Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да препортвърдя че много съм доволен как се справя прахосмукачката Parkside ppwd 30 b2, чисти меко казано перфектно, и за да е в постоянна готовност за почистване, намерих идеалното ъгълче в гаража до Фронтерата

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_6209.jpeg
Прегледи:560
Размер:319.0 КБ
ID:7029376

Коментар

• m_markovski
      m_markovski коментира
      Редактиране на коментар
      Браво! Мераклийска работа!
      Ще рече човек, че в хола паркираш

• Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      Гаража е моя стара мечта, много съм щастлив че го имам, той е надземен и в гаража има и баня с тоалетна има ТЕЦ с отделни водомери за студена и топла вода и с отделен електромер, огледалото, осветлението, стените аз съм ги правил с голям кеф

• Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
    Да препортвърдя че много съм доволен как се справя прахосмукачката Parkside ppwd 30 b2, чисти меко казано перфектно, и за да е в постоянна готовност за почистване, намерих идеалното ъгълче в гаража до Фронтерата

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_6209.jpeg Прегледи:62 Размер:319.0 КБ ID:7029376

Днес успях да намеря оригиналните текстилни торби, те са с много добро качество, огромни са, много са плътни и дебели, наистина са идеални за строителна прах:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_6213.jpeg Прегледи:0 Размер:399.9 КБ ID:7029570

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_6212.jpeg Прегледи:0 Размер:492.1 КБ ID:7029571

Торбата наистина е огромна, заема почти половината от предния капак на Фронтерата

Коментар

• Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение

Това са моите пневматични гайковери .
      Станьо, благодаря за включването.
      Мисля си за лек и компактен гайковерт, размер 90-100мм, дават ги до 1200нм. Малко оптимистично ми звучи, ама би трябвало да успея да сменя на две коли гумите. Компресорът ми е с ремъчна предавка, 330л/мин и би трябвало да стане с него.

Опасявам се обаче, че ще трябва да купувам и крик крокодил, че с щатните няма производителност. И така вече сметката съвсем не излиза

Коментар

• m_markovski
        m_markovski коментира
        Редактиране на коментар
        Харесал съм си едно крикче JBC за същите пари, но е 2,5 тона, истински нисък профил и две помпи. Тези три тона и половина ме отвяха

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Поне до сега всичко което сме взели на Геко си отговаря на написаното и грижи няма . Води се произведено в Полша .

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Това също е много добра оферта . https://www.onlinemashini.bg/pnevmat...-g03184/112795

• Днеска от италиански Лидъл си купих черна серия ножицата за клони за 50 евро,плюс батерия 2ач със зарядно за 17 евро,не съм я засичал до сега в БГ.

Коментар

• Я снимай модела като можеш и кажи как реже като пробваш.
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

• gy6ter
          gy6ter коментира
          Редактиране на коментар
          Утре вечер ,ако не мине котка път,ще я дам на брат ми да я пробва.Имам китайска от три години,ама тази ми се видя евтина и купих.Нямаха 4ач батерия,12ач струваше към 79 евро.Зехтин 4,9 евро и разни други неща,които според пазаруващи са двойно по-скъпи в бг.

• В Копенхаген, целинте на всичко в Lidl са точно същите. Скоро ще проверя и другаде ;-)
        ;-)
        Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
        нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

• Bogoljub Gagic
          Bogoljub Gagic коментира
          Редактиране на коментар
          Дания е най-скъпата страна в ЕС Може да пробваш в Норвегия - има шанс да са мааалко по-скъпи дори от в Мамковината. Ама надали.

• kbot
          kbot коментира
          Редактиране на коментар
          Скоро не съм бил в Дания, но в съседна Гърция цените на Lidl са по-високи на повечето стоки.

• В Копенхаген цените може да са същите, но тук цените в Лидъл не са като цените в Лидъл, защото търгашите изкупуват каквато техника има на промоция и я продават на двойна и тройна цена.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Свърши тая .

• Да ви питам, ще правя една телена ограда на село, не в спешен порядък на парксайд пускат ли и имат ли такъв акумулаторен свредел и ако да, как се представя, ако не да купувам този на айнхел? Има едни такива свредла в тему големи, за винтоверти, те стават ли за тая работа или слабо? Друго, което търся е акумулаторна коса от най големите на парксайд , че от айнхел останах разочарован, макар че си изби 40те лева многократно, ама там как се пречупват кабелите и окъсяват ужас.....https://www.onlinemashini.bg/akumula...-bl-solo/78251
        Прикачени файлове

Коментар

• Хм, акумулаторен свредел…според мен са само за продажба.
          Може би ще стане ако дупчиш на някой плаж. В софийския чернозем едва ли. Преди година ползвах малък бензинов под наем, успяхме да го закопаем до двигателя. Почвата - тежък чернозем, не оран, не копан. Двама души едвам го извадихме. Поливахме с вода, въртяхме в обратна посока, абе купон. Миналата седмица видях някаква акция в брико - 100 евро за бензинов райдер с включен свредел ф150. ако питаш мен, това ти е варианта.

Коментар

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ак ножица.jpg
Прегледи:366
Размер:180.7 КБ
ID:7030122 Модела на ножицата.

Коментар

• mitko 53
              mitko 53 коментира
              Редактиране на коментар
              Гледах клипа на франсето, това голям топуз, ще ми окапят ръцете по лозницата. Ако пуснат нещо на 12V може и да се излъжа да взема.

• gy6ter
              gy6ter коментира
              Редактиране на коментар
              Изглежда голяма,но ми се струва балансирана с батерията,резнах два сухи клона и чакам брат ми да сподели повече .

• Ох , влязох в лидъла за 2 неща и работите излязоха извън контрол😃, но тия 3те неща съм ги купил за 67 лева, по-малко от меню за двама в KFC ,знам , че пистолета е отнесъл немалко хейт, ама за тия пари ако някой ми намери по-хубав ще купя два. Циркулярчето е с цилиндричните батерии, препоръчват 5ач, вкъщи имам 2 такива по два ач, ще мине ли номера за 3-4 ряза, колкото да не развързвам кесията за 5 ач батерия?
            Прикачени файлове

Коментар

• Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

• Никола
                Никола коментира
                Редактиране на коментар
                Това за фасаген ли е само или може и блажна?

• След няколко месеца ползване, 8Ah батерии PAPS 208A1, почнаха да "сдават багажа".
              Състоянието на елементите беше ръчно изравнено, че беше много различно.
              Вграденото изравняване на заряда работи сносно до около 2.5 А заряден ток.
              Зарядните ги зареждат с около 4.5 А .
              Данните са от проблемни батерии.

След 2 цикъла заряд/разряд с 1А, вътрешното съпротивление на елементите в милиОми:

батерия 1:
              1. 25;
              2. 70;
              3. 53;
              4. 102;
              5. 35;

батерия 2:
              1. 55;
              2. 66;
              3. 62;
              4. 55;
              5. 58;

Коментар

• Първоначално публикуван от m_markovski Преглед на мнение

Станьо, благодаря за включването.
                Мисля си за лек и компактен гайковерт, размер 90-100мм, дават ги до 1200нм. Малко оптимистично ми звучи, ама би трябвало да успея да сменя на две коли гумите. Компресорът ми е с ремъчна предавка, 330л/мин и би трябвало да стане с него.

Опасявам се обаче, че ще трябва да купувам и крик крокодил, че с щатните няма производителност. И така вече сметката съвсем не излиза
                Не изтраях Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260312_143919_225.jpg
Прегледи:234
Размер:428.9 КБ
ID:7030816 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260312_143931_226.jpg
Прегледи:234
Размер:245.7 КБ
ID:7030817

Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Сърбят ме ръцете за тази. Какви са ви мненията за нея?
                  Прикачени файлове

Коментар

• sek.1
                    sek.1 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Някой от предишните модели го имам от десетина години и работи безгрижно . В момента е в базата да си чистим колите и машините . Две - три години изкара в къщи ама жената си купи същата на Кархер за много повече пари и лидълската не я бавих към базата . Най хубавото на този тип прахосмукачки е че нямат торбички . Имат един въздушен филтър който ако нямаш компресор го одухваш с обратния въздух на прахосмукачката . Намерих и упътването и касовата бележка . Купил съм я през 2007 година за 97 лева .
                    Последно редактирано от sek.1; 15-03-26, 10:35.

• I.Stoyanov
                    I.Stoyanov коментира
                    Редактиране на коментар
                    Подкрепям казаното от Станьо, като бих добавил - за филтрите - с лека преработка стават едни евтини въздушни въздушни филтри за автомобили (по 4-5€) вървят. И след 3-тото обдухване с компресора ги хвърлям.
                    С такава и домашно произведен циклон + торбичка без филтър съм изсмукал 2 етажен строителен обект по 5 пъти до абсолютна чистота. Говорим за няколкко десетки килограма фин строителен прах. Все още работи на куче, без никакви забележки!!!
                    Много съм доволен - пу-пу, моята е 1300W, но същата конструкция. Ползваш си я с торбичка като смучеш строителен прах и ще кара много време! За парите си е без аналог!

• Joca
                    Joca коментира
                    Редактиране на коментар
                    Ся гледах само за пране и за мокро била.

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 22:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                X