Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв дефицит бе , пълно е с всякакви машини от всякакви марки , магазини , онлайн търговци. Явно ви липсват опашките за банани. Погледнете , че има и ябълки , круши , грозде , ...
    Да спомена , че и малкия винтоверт се скапа , тая черната серия е трагедия .
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      При мен всичко си работи както се и очаква .

• Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
    ...Да спомена , че и малкия винтоверт се скапа , тая черната серия е трагедия .
    Ама те затова се тепат на снимката по-горе - кой пръв да го върне в магазина!
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• В Лидл между Дървеница и Младост на обед имаше две пълни палета поне 100 броя . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260223_173517_668.jpg
Прегледи:309
Размер:586.0 КБ
ID:7027870
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• stefsab
        stefsab коментира
        Редактиране на коментар
        От зелените -прЪвото изкара 1 1/2г. Второто - под година. Третото захърка на 2-рия месец.
        Друг брандиран китаец се държи по-добре, срещу 5-6 пари отгоре.

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Моя от зелените аз си го съсипах . Полях го обилно с антифриз и естествено спря да работи . Смених го и до ден днешен с него един колега в метрото работи с него .

• Масово навсякъде са заредили по 1 палет гайковерти, ще има за всички.😃

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Крайно време беше .

• Да ви питам тоя сандък струва ли си? Носи ли на пек на студ и. Т. Н? Да не се разпадне след година-две?
      Прикачени файлове

Коментар

• Първоначално публикуван от Joca Преглед на мнение
        Масово навсякъде са заредили по 1 палет гайковерти, ще има за всички.😃
        Така си стоят, и никой не ги поглежда. Дори ги заобикалят, все едно са заразни...

И коментаторите...

Коментар

• Тъй като следя една от групите в сурат тефтера за Парксайд, да споделя следното.
          Вчера, тъй като никой не предполагаше, че ще заредят в промишлени количества гайковерти, много народ се юрна сутринта (така наречените търгаши) и масово купувах по 3, 5, 10, та имаше хора купили и по 20 броя.
          Целта им е разбира се после да ги препродадат в Олх с надценка.
          Сега, ако отворите сайта има десетки, стотици обяви от вчера с цени от 120 € та чак до 230 €. 🙂

​​​​
          Който търси , намира !
          Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Физиката е дефинирала че само човешката глупост е безкрайна . Искрено им пожелавам на търгашите да си ги заврат там дето слънце не огрява . Само че това трябваше да го направят още преди 2 години . Моя първия ми го донесе един колега от Германия и вече две години си работи безгрижно .
            Последно редактирано от sek.1; 25-02-26, 05:54.

• А в магазина има колкото искаш.
          Ама аз за две ползвания в годината...май ме искам.
          Няма страшно в умирачката...
          Страшното е да си жив!...

Коментар

• Честно казано и аз мисля, че е излишно за два пъти смяна на гуми в годината и като се има в предвид, че при затягане е препоръчително да не се ползва гайковерт, а динамометричен ключ, още повече няма нужда от него.

Аз за това си взех един китаец Onevan, дават го, че е малко по-силен от лидълския, за 100 стари пари с доставката.

Гуми не сменям с него, ползвам го за сваляне на джантите при ремонт на спирачки или окачване.
            Който търси , намира !
            Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              Ако не дай боже спукаш на път гума и си с лети джанти вероятността и с 2 метра тръба да не можеш да отвиеш някой болт е голяма . За тия 102 евро които струва гайковера е грехота и два пъти в годината да се мъчиш .

• Умряха ми зарядните и батериите на Парксайдите. Моите са от най първите. Купувани са с първите зелени гайковерти.
            Да знаете къде има зарядни и 4Ач батерии. Тия новите батерии с блутут стават ли?
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Съединител - долен, ляв педал.
            Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              Точно с тях нямам проблеми . На мен ми умряха две от 8 ач обаче не им пазя касовите бележки а съм ги купувал от Кауфланд .

• drukman
              drukman коментира
              Редактиране на коментар
              Кажи къде има, че имам 6-7 различни машинки а свършиха баКтериите.

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              В момента батерии от всички видове има във всеки Лидл и Кауфланд . Поне тук в София .

• Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнение
            Тъй като следя една от групите в сурат тефтера за Парксайд, да споделя следното.
            Вчера, тъй като никой не предполагаше, че ще заредят в промишлени количества гайковерти, много народ се юрна сутринта (така наречените търгаши) и масово купувах по 3, 5, 10, та имаше хора купили и по 20 броя.
            Целта им е разбира се после да ги препродадат в Олх с надценка.
            Сега, ако отворите сайта има десетки, стотици обяви от вчера с цени от 120 € та чак до 230 €. 🙂

​​​​
            Вчера в Лидл между " Дървеница " и " Младост " имаше сигурно поне 200 броя . Имаше и на още едно място . Даже и в нашия Лидл първия ден бяха свършили и зареждат поне два пъти . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260228_103749_541.jpg
Прегледи:157
Размер:442.7 КБ
ID:7028778 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260228_105001_002.jpg
Прегледи:156
Размер:476.6 КБ
ID:7028779
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• gecata1059
              gecata1059 коментира
              Редактиране на коментар
              Във Лидл Враца даже не ги бяха вадили от кашоните.

• Вчера ги мярнах. Хората заобикаляха палето от 12 метра, все едно е натоварено с холера, а не с гайковерти...

И коментаторите...

Коментар

• Кажете батерии къде има и дали тия новите 4Ач стават.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Съединител - долен, ляв педал.
              Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

• sek.1
                sek.1 коментира
                Редактиране на коментар
                От най новите имам само една от оня ден . Дойде комплект с гайковера та за какво стават още не знам .

• sek.1
                sek.1 коментира
                Редактиране на коментар
                От новите 4 АЧ ги има тая седмица в брошурата на Кауфланд .

• Е нали ти казаха, влизаш в първия Лидъл или Кауфланд и си избираш. Е, има и по-малки магазини, може и да няма, ама в по-големите си има постоянно.
              Ford Maverick II 2.3 XLT
              Ford Mondeo MK5

Коментар

• Тоя гайковерт е мощен. Пробвахме на няколко от по-джипоподобните коли на паркинга и не се запъна никъде.
                Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 33,365 в 14:10 на 11-03-26.

Зареждам...
                X