Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Joca Преглед на мнение
    https://www.onlinemashini.bg/benzino...l-ms-162/91551

Засърбяха ме ръцете имам половин декар джунгла, с дървета по 40-50см заслужава ли си, или да инвестирам в1-2 компректа батерии още? И да си оправя местото постепенно не от раз?
    Малка и слабичка машинка от най-ниският клас на щил, за тия пари някое поне 50cc китайче. С тия кон и малко е мъка да се реже каквото и да над ф100.

Коментар

• Asen Kushlev
      Asen Kushlev коментира
      Редактиране на коментар
      За тия пари таман три 50 см3 от Кауфланд. Има сила като за световно, само иска по-къса шина и читава верига, че нейната нищо не става от нея.

• m_markovski
      m_markovski коментира
      Редактиране на коментар
      За съжаление ергономията на китайските изчадия е нула.
      Евтини са, вършат работа в повечето случаи, но след цял ден с такава машина ръцете ти ще вибрират сами.

• Jasonf
      Jasonf коментира
      Редактиране на коментар
      Хубави шина и верига струват колкото резачката

• От години ползвам бензинов тример на Хускварна на село, винаги използвам предпазителя, гледам
    че масово косят без предпазителя и така има по-широк обхват от кордата, има ли реална полза или вреда ако реша да кося без предпазител, очила задължително ползвам?

Коментар

• Вземи си стоманен нож от Драгозов и не се занимавай с корда. Аз лично съм много доволен откакто я изхвърлих. Кося както дива трева на село, така и поддържан двор, когато го изпусна и райграсът стане 20см. Кордата е голяма разправия.

Коментар

• Еделвайс
        Еделвайс коментира
        Редактиране на коментар
        Терена е с голяма денивелация и е пълен с пънове, камънаци, каменни огради, каменни стъпала, както и каменни настилки и между тях яка растителност, има и много дръвчета, дървета, та не ми върши никаква работа стоманения нож в моя случай.

• kartechar
        kartechar коментира
        Редактиране на коментар
        При така описания ландшафт, защо изобщо се мъчиш да го косиш?

• Еделвайс
        Еделвайс коментира
        Редактиране на коментар
        Нямам възможност да ходя често до село, кося когато мога и тревата често ми е вече до кръста, ако спра да ходя мястото ще стане истинска непроходима джунгла, та гледам все пак да го поддържам в някакви норми.

• Наръси го с Раундъп, като изсъхне буренът изчисти камънака и подраста и после си карай лежерно - кеф ти с корда, кеф ти с нож.

Коментар

• m_markovski
        m_markovski коментира
        Редактиране на коментар
        С раундъп ще замине всичко, не само бурените и ще стане голо като лунен пейзаж за 3-4 месеца. Есенно-зимно почистване на дънерите и камънаците му е майката.

• Първоначално публикуван от kartechar Преглед на мнение
      Наръси го с Раундъп, като изсъхне буренът изчисти камънака и подраста и после си карай лежерно - кеф ти с корда, кеф ти с нож.
      Ето как изглежда терена на село, не става с диск, само с корда:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.JPG
Прегледи:0
Размер:909.9 КБ
ID:7036809

Име:2.jpg
Размер:975.8 КБ
ID:7036810

Име:3.jpg
Размер:549.3 КБ
ID:7036811

Име:4.jpg
Размер:664.5 КБ
ID:7036812

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
      X