Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпросния гайковерт гледам е написано на максимални 400Nm, имам гайковерт на Hikoki който е 350Nm, но е два пъти по-компактен и лек, а този огромен и тежък гайковерт на Парксайд ми е странно че има сила само до 400Nm, за размерите си би трябвало да е поне 500-700Nm...
    Последно редактирано от Еделвайс; Вчера, 17:23.

Коментар

• Огромен е защото е 2000, а не 400Nm. Или там някъде, на книга поне. Чоплил съм същия на Райдер, ама 1 към 1, само цветът на пластмасите друг. А, и малко разлика в захвата на батерията, оправя се с пила

Коментар

• Еделвайс
        Еделвайс коментира
        Редактиране на коментар
        Сериозно ли, еха, моя грешка, гледал съм зеления гайковерт, въпреки че се бях зарекъл и от месеци не съм купувал нищо на Парксайд, май ще взема да го купя, от тези 2000Nm, реални би трябвало да има истински 1500Nm което изглежда прекалено добре за парите си хмм....

• Това са данните на Парксайда, Райдъра е със същите, на втора степен пренатяга с много джантови гайки. А на трета разви болтове на шестбутален спирачен апарат на 20 години.

Коментар

• drukman
        drukman коментира
        Редактиране на коментар
        Не ми казвай, че стягаш джанти с гайковерт.

• Паджеровод
        Паджеровод коментира
        Редактиране на коментар
        Обирам само, че ме мързи да въртя, после донатягам на ръка. А аз от мъзел вдигам джипа с винтоверт, та няма гайките хе

• Стяга ми...Те щото гумаджиите не стягат.
      То лошо няма...ама да се знае до къде да се "обере" преди кръстачката.
      Че съм ям дедовия с едни натегнати шпилки в алуминиев фланец на предишния ми гранд.
      Само един ден отне да се разпробият.
      Няма страшно в умирачката...
      Страшното е да си жив!...

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Регулирането на усилието при пневматичните гайковери е много по неточно от колкото при електрическите . При стандартния хистерезис от 2 атмосфери на всеки пресостат разликата в затягането може да е до 2 пъти .

• Обирането е внимателно със спусъка и на две макс три почуквания спираш задължително
      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

• Макар че бях казал че приключих с Парксайд, не устоях на две неща които ги купих току що, светия граал , и яката прахосмукачка за 300 Еuro по-новата версия ppwd 30 b2, която има отделен блутуут директен бутон за спиране и пускане с обхват 20 метра.

Тук моя гайковерт Hikoki 350Нм и на Парксайд Граала

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:1.jpg Прегледи:0 Размер:650.5 КБ ID:7029015

Тук и прахосмукачката която ще се ползва в гаража и за колата:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:2.jpg Прегледи:0 Размер:612.5 КБ ID:7029016

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:5.jpg Прегледи:0 Размер:120.9 КБ ID:7029017

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:4.jpg Прегледи:0 Размер:128.0 КБ ID:7029018

Прахосмукачката е много добра, заслужава си за парите си и наистина дърпа яко и има доволно мощност, имат и по 5 години гаранция.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 1 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
        X