Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Румънската Макита беше 100 лв / преди 2 години / на промоция.
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• Joca
      Joca коментира
      Редактиране на коментар
      То и 4-те ач батерия на парксайд беше 35 лева по брошурите миналата година, ама сега под 50 лева не съм засичал.

• А да ви питам от Тему нещо откъм инструментариум струва ли си и ако да кое, да взема да се възползвам преди тея такси дето готвят лятото. Защото масово по търговската мрежа засичам продукти от тоя сайт на петорна надценка , ако ще е така по-добре да напазаря на изпроводак от извора.......

Коментар

• Тия за душманска зима стават ли или да търся s3 +winter там, просто за 35 леа са ги пуснали?
      Прикачени файлове

Коментар

• ikristiqn
        ikristiqn коментира
        Редактиране на коментар
        Това не е ли модел на Decathlon?

• mitko 53
        mitko 53 коментира
        Редактиране на коментар
        Купих някакви от Бриколаж, изкараха лятото рязането на дървата, но вече гледам подметките се разлепят. Най-здравите на които съм попадал до 50лв. бяха някакви унгарски от ИТТ, изкараха три години.

• I.Stoyanov
        I.Stoyanov коментира
        Редактиране на коментар
        Panda safety са обувките !

• Първоначално публикуван от Joca Преглед на мнение
      А да ви питам от Тему нещо откъм инструментариум струва ли си и ако да кое, да взема да се възползвам преди тея такси дето готвят лятото. Защото масово по търговската мрежа засичам продукти от тоя сайт на петорна надценка , ако ще е така по-добре да напазаря на изпроводак от извора.......
      Аз взех от Тему имитация на Книпекс Коболт, честно казано имах резерви но веднага го пробвах, стари гвоздеи успя да ги отреже много леко и без поражения по режещия ръб.

Коментар

• I.Stoyanov
        I.Stoyanov коментира
        Редактиране на коментар
        Вземи си истинския ко-болт и ще ахкаш всеки път в който го ползваш! Имам и трите размера - УНИКАЛНО добри режачки са!!!

• bbq
        bbq коментира
        Редактиране на коментар
        Аз имам истински, този го взех за друга къща, където да го оставям без проблем.

• Аз съм с тези от последните които ги пуснаха в Лидл. Много съм доволен ! Топлят много добре и не се пързалят . На кутията пише 3М . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260204_165303_335.jpg
Прегледи:503
Размер:412.5 КБ
ID:7024879 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260204_170627_177.jpg
Прегледи:502
Размер:836.4 КБ
ID:7024880
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• m_markovski
        m_markovski коментира
        Редактиране на коментар
        Единственото общо на тези обувки с 3М са дребните светлоотразителни детайли от серията 3M Scotchlite. Това и пише на кутията.
        Всичко останало е минало покрай 3М, което не значи, че обувките са неудобни или пък няма да изкарат няколко месеца.

Със здраве да си ги ползваш!

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        До тук поне 1 месец мина а обувките нямат следи от носенето освен прахоляка отгоре . Отдавна не купувам нещо такова с идеята че е вечно . За тия 50 лева зимата да изкарат берекет версъм . Даже и навремето зимата даваха два чифта работни обувки лятото един . Това щото се предполагаше да има нормално време ако ги намокриш да имат време да изсъхнат . Руския принцип че студа се бори със сухи и топли крака и глава никой не го е отменил .

• Мнение за тази прахосмукачка? И батерията 4ач ме вълнува, ама гледам тея май са малко по различни като брандоровка и дизайн, карантията не зная дали е същата или по-калпава.
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от Joca; 05-02-26, 17:31.

Коментар

• Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
        Аз съм с тези от последните които ги пуснаха в Лидл. Много съм доволен ! Топлят много добре и не се пързалят . На кутията пише 3М . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260204_165303_335.jpg
Прегледи:503
Размер:412.5 КБ
ID:7024879 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260204_170627_177.jpg
Прегледи:502
Размер:836.4 КБ
ID:7024880
        Гледах и панда сейфти и аха да извадя парите, и вчера през лидл като ги видях тея същите за 40 лева викам край, отиди коня в ряката, купих си ги. Колкото изкарат толкова. По нататъка я по-хубави, я пак същите. Всеки случай тея бившите, де ги командировах на село, изкараха 11 години за 96 лева от не знам къде купувани... Взех си и едни боти на new balance по-официални зимни за сух студ, квото съм си вземал на тяхната марка винаги ми е било изключително удобно.
        Прикачени файлове

Коментар

• За обща информация на колегите: Рекламации в Кауфланд само с оригиналната хартиена касова бележка. Такава електронна от приложението им не важи.
          Потвърдено и от КЗП.

Коментар

• Бях се зарекъл никакви инструменти на сайда да не купувам повече, но ми се наложи да ми дотрябва мултитуул и заприходих един, За да отрежа нещо на терсене място, където с ъглошлайф не можеш да бръкнеш. При положение, че я ми потрябвя веднъж в годинатя, я не, надявам се да ми изкара известно време. Мнението за тях не ми се е променило ни грам
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• Сега чифтовете работни обувки са ги намалили на 25 лева, взех си един и още един за армаган. Но друго ме гложди - тука в единия апартамент дълги години бяхме с полувтоматична пералня, но сега назря нуждата от автоматична такава. Дадоха ми акъл да си изведа вода от чешмата в банята ама ще трябва да пробият 2 дупки в бетон ли е тухла ли е не го знам, 20 санта е дебело но и да пазя плочките, защото са 50 години и точно сега няма да се юрнем да правим цялостен ремонт на банята. Та питането имам една ударна бормашина парксайд 500w ще стане ли с нея работата или да търся перфоратор, ако трябва и по читав? Ппц бюджета ми е 200-300лева, търся повече инструмент и по малко марка, макар, че това милоуки на промоция ми хвана окото.... https://trapkovi.bg/magazin/probivni...waukee-ph26tx/
              Прикачени файлове

Коментар

• Nediy
                Nediy коментира
                Редактиране на коментар
                20 см стена би трябвало да е тухла и ако е така то бормашината която имаш ти е достатъчна. Ако се окаже колона, работата е друга, но вероятността е малка. За да запазиш плочките ти е важен инструмента, без удар с боркорона (плочките ми изглеждат 15х15 от соца-те са меки и лесни за пробиване, но пак с боркорона за да не ги нацепиш). Аз бих пробвал плочките с наличната бормашина и само ако се окаже отдолу бетон бих потърсил назаем или под наем по сериозна машина.

• stefsab
                stefsab коментира
                Редактиране на коментар
                С диамантена боркорона с бавни до умерени обороти, без удар, докато минеш плочките. Ако основата позволява, продължаваш. Ако е тухла - без удар, че можеш да я извадиш от другата страна с удар
                Последно редактирано от stefsab; 14-02-26, 23:55.

• От понеделник в Лидл пускат пак големия гайковер та ситуацията ще е така Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image_948029.jpg
Прегледи:119
Размер:67.1 КБ
ID:7027225
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Как ли пък не. Дори едва ли ще се доближа на по-малко от километър от техен магазин.
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                  Как ли пък не. Дори едва ли ще се доближа на по-малко от километър от техен магазин.
                  Е да ама плоскоземната гауда се намира само там и се налага.
                  За разлика от беге дрисните всеки път е ясно за какво плащаш а не какво ти се падне.
                  Та оденето го Гоуемио нагъзин извън фотографираната ситуация си има основание

П.С: На преден план виждам точно гаЯчен ключ много подобен на онези, които купих оня ден.
                  Все още не не са влезли в употреба и не се е разнесла тролня по техен адрес но явно се минах - явно можеше да го купа с кило кашкавал.
                  Между другото само плоскоземци могат да викат на шкакавала - сирене
                  Последно редактирано от Esper; Вчера, 12:39.
                  Враг усраине

Коментар

• Esper
                    Esper коментира
                    Редактиране на коментар
                    Явно беден език.
                    Ние правим разлика между двете

• TigerHunter
                    TigerHunter коментира
                    Редактиране на коментар
                    Щом казваш...
                    Има свежи или пресни сирена, зрели, каквото е кашкавалът и отлежали.
                    Ако взема да изброявам видове от трите типа, няма да ми стигне вероятно една страница.
                    Това явно е щото им е беден езика.

• Esper
                    Esper коментира
                    Редактиране на коментар
                    Сега последно гауда вид сирене или или видоизменено мляко е?
                    Щото у википедя има от всичко по малко :–)

https://en.wikipedia.org/wiki/Gouda_cheese

Което е простотия.

• Ми да, и затова покупките от тоя магазин се правят всеки делничен ден без понеделник и четвъртък. Те са за нинджите - да се редят в ранни зори по опашки, и да си раздават токати кат' на опашка за банани по предреволюционно време...
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• kbot
                    kbot коментира
                    Редактиране на коментар
                    Поне при мене нинджи не се забелязват. Отвреме-на-време се мяркат хора в работни гащеризони на железариите, но не са много.

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                X