Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
    Да напомня заглавието на темата, а именно: Инструменти за домашен майстор - Лидл и други. Ако някой е решил да си вади хляба с хоби инструменти, да си носи и рисковете от това. Или да си носи дублиращ инструмент, или да не се оплаква. Тук споделяме опит, добър или лош, без крайни изказвания. За тази цена толкова. То пък има 3-5 години гаранция, без пазарлъци. С ъглошлайф за 20 кинта карах 15 години, ама аз и толкова го ползвам.
    Така е - цената е ниска, но това не би трябвало да е оправдание за прекалено заниженото качество. Нали все пак трябва да се ползват тия уреди, не само да се пъчим с тях "у фейсо".
    Пък и нали трябва да има някаква удовлетвореност от покупката. Тоест, да нямаш чувството, че инструментът който си купил, допреди 20 минутио е бил ползвани бъркалки за кафе.

Преди време, минавайки през Уидъу видях че са пуснали компактен перфоратор на батерии. Това ще да е било преди да се появят черните серии. Взех един за да има за инцидентни случаи. Ами като го пуснах, от редуктора му виеха вълко-хиено-тиранозаври. Това при изключен удар. Реших че е повреден и го смених с друг. Същата работа. И го отавих така - нали е "за да има".
    Да, през годините е свършил някоя и друга работа, но не е от любимите ми машини.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• kbot
      kbot коментира
      Редактиране на коментар
      Имам едно такова, към 15 дупки в бетон съм пробил 8мм. Супер си е.

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
X