Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Благодаря.
    Аз, изобщо нямаше да позная, че това е радио!
    Определено има прогрес- ВЕФ-а нямаше отварачка за бира
    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
    No wahalla.

Коментар

• За 500 лЕвро трябва да прави кафе на всеки кръгъл час и свирка в края на смяната!

Коментар

• kbot
        kbot коментира
        Редактиране на коментар
        Като гледам, може и да прави - трябва да се чете инструкцията

• От днескашното пазарене в лидл резачка 23см шина за 35 лева , в момента тея в кауфланд са 120 лева. Вярно има забележки по кутията , ма няма да ме погребват с нея + още няколко за колеги дето им трябва. Вярно, че си имам ейнхелка на село голяма, но да си имам и една за градска употреба, да не се мъкна кът магаре.

Коментар

• Аз пък се назобах с торби 30литрови за прахосмукачката. От рафта голями находки ги бяха намалили на една трета от нормалната цена. Пет лева за 10броя, имаше две опаковки, останали в пернишкия Лидл. Имаше и работни обувки на Парксайд и 3М за по 10лв, но бяха малки номера 41 и 42.

Коментар

• Joca
          Joca коментира
          Редактиране на коментар
          Даже имам надежда, че това е стока на бая години и може да е от по читавите парксайди😀, щото такива промоции съм виждал чак от 2023та насам, преди това не помня такова нещо.

• Имате ли досег с машината за полиране?

Коментар

• Първоначално публикуван от Joca Преглед на мнение
          Имате ли досег с машината за полиране?
          Става.
          Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
          Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
          Враца

Коментар

• Ох хубаво се хвалих с тази резачка, викам да я сефтосам, ама работи 20 сек на празен ход после не няма включване, уж сглобена като хората, батерии сменях ама ц, бъркам ли някъде или да я връщам?
            Прикачени файлове

Коментар

• Да не си бутнал някоя защита, бензиновите имат на дръжката и като я бутнеш назад гасне.
              Ford Maverick II 2.3 XLT
              Ford Mondeo MK5

Коментар

• Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
                Да не си бутнал някоя защита, бензиновите имат на дръжката и като я бутнеш назад гасне.
                Не е от тях...Ох, нямам обяснение ,ся я шибнах няколко пъти в моторния отсек, първия път пър, пър , пър, после като вкарах и малко вълшебни думички тръгна от раз, ся докато я бутна тръгва, утре ще я калявам на село ако и там се представи без ядове, въобще няма да се разправям с гаранции колкото, толкоз...

Коментар

• Явно нещо е било спечено от годините седене в склад. Ся си тръгва от раз. Като недостатъци забелязах бързото разлабване на веригага, и бързото зацапване помежду шината и натегача. Но за парите дето съм дал съм повече от доволен, винаги може да му сложите по-хубави шини и вериги.

Коментар

• Този акумулаторен фенер свети феноменално силно и струва само 15 евро, не става да светиш в стая но за навън свети яко, препоръчвам го.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:8929BFF7-7B3E-4DAA-B6AE-D65B5C0D327C.png Прегледи:0 Размер:496.6 КБ ID:7036222

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_6502.jpeg Прегледи:0 Размер:34.4 КБ ID:7036223

Коментар

• Ама ти нали беше приел "правата вяра". Защо кривна отново в посока към чайниците?
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                        Ама ти нали беше приел "правата вяра". Защо кривна отново в посока към чайниците?
                        Гайковерта и ъгловия ударен гайковерт по назад в темата ми свършиха страхотна работа по джипката и ми върна малко вярата към Парксайд, а фенера си е фенер за 15 евро свети превъзходно, признавам си че за някои неща пак ще ги купувам, вчера си купих и акумулаторния храсторез да подрязвам лавровишната покрай оградата

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_6505.jpeg
Прегледи:190
Размер:345.2 КБ
ID:7036232
                        Последно редактирано от Еделвайс; 21-04-26, 08:38.

Коментар

• Joca
                          Joca коментира
                          Редактиране на коментар
                          Много ясно, лидълското вд40 играе всеки път😃

• kbot
                          kbot коментира
                          Редактиране на коментар
                          wd40 не е за тая работа (според мене). Аз използвам просто машинно масло.
                          Моята е кабелна, когато я купувах още нямаше толкова батерии

• Esper
                          Esper коментира
                          Редактиране на коментар
                          WD40 не е ли одеколон?

• https://www.onlinemashini.bg/benzino...l-ms-162/91551

Засърбяха ме ръцете имам половин декар джунгла, с дървета по 40-50см заслужава ли си, или да инвестирам в1-2 компректа батерии още? И да си оправя местото постепенно не от раз?

Коментар

• trapper
                          trapper коментира
                          Редактиране на коментар
                          За "дървета по 40-50 см" ще ти трябва трион поне 2,5-3 kW. Може и с по-малък, но ще падне "дялане" и яко пцуванье.

• Някой взе ли косачката робот, не изглежда никак зле на хартия?

Коментар

• Emilppp
                          Emilppp коментира
                          Редактиране на коментар
                          Един съсед я взе завчера. И на живо изглежда добре. От мерак я пусна в дъжда за проба. Справи се добре.

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                      X