Да си ги държат...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
-
2500 са за всичко друго,но не и за "миене".
Идеята е да се премахват разни повърхосни слоеве от разни повърхности.
Понеже машината дойде буквално тия дни не съм имал време да пробвам къде какво може.
Колегите минаха обучение и пробваха и отиде да прави това за което е купена.
Като се приключи ще се тества за премахване на ръжди от разни повърхности и други такива.
Но е яката работа.
Не държиш ли яко...отлиташ.
Между другото и едно лазарчИ пробвахме за премахване на ръжди...изгаря всичко.
Обаче трябва много да се внимава с мощността,че ебава мамата на всичко ако се "предобри".
И така.
По темата.
Другата седмица ще има електронни приставки тип динамометрични ключове до 200НМ за 70 кинта.
Аз ще си взема да имам като си чопкам по мотора.
Та да се знае.Последно редактирано от slatanic; 14-03-25, 20:28.Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнениеМежду и едно лазарчИ пробвахме за премахване на ръжди...изгаря всичко.
Обаче трябва много да се внимава с мощността,че ебава мамата на всичко ако се "предобри".
Та да се знае.
Тях ли??
Айде дай конкретно модел цена че имам да свалям една ръжда и се чудя...
Коментар
-
Единственото нещо, Парксайд, което съм купил ои още работи е една голяма прахосмукачка, вероятнозащото я ползвам рядко.
Инструменти от бакалията повече не."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
- 2 likes
Коментар
-
В общи линии и в Кауфланд като в Лидл . Поредната дървена промоция . В магазина до Булгарплод са докарали 5 бройки които естествено не са стигнали до рафтовете . Аз отидох за друго до магазина в Студентски град и хванах последната бройка . Бензиновата резачка с мързеливия стартер . В Студентски град на обед пишеше това . Някой да знае как се подава сигнал до КЗП ?Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Да, така е. Аз съм от Велико Търново и имам познат който работи в Кауфланд и ми каза че са били получили само 10 бройки, но сутринта като са отворили магазина е имало само 2 бройки изложени и че масово ръководителите и управителите са си прибрали за себе си. Че дори касиерките били прибрали за техни си познати.В съседния град - Горна Оряховица пък имало само 3 бройки, там по-добре, нищо че е по-малкия от двата града. Много извратена работа.Направиха хората на луди. Ако трябва масово да подадем сигнали , казвайте къде.
- 2 likes
Коментар
-
В магазина до Булгарплод са били точно 5 . В такива вериги където всичко е компютъризирано информацията колко бройки са доставени и кога са продадени се вади за секунди . Само трябва да я изискат органите които имат право . Мене като обикновен гражданин ще ме пуснат по пързалката с примерно нещо като фирмена или търговска тайна .Последно редактирано от sek.1; 18-03-25, 18:12.
-
Снощи ми разказаха какъв цирк е станал в новия Кауфланд в Богров до Джъмбо . Сутринта в 7 часа отпред се наредили над 100 човека . Отварят вратите и всички хукват към щандовете на Парксайд . Да ама за късмет там току що измито и се почва една като по филмите първия стъпил на мокрото по гъз и така почти всички . Най зле бил един като от живот на кантар над 150 кила който едвам са го вдигнали . Те това си заслужава да се види на записите .
-
Коментар
-
Нищо ново . Тук в общи линии е нищо . Да видиш какъв купон става в щатите на прословутия черен петък https://www.youtube.com/watch?v=CwT8...D0%B0%D0%BB3TV
-
-
Народа много обича да си създава сам дефицитни стоки. Едно време се редеше за банани , не го интересуваха родните , круши , ябълки , ягоди , череши , .... , сега банани колкото си щеш , но реве за плодове от село и плаща череши по 50 лева килото. Гайковерти колкото си искаш има , но народа си иска точно дефицитния от лидел. И не може да се светнат , че ги правят умишлено на маймуни. Гайковерта Санчо , не бананите , ....В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
- 3 likes
Коментар
-
То не хората си го създаваха навремето дефицита . Социализма по принцип и идеология е система на планираните дефицити . В щатите никога не го е имало дефицита даже и на алкохол по време на сухия режим и пак е същото та и по зле . Явно е до човешка психология . Аз лично преди на опашка не съм се редил сега пък съвсем няма начин . Моя гайковер дойде от Германия .Последно редактирано от sek.1; 20-03-25, 06:02.
-
Първоначално публикуван от neumoren Преглед на мнениенаправиха хората на луди, да тичат и да се бият за гайковерти
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Това добре ама при всеки идва момента в който вече нямаш достатъчно сила да приложиш върху тръбата . Аз от 3 години съм на половин мощност и ако го нямам тоя гайковер не дай боже да спукам гума на пътя ако има някой по затегнат болт не мога да го отвия .Последно редактирано от sek.1; 20-03-25, 05:51.
-
-
Измислиха вече и самар за батериите https://youtu.be/S54_ILxjIvQ?si=_p0FrPO73ziY8RP8 .Последно редактирано от mitko 53; 26-03-25, 04:39.
Коментар
-
Наскоро я няква платформа се появи няква измама за онлайн магазин на лидл. Ваичко на доста проценти надолу като цена. Много добре описано ,по 70-80 страници с техните инструменти+други нехранителни продукти които има в лидл.Sent from my Nokia s fenerche
Коментар
-
Инструменти в бакалията не се продават."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
- 2 likes
Коментар
-
Някой от тези от бакалията съм изключително доволен. Аз аъм хобист който живее в къща . Трябва ми всичко за дърво,,всичко за метал почти всички видове перфоратори ,за градината,,за заваряне,за ремонт на автомобила.... Това нещо с маркови инструменти хвърля изключително много пари,от които не вадиш пари ами си улесняваш живота. Мбого са си добре
-
Първоначално публикуван от Joca Преглед на мнениеАз се оправям с ключ и тръбаПокрай тея гайковерти хората забравиха за тях...
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
- 2 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар