Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
- 2 likes
-
Браво! Мераклийска работа!
Ще рече човек, че в хола паркираш
-
Гаража е моя стара мечта, много съм щастлив че го имам, той е надземен и в гаража има и баня с тоалетна има ТЕЦ с отделни водомери за студена и топла вода и с отделен електромер, огледалото, осветлението, стените аз съм ги правил с голям кеф
-
Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
Днес успях да намеря оригиналните текстилни торби, те са с много добро качество, огромни са, много са плътни и дебели, наистина са идеални за строителна прах:
Торбата наистина е огромна, заема почти половината от предния капак на Фронтерата
Коментар
-
Станьо, благодаря за включването.Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
Това са моите пневматични гайковери .
Мисля си за лек и компактен гайковерт, размер 90-100мм, дават ги до 1200нм. Малко оптимистично ми звучи, ама би трябвало да успея да сменя на две коли гумите. Компресорът ми е с ремъчна предавка, 330л/мин и би трябвало да стане с него.
Опасявам се обаче, че ще трябва да купувам и крик крокодил, че с щатните няма производителност. И така вече сметката съвсем не излиза
Коментар
-
Харесал съм си едно крикче JBC за същите пари, но е 2,5 тона, истински нисък профил и две помпи. Тези три тона и половина ме отвяха
-
Това също е много добра оферта . https://www.onlinemashini.bg/pnevmat...-g03184/112795
-
-
Я снимай модела като можеш и кажи как реже като пробваш.Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
В Копенхаген цените може да са същите, но тук цените в Лидъл не са като цените в Лидъл, защото търгашите изкупуват каквато техника има на промоция и я продават на двойна и тройна цена.
Коментар
-
Да ви питам, ще правя една телена ограда на село, не в спешен порядък на парксайд пускат ли и имат ли такъв акумулаторен свредел и ако да, как се представя, ако не да купувам този на айнхел? Има едни такива свредла в тему големи, за винтоверти, те стават ли за тая работа или слабо? Друго, което търся е акумулаторна коса от най големите на парксайд , че от айнхел останах разочарован, макар че си изби 40те лева многократно, ама там как се пречупват кабелите и окъсяват ужас.....https://www.onlinemashini.bg/akumula...-bl-solo/78251
Коментар
-
Хм, акумулаторен свредел…според мен са само за продажба.
Може би ще стане ако дупчиш на някой плаж. В софийския чернозем едва ли. Преди година ползвах малък бензинов под наем, успяхме да го закопаем до двигателя. Почвата - тежък чернозем, не оран, не копан. Двама души едвам го извадихме. Поливахме с вода, въртяхме в обратна посока, абе купон. Миналата седмица видях някаква акция в брико - 100 евро за бензинов райдер с включен свредел ф150. ако питаш мен, това ти е варианта.
Коментар
-
Коментар
-
Ох , влязох в лидъла за 2 неща и работите излязоха извън контрол😃, но тия 3те неща съм ги купил за 67 лева, по-малко от меню за двама в KFC ,знам , че пистолета е отнесъл немалко хейт, ама за тия пари ако някой ми намери по-хубав ще купя два. Циркулярчето е с цилиндричните батерии, препоръчват 5ач, вкъщи имам 2 такива по два ач, ще мине ли номера за 3-4 ряза, колкото да не развързвам кесията за 5 ач батерия?
Коментар
-
След няколко месеца ползване, 8Ah батерии PAPS 208A1, почнаха да "сдават багажа".
Състоянието на елементите беше ръчно изравнено, че беше много различно.
Вграденото изравняване на заряда работи сносно до около 2.5 А заряден ток.
Зарядните ги зареждат с около 4.5 А .
Данните са от проблемни батерии.
След 2 цикъла заряд/разряд с 1А, вътрешното съпротивление на елементите в милиОми:
батерия 1:
1. 25;
2. 70;
3. 53;
4. 102;
5. 35;
батерия 2:
1. 55;
2. 66;
3. 62;
4. 55;
5. 58;
Коментар
-
Не изтраяхПървоначално публикуван от m_markovski Преглед на мнение
Станьо, благодаря за включването.
Мисля си за лек и компактен гайковерт, размер 90-100мм, дават ги до 1200нм. Малко оптимистично ми звучи, ама би трябвало да успея да сменя на две коли гумите. Компресорът ми е с ремъчна предавка, 330л/мин и би трябвало да стане с него.
Опасявам се обаче, че ще трябва да купувам и крик крокодил, че с щатните няма производителност. И така вече сметката съвсем не излиза
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Някой от предишните модели го имам от десетина години и работи безгрижно . В момента е в базата да си чистим колите и машините . Две - три години изкара в къщи ама жената си купи същата на Кархер за много повече пари и лидълската не я бавих към базата . Най хубавото на този тип прахосмукачки е че нямат торбички . Имат един въздушен филтър който ако нямаш компресор го одухваш с обратния въздух на прахосмукачката . Намерих и упътването и касовата бележка . Купил съм я през 2007 година за 97 лева .Последно редактирано от sek.1; 15-03-26, 10:35.
-
Подкрепям казаното от Станьо, като бих добавил - за филтрите - с лека преработка стават едни евтини въздушни въздушни филтри за автомобили (по 4-5€) вървят. И след 3-тото обдухване с компресора ги хвърлям.
С такава и домашно произведен циклон + торбичка без филтър съм изсмукал 2 етажен строителен обект по 5 пъти до абсолютна чистота. Говорим за няколкко десетки килограма фин строителен прах. Все още работи на куче, без никакви забележки!!!
Много съм доволен - пу-пу, моята е 1300W, но същата конструкция. Ползваш си я с торбичка като смучеш строителен прах и ще кара много време! За парите си е без аналог!
-
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 22:00 на 20-03-26.
Коментар