Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Имам наблюдения от подобна, май не е точно същата:

Корава машина и задействането при натискане би трябвало да е удобно но на мен ми е объркващо понеже не съм сигурен в коя посока ще тръгне.
    Обикновено преди да я ползвам натискам на някаква повърхност за да разбера посоката.
    Поне нашата няма интуитивен и бръз начин да се разбере какво ще направи.
    Та по-скоро ми е неудобна.
    Враг усраине

Коментар

• Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      В момента в който хвана отверката вече знам в коя посока ще тръгне, щом плъзгача е в горна позиция знам че е за надясно, в долна позиция за наляво, при теб като гледам на снимката е предния модел без осветление отпред, плъзгача на снимката май е почти същия и още щом я вземеш в ръце вече знаеш накъде ще завърти, аз даже и не гледам плъзгача, в момента в който ми потрябва да развивам, рефлективно прехвърлям в долната си част и обратно без изобщо и да го гледам на коя позиция ще е на момента, въпрос на рефлекс.
      Последно редактирано от Еделвайс; 07-05-25, 15:31.

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Ако я ползваме по-активно вероятно ще се изгради навик с този слайдер.
      Обаче в това да изграждам навици за използване на отверка аз виждам проблем в замисъла.
      Това не ми харесва, иначе машината е изглежда здрава.
      Вкъщи имам иксо и то е малко като детска играчка.
      Ама па никога няма изненада накъде ще завърти

• За тия пари е направо без пари Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20250508_114003_949.jpg
Прегледи:628
Размер:569.6 КБ
ID:6998146
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Joca
      Joca коментира
      Редактиране на коментар
      Както беше казал един съфорумник - "някаква отвертка е по-добре от никаква". Сега друг колега врънка, че тея зелените се чупели. Може ли да направиш едно ревю откъм представяне и издръжливост през годините като се хванеш сега с това гедоре? Аз до парксайд опрях, щото през годините като ми е трябвало да си свърша нещо и като няма с кво , съм тъпял. Та си накупих туй-онуй тяхно през годините, аз като свърша нещо 4-5 пъти с тях си си избивам уреда и майсторите... Та на този етап нито съм фирма нито съм цех , че да се ръся една шапка пари за инструменти... Иначе сега гледам има едно на олайн машини на Макита са пуснали, но ми се чини сякаш за по фини дейности...а и нямам пари да гъзарея https://www.onlinemashini.bg/gedore-...-e-10883/49420

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      При добро желание всичко се чупи .

• stefsab
      stefsab коментира
      Редактиране на коментар
      Специално за този к-т - вложките са надписани много ситно и трудно се чете още докато са чисти. Изцапат ли се - няма да могат да се четат.
      За 1/4 вложките - надписващия уред е с ниска разделитена способност и цифри 8, 9 са практически неразличими.
      Колега извади подобно, купено преди месеци - шестостена на 2-3 вложки не беше симетричен - стените са с различна дебелина.

• В Кауфланд има акумулаторем тример за трева PPFSA 40V, вероятно без батерии, съдейки по цената. Някой ползвал ли го е, колко време би работил с да кажем 4 Ah батерии. Изобщо може ли да се сравни с бензинова по мощност? Гледах и на Total тримера, не изглежда зле за тези пари - 350 лв. с батерии и зарядно.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

• Asen Kushlev
      Asen Kushlev коментира
      Редактиране на коментар
      ИВАН НЕДОКЛАНОВ понякога я изтървам, че това е на село, 45 км от мен. Ходя си в най-добрия случай на две седмици, понякога на 3-4. Като стане жега си ходя само да кося, че не ми е кеф, там и през ноща е жега, не е като в Габрово.
      IvanIvanovi с ножа не ме кефи нещо, а и имам доста камъни и други разни благини. Ако се изкара на два пъти ще е добре, колко време зареждаш батериите? Аз за сега съм с бензиновия китаец, но един приятел има подобен казус и се чешем за акумулаторна. Пък и аз за следваща ми се иска да мина на батерии, писна ми с бензини да се разправям.

• kbot
      kbot коментира
      Редактиране на коментар
      Един декар го нося с 3л бензин. С батерии трябва да еквивалентно количество енергия. Някой може да сметне, аз нямам интерес.

• IvanIvanovi
      IvanIvanovi коментира
      Редактиране на коментар
      Асене, и аз имам бензинов китаец, този на батериите е по удобен, да.
      Зареждат се дълго време, зарядното е 4,5 А, за две батерии

• И днес понапазарувах от Кауфланд и Лидл . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20250526_130551_330.jpg
Прегледи:345
Размер:365.1 КБ
ID:6999919 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20250526_130752_642.jpg
Прегледи:329
Размер:473.9 КБ
ID:6999920 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20250526_131100_658.jpg
Прегледи:332
Размер:347.4 КБ
ID:6999921 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20250526_130029_752.jpg
Прегледи:331
Размер:414.2 КБ
ID:6999922

Коментар

• stefsab
      stefsab коментира
      Редактиране на коментар
      КОланите добре се справиха да държат багаж върху релсите на комбито.
      Колега си транспортира каяка с тях.

• Кажи пистолета как е?
    Другите работи ги имам.
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Утре ще го пробвам .

• На пищова за топъл въздух ми харесва това, че има бутот за посока - дали да духа топъл въздух или да смуче такъв...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• За пистолета определено е добре направен от към функционалност . Има регулиране и на температурата и на скоростта на въздушния поток . Освен това като пуснеш спусъка вентилатора продължава още десетина секунди докато охлади реотана . Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20250529_120628_180.jpg Прегледи:0 Размер:536.9 КБ ID:7000310 Още една придобивка от вчера . Спаси ме от работата да преработвам . Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20250529_115414_230.jpg Прегледи:0 Размер:370.2 КБ ID:7000311

Коментар

• Някой купи ли фрезата от миналата седмица https://www.lidl.cz/p/parkside-freza...o_pdp_products ? Имам едни опушени врати обилно намазани с безир, с шкурки не става да се изчистят.

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Боя по стари врати съм чистил с пистолета за горещ въздух и шпакла . Това поне аз не съм го виждал още в България .
          Последно редактирано от sek.1; 31-05-25, 07:38.

• mitko 53
          mitko 53 коментира
          Редактиране на коментар
          Интересно е че в брошурата от миналата седмица го нямаше,а в сайта им при предложенията фигурираше като "фреза". Търсих го пернишкия Лидл, не бяха и чували за него. Днес видях в тубата и клип за него https://youtu.be/nZZGuSQxaqU?si=QIhONb7sgdR1nAOh .

• mitko 53
          mitko 53 коментира
          Редактиране на коментар
          Видях я въпросната фреза в пернишкия Лидл(100лв), но се разкандърдисах,прекалено тясно приложение има.

• Вчера я имаше на "Раковска".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X