Румънската Макита беше 100 лв / преди 2 години / на промоция.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
А да ви питам от Тему нещо откъм инструментариум струва ли си и ако да кое, да взема да се възползвам преди тея такси дето готвят лятото. Защото масово по търговската мрежа засичам продукти от тоя сайт на петорна надценка , ако ще е така по-добре да напазаря на изпроводак от извора.......
Коментар
-
Коментар
-
Аз взех от Тему имитация на Книпекс Коболт, честно казано имах резерви но веднага го пробвах, стари гвоздеи успя да ги отреже много леко и без поражения по режещия ръб.Първоначално публикуван от Joca Преглед на мнениеА да ви питам от Тему нещо откъм инструментариум струва ли си и ако да кое, да взема да се възползвам преди тея такси дето готвят лятото. Защото масово по търговската мрежа засичам продукти от тоя сайт на петорна надценка , ако ще е така по-добре да напазаря на изпроводак от извора.......
Коментар
-
- 2 likes
Коментар
-
Единственото общо на тези обувки с 3М са дребните светлоотразителни детайли от серията 3M Scotchlite. Това и пише на кутията.
Всичко останало е минало покрай 3М, което не значи, че обувките са неудобни или пък няма да изкарат няколко месеца.
Със здраве да си ги ползваш!
-
До тук поне 1 месец мина а обувките нямат следи от носенето освен прахоляка отгоре . Отдавна не купувам нещо такова с идеята че е вечно . За тия 50 лева зимата да изкарат берекет версъм . Даже и навремето зимата даваха два чифта работни обувки лятото един . Това щото се предполагаше да има нормално време ако ги намокриш да имат време да изсъхнат . Руския принцип че студа се бори със сухи и топли крака и глава никой не го е отменил .
-
Гледах и панда сейфти и аха да извадя парите, и вчера през лидл като ги видях тея същите за 40 лева викам край, отиди коня в ряката, купих си ги. Колкото изкарат толкова. По нататъка я по-хубави, я пак същите. Всеки случай тея бившите, де ги командировах на село, изкараха 11 години за 96 лева от не знам къде купувани... Взех си и едни боти на new balance по-официални зимни за сух студ, квото съм си вземал на тяхната марка винаги ми е било изключително удобно.Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
Коментар
-
Бях се зарекъл никакви инструменти на сайда да не купувам повече, но ми се наложи да ми дотрябва мултитуул и заприходих един, За да отрежа нещо на терсене място, където с ъглошлайф не можеш да бръкнеш. При положение, че я ми потрябвя веднъж в годинатя, я не, надявам се да ми изкара известно време. Мнението за тях не ми се е променило ни грамYour conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Сега чифтовете работни обувки са ги намалили на 25 лева, взех си един и още един за армаган. Но друго ме гложди - тука в единия апартамент дълги години бяхме с полувтоматична пералня, но сега назря нуждата от автоматична такава. Дадоха ми акъл да си изведа вода от чешмата в банята ама ще трябва да пробият 2 дупки в бетон ли е тухла ли е не го знам, 20 санта е дебело но и да пазя плочките, защото са 50 години и точно сега няма да се юрнем да правим цялостен ремонт на банята. Та питането имам една ударна бормашина парксайд 500w ще стане ли с нея работата или да търся перфоратор, ако трябва и по читав? Ппц бюджета ми е 200-300лева, търся повече инструмент и по малко марка, макар, че това милоуки на промоция ми хвана окото.... https://trapkovi.bg/magazin/probivni...waukee-ph26tx/
Коментар
-
20 см стена би трябвало да е тухла и ако е така то бормашината която имаш ти е достатъчна. Ако се окаже колона, работата е друга, но вероятността е малка. За да запазиш плочките ти е важен инструмента, без удар с боркорона (плочките ми изглеждат 15х15 от соца-те са меки и лесни за пробиване, но пак с боркорона за да не ги нацепиш). Аз бих пробвал плочките с наличната бормашина и само ако се окаже отдолу бетон бих потърсил назаем или под наем по сериозна машина.
-
С диамантена боркорона с бавни до умерени обороти, без удар, докато минеш плочките. Ако основата позволява, продължаваш. Ако е тухла - без удар, че можеш да я извадиш от другата страна с удар
Последно редактирано от stefsab; 14-02-26, 23:55.
-
-
Как ли пък не. Дори едва ли ще се доближа на по-малко от километър от техен магазин.
- 2 likes
Коментар
-
Е да ама плоскоземната гауда се намира само там и се налага.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеКак ли пък не. Дори едва ли ще се доближа на по-малко от километър от техен магазин.
За разлика от беге дрисните всеки път е ясно за какво плащаш а не какво ти се падне.
Та оденето го Гоуемио нагъзин извън фотографираната ситуация си има основание
П.С: На преден план виждам точно гаЯчен ключ много подобен на онези, които купих оня ден.
Все още не не са влезли в употреба и не се е разнесла тролня по техен адрес но явно се минах - явно можеше да го купа с кило кашкавал.
Между другото само плоскоземци могат да викат на шкакавала - сирене

Последно редактирано от Esper; Вчера, 12:39.Враг усраине
Коментар
-
Щом казваш...
Има свежи или пресни сирена, зрели, каквото е кашкавалът и отлежали.
Ако взема да изброявам видове от трите типа, няма да ми стигне вероятно една страница.
Това явно е щото им е беден езика.
-
Сега последно гауда вид сирене или или видоизменено мляко е?
Щото у википедя има от всичко по малко :–)
https://en.wikipedia.org/wiki/Gouda_cheese
Което е простотия.
-
Ми да, и затова покупките от тоя магазин се правят всеки делничен ден без понеделник и четвъртък. Те са за нинджите - да се редят в ранни зори по опашки, и да си раздават токати кат' на опашка за банани по предреволюционно време...
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.
Коментар