане на ламарина.
      Някой има ли такова нещо и как работи? Колко изкарва режещата игла и има ли резервна?

Ще правя навес десетина квадрата с листове 1х2м профилна ламарина от Баухаус и трябва с нещо да ги режа. Ако парксайдът не става, моля за препоръка за нещо читаво, ако някой се е сблъсквал с подобна машинка.

Коментар

• stefsab
        stefsab коментира
        Редактиране на коментар
        Пробвай с инструмент назаем, дали реже удобно/красиво твоя профил на ламарината.

• Имам някакъв лидълски, купуван преди около две години. Може и да е същия. Май не съм вършил сериозна работа с него, или ако съм, е било дреболия.
      Към него има резервна "ножка".
      Заради вибрациите иска добро водене за да се направи равен контур.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• m_markovski
        m_markovski коментира
        Редактиране на коментар
        На китайската “стока” по дефиниция проблемът ѝ е ергономията. Тя, стоката, е създадена да се продава, не да се работи с нея. Ама тука се мъчим с трици маймуни да ловим…

• Първоначално публикуван от m_markovski Преглед на мнение
      Днес ми попадна на погледа 500 вата парксайд нагер/ниблер за рязане на ламарина.
      Някой има ли такова нещо и как работи? Колко изкарва режещата игла и има ли резервна?

Ще правя навес десетина квадрата с листове 1х2м профилна ламарина от Баухаус и трябва с нещо да ги режа. Ако парксайдът не става, моля за препоръка за нещо читаво, ако някой се е сблъсквал с подобна машинка.
      Имам го наряза крайните ламарини за два покрива и още е цял с оригиналната игла. Иска някакво линеалче пристегнато за водиш право или поне аз не мога да режа право без него.

Коментар

• Имам 20 литровата прахосмукачка на Парксайд. Взех я за вилата, но ми хареса и я оставих в апартамента. Смуче здраво и торбичката се сменя рядко, обаче:
        Още няма година и се скапа пусковия бутон. Слаба пружинка, контактите греят, съответно пластнасовият чеп, който е в пружинката се разтопява и до там.
        Турих му пиронче вместо пластмасата. Тя още е в гаранция, но така ми е по-лесно. Да се беше скапал мотора, нямаше да ме е яд.
        Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Аз имам предишния модел на тази която е в момента в брошурата за 80 лева . Взех я за базата и там си седи . Редовно с нея си дърпам стружките от машините и нищо и няма .

• kbot
          kbot коментира
          Редактиране на коментар
          То едно е да дръпнеш стружките и да угасиш, друго да изчистиш внимателно 100 квадрата.
          За кратко време явно не успява да стопи пластмасата.
          Ама трябваше да напишат, че е само за стружки

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          И в къщи беше няколко години ама в един момент жената реши да си подари същата ама на Кархер за пет пъти повече пари и лидълската не я бавих към базата . Хубавото и е че няма торбички . Има един въздушен филтър който ако нямаш компресор го одухваш с обратния въздух на прахосмукачката .

• Новите придобивки от днес . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260129_173310_681.jpg
Прегледи:129
Размер:570.5 КБ
ID:7024076
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Roninn
          Roninn коментира
          Редактиране на коментар
          Тези със сменяеми глави ли са

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Според мен са нормални телескопични тресчотки . Имах пак и трите на Рико ама един колега горе в 8 блок се оборудваше с моя инструмент .

• Днес беше успешен ден, за боклуци, които не заслужават, но си струват. Топлодух и мини гедоре общо за пари за закуска - доволен съм ;-)
        ;-)
        Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
        нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

• Аз викам да се поглезя с нещо "марково" - един ъглошлайф на Макита сделан в Китай на симпатична цена от специализиран магазин дето не продава хляб и кисело мляко. Ще го видя колко ще изкара спрямо 2-3 пъти по- евтините еквиваленти на Парксайд, гаранция 2 години.

Коментар

• Ако е покупката на живота ти, не е за темата за инструменти от плод-зеленчука. Къде е "сделан" не е от значение щом е Макита. И гаранцията е 3 години след регистрация в сайта им!

Коментар

• За служебно ползване / фактура на фирмата / гаранция 1 година . Взех същия но сделан в Румъния от * Войнишки *
              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• След регистрация гаранцията става 2 години за ЮЛ. Купувал съм произведен в Румъния UH6570 и безрезултатно се опитвам да го убия 6 години (сменени четки преди 2 г.), а работа е видял колкото едва ли конструкторите му са предполагали!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 1 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.

Зареждам...
                X