Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Работя дърводелец в средно голяма фабрика в Швейцария. Всичките ни машини досега бяха Милуоки и Девалт. Е Милуокито качеството е паднало драстично. За последните 3г, получавам 3 пъти нов винтоверт, и не могат да си изкарат гаранцията. Винаги е един и същи дефект, изчезва бавната скорост, нещо се троши вътре.
    Това без значение на модела, при сериозна работа се случва при всички. Сравнение с Девалта няма, той държи на куче, много по тих в пъти, по бързо оборотен. От няколко месеца фирмата преминава постепенно на Хилти, страхотна машина, но на двойна цена.
    За домашна работа става почти всичко, но ако работиш всеки ден с машината е друга работа.
    Аз примерно гледам да работя само с батерии от 4а, заради теглото, макар да имам и 5, 6 и 8.

Коментар

• Първоначално публикуван от vasil lazarov Преглед на мнение
      ...От няколко месеца фирмата преминава постепенно на Хилти, страхотна машина, но на двойна цена...
      Умни хора...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Другарчета ходят по монтажи. Основно са с Хилти гайковерти. Имат и дребен размер Бош. В момента пробват и Фесто, че новото Хилти не е като старото....

Коментар

• Еделвайс
          Еделвайс коментира
          Редактиране на коментар
          То коя ли премиум марка вече не е както едно време, истината е че никой производител не иска да прави "вечни" инструменти, да, има качествени но пак не е като от едно време.

В днешно време, според мен, единствените инструменти които се правят наистина да са "вечни" са може би тези от НАСА за поправка и ремонт на космическите им станции...

• Вчера минавам покрай стъклената заключена витрина и гледам зелените батерии 20v 4Ah по няма и 20 лв. Намирам си служител и искам 2, донесе едно кашонче и започна да вади една, две, три... викам айде щом извади да ги взема и трите. Цената е ненормално ниска, не разбрах защо така, като ги няма в брошурата.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:2025-10-07 10.16.11-2.jpg Прегледи:0 Размер:24.8 КБ ID:7012353
        Прикачени файлове

Коментар

• orela
          orela коментира
          Редактиране на коментар
          Най-рано довечера ще видя. 24 или 25 бяха.

• kbot
          kbot коментира
          Редактиране на коментар
          У гръчко са по 20 евра 2ah батериите

• orela
          orela коментира
          Редактиране на коментар
          Дата на производство 2025-04

• Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
        Някой с впечатления от този винтоверт RAIDER RDI-CDB03W, 20V, 4Ah, 155Nm. На хартия звучи без аналог за парите си. https://raidermashini.com/raider-ind...-20v-4ah-155nm
        Накрая повлякох вчера гайковерт Парксайд, 400 нютона с батерия и зарядно. Реших да си взема по-слаб винтоверт, нещо около 60 нютона, а за колата или нещо по-сериозно с гайковерта, та ще чакам да излезе нещо. Пак ще съм на към 200 и малко пари, ако излезе само тяло, ако не каквото излезе.
        Ford Maverick II 2.3 XLT
        Ford Mondeo MK5

Коментар

• Asen Kushlev
          Asen Kushlev коментира
          Редактиране на коментар
          Искам и удар, да става за дребни неща - дюбели, етажерка някоя, корниз, ако има камък или бетон. Че ми умря малкия перфоратор, а имам по-голям Parkside, та не искам да се заривам с инструменти, ползвам ги рядко. Затова търся нещо по-универсално с голям диапазон на работа. Гайковерта определено тежи да го ползвам за винтоверт, а як винтоверт както споменах е на цената на гайковерт+60 Нм винтоверт. Довечера ще пробвам на двете коли дали ще развие гайките на джантите. Преди 4 години познат разви всичко без проблем с един Parkside, със сигурност не е бил черната серия.

• IvanIvanovi
          IvanIvanovi коментира
          Редактиране на коментар
          ако искаш само винтоверт, тази седмица в Кауфланд има черния 60N , но е импакта, няма как да ползваш за свредла.

• Asen Kushlev
          Asen Kushlev коментира
          Редактиране на коментар
          Не го виждам в брошурата, но импакт не искам, не че не може да му се сложи патронник с преход, ама дълга и широка става.

Накрая повлякох вчера гайковерт Парксайд, 400 нютона с батерия и зарядно. Реших да си взема по-слаб винтоверт, нещо около 60 нютона, а за колата или нещо по-сериозно с гайковерта, та ще чакам да излезе нещо. Пак ще съм на към 200 и малко пари, ако излезе само тяло, ако не каквото излезе.
        На Мондео развива без проблем, на Маверик не иска. Но аз на него на ръка доста зор съм виждал, 130 кила съм и бая подскачам на ключа. Ако вдигне Мондеото с неговия крик минава изпита, ама утре, че днес много вали.
        Ford Maverick II 2.3 XLT
        Ford Mondeo MK5

Коментар

• Обобщение за зеления гайковерт, 400 Нм, 4 ач батерия. На едната кола развива всичко без проблем, вдига я с нейния крик с малко потракване. На другата не развива. За мен върши работа за моите цели, взел съм си и преходник с бит държач, та може и за винтоверт да го ползвам. В този ценови клас няма конкуренция.
          Ford Maverick II 2.3 XLT
          Ford Mondeo MK5

Коментар

...вдига я с нейния крик с малко потракване...
            Винтовите крикове с които окомплектоват автомобилите оригинално не трябва да се вдигат с винтоверт...

И коментаторите...

Коментар

• Тези като на Тойотите, с вертикален винт... Не виждам защо не?!

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                Винтовите крикове с които окомплектоват автомобилите оригинално не трябва да се вдигат с винтоверт...
                То ще е инцидентно. А каква е причината?
                Ford Maverick II 2.3 XLT
                Ford Mondeo MK5

Коментар

• Имате ли отзиви за тоя мултишлайф? Чувам, че с хубави приставки вършел работа. С кви размери са?
                  Прикачени файлове

Коментар

• IvanIvanovi
                    IvanIvanovi коментира
                    Редактиране на коментар
                    По добре си вземи на батерия, ползва се обикновено на терсене места и с кабела е тегаво

• Joca
                    Joca коментира
                    Редактиране на коментар
                    Ппц имам удължители мога да го преглътна а и с лидл+ са ми го пуснали на 30 леа

То ще е инцидентно. А каква е причината?
                  Причината е, че доста от тях са с пластмасова гайка която не е предвидена винтът да се върти бързо. Като се позагрее пластмасата и се опластмаси, ще стане това което никой не иска да става.
                  И не е казано, че ще стане от първия път...

И коментаторите...

Коментар

• Мдаааа, има логика. Утре ще обследвам гайката. Но и оборотите не са много за да загрее толкова. Принципно на тези крикове хич им нямам вяра.
                    Ford Maverick II 2.3 XLT
                    Ford Mondeo MK5

Коментар

• Даже си продават приставка за тая работа https://drivo.bg/products/%D0%BD%D0%...R44HsmnEs5yUFE . Моят си завършва с шестостен 19 та не ми трябва такова изобретение.
                      Ford Maverick II 2.3 XLT
                      Ford Mondeo MK5

Коментар

• Продават всякакви неща. Би било тъпо народа да има сърбеж и да няма кой да го почеше. Особено когато иска да похарчи пари.
                        Нека да позная - TFM завършва с "производителят на това оборудване не носи отговорност за..."

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X