Някой има ли наблюдение на лазерния далекомер, който ще е другата седмица. Преди като че ли да беше ~50 лв, сега е 30. Затова се зачудих, не че ще го използвам толкова. По-скоро за измерване чат пат на дължини над 10м.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
Аз го ползвам доста често ,когато ходя по огледи и е винаги в мен. МОят е от предното поколение, което е до 20м.Доволен съм , имаше миналата седмица по-добрият вариант, с повечко функции и дори нивел, но на мен не ми се налага да ги ползвам. Тези 7 м по всяка вероятност са за лазера с кръстосани линии.Първоначално публикуван от orela Преглед на мнениеНякой има ли наблюдение на лазерния далекомер, който ще е другата седмица. Преди като че ли да беше ~50 лв, сега е 30. Затова се зачудих, не че ще го използвам толкова. По-скоро за измерване чат пат на дължини над 10м.
Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
- 1 like
Коментар
-
Ето ти едно работещо, не е парксайд пбачеПървоначално публикуван от Joca Преглед на мнениеСамо да попитам някой да имал досег с този уред, ппц ми трябва за село да гоня косерите?
-
Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнениеИмам смарт батерия 8Ah с фабричен проблем, зарежда се само до жълтата индикация и спада до червената до няколко дни без да е включена към консуматор, най-вероятно има дефектирали клетки, купувана е от Кауфланд миналата година 2024г.през септември, добре че си пазех кутията и касовата бележка, има 3 години гаранция.
Та я взеха, описаха проблема и до един месец ще ми се обадят да взема отремонтирана, нова или ще ми върнат парите.
След като стана месец, ми се обадиха вчера за батерията, казаха ми че не подлежала на ремонт, нямали нови батерии за да ми я заменят и ще ми върнат парите, отидох до Кауфланд още вчера, върнаха ми точно 90лв, вллизам в магазина и късмет, имаше останали 5 броя от 8Ah батерии на цена за точно за колкото съм я купил миналата година за 89.99лв, взех я, заредих я и си работи засега, хубавото е че имам нови 3 години гаранция за батерията, кутийката и бележката задължително трябва да се запазят, както и серийния номер на батерията и на кутията да съвпадат, иначе не приемат рекламация, докато в Лидл веднага ти връщат парите или заменят ако е наличен без въпроси.Последно редактирано от Еделвайс; 03-05-25, 07:41.
Коментар
-
Бре май зависи от служителя. Преди няколко месеца купих от лидл един душ на Ливарно,12-13лв видях, че е кофти работа след монтажа и ще го връщам - служителката взе да гледа един сериен номер, гравиран на душа , че чак тогава ми върна парите.... а друг път за по-скъпи работи само бележка опаковка и уред и толкоз....
-
-
Коментар
-
Абсолютно, за в бъдеще ще заложа на Milwaukee, впечатлен съм какъв богат избор имат за всякакви случаи, съжалявам че не почнах с тях, но никога не е късно да преминеш на правилната маркаПървоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеМарковото си е марково....

- 2 likes
Коментар
-
Имам едно компактно Метабо което вече е на 25 или 30 лета. Още е с оригиналните му батерии. Вярно е, че вече нямат душа, но все още върши някаква работа.
Някой ден, като ме пусне мързела ще му сменя елементите с нови, модерни, та да изкара още 50 - 60 лета.
А за парксайдските батерии... Наскоро попаднах на друго оплакване, че мрели без причина, когато си поискат. Обсъждаше се, че електрониката им била доста сиромашка и недобре направена...
- 2 likes
Коментар
-
Не ми се качва цялото клипче, ама това е скрийншот на самозапалило се зарядно парксайд.
Пушеците са след като изключих от контакта и се сетих да снимам. Можеше да си имам изгорял гараж.
Коментар
-
Проблема с тези зарядни е че когато сложиш 4 Ah или 8 Ah батерия, не е проблем да ги зарежда, даже им е по-добре да ги зареждат с по-слаб ток, но, проблема е че много загряват до неприятно парене и мирис на почти изгоряло, затова 4 Ah и 8Ah зареждам само на двойното зарядно и на умното зарядно което е със вграден вентилатор за принудително охлаждане и си стои студен през цялото време докато се зареди.
Така че на въпросното зарядно зареждай само батерии до 2.5 Ah капацитет, при тях не се загрява толкова и е нормално топъл без парене!Последно редактирано от Еделвайс; 05-05-25, 21:12.
-
-
На стената до зарядното е закачен подходящ инструмент за ремонт на такива джаджи. Малко е мекичък де, но ще свърши работа.
- 1 like
Коментар
-
Не наблюдаваш внимателно с по-долният го отремонтирах няколко секунди по кусно.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеНа стената до зарядното е закачен подходящ инструмент за ремонт на такива джаджи. Малко е мекичък де, но ще свърши работа.
Коментар
-
Пичове са си хората, преди седмица рекламирах втората си батерия 8Аh, работи си, само не включваше индикацията за заряда. Това от първите по 120лв. Та днес ми се обадиха да отида да си взема паричките( уж не могли да я ремонтират, предполагам не са я и отваряли). Та вземам си ги и директно си купувам същата, само вече за 90лв. Иначе споменах вече по мое мнение най качествените им батерии са тези https://baterie-k-aku-naradi.heureka...0-b2/#prehled/ , имам две 5Ah от Германия и една 2,5А/Ah от винтоверта. Заредя ли ги капацитетът не мърда с месеци. Понеже стана дума за батерии на професионални марки, имам един син Бош 10,8V от 2012г. Батериите съм ги зареждал последно преди сигурно две години, онзи ден ми потрябва , зарядът и на двете не беше мръднал, седеше си на три чертички.
Коментар
-
-
Браво. Това е истинският майсторлък - никаква жал към такива техники.Първоначално публикуван от Никола Преглед на мнениеНе наблюдаваш внимателно с по-долният го отремонтирах няколко секунди по кусно.

- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 4 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар