От идващата седмица в гръцкия Лидъл ще има 4 и 8А батерии. Съответно 30 и 55 Е.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
Какво стана, само аз пиша в темата?
В събота трябваше да има бензинови косачки. Надявам се да не са разграбени до утре вечер. Та да попитам - някой ползва ли такава, какво ви е мнението?
Коментар
-
То какво да се пише, особено за българския Лидл. Тука го обърнаха на предлагане на стари стоки, дано пробутат нещичко. Следя и предложенията в другите държави , няма никъде такава скръб. Чаках няколко нови неща, но вече се отчаях.
- 1 like
Коментар
-
Стигам до извода, че големите флексове на Лидл са боклук. Миналата седмица втори такъв ми умря. Хайде, първият път си беше моя грешка, че го озорих.
Ама сега ... Трябваше да се направи срез около метър с дълбочина 1-2 см в прясно излят бетон. Имайки предвид смъртта на първата бройка, този път уж внимавах и не го оставях да работи повече от някоя секунда. Ама не би. В рамките на 3-4 минути просто отведнъж спря да работи.
И това е много малко използван уред ...
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Проблемът при рязане на бетон, тухли и керемиди идва най-вече от страхотния прахоляк, който се вдига. Мой приятел, който основно прави покриви, обръща ръкохватката така, че при рязане дискът да издухва праха напред (все едно включваш и изключваш с лявата ръка), а не към режещия, респективно към отворите за охлаждане на мотора и към пиньона и короната на флекса. Това естествено не пречи същият да изгори ако е боклук.
-
Мой познат ми каза, че са предлагали в Лидъл Бг електрическа машина за рязане на клони с шина и верига ползваща стандартните им батерии.
Моля за линк към такава или поне снимка.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
https://www.lidl.de/p/parkside-12v-a...rat/p100345733
това ли търсиш, аз нямам спомен да е пускано в БГ, завчера разбрах че има такава на парксайд и я поръчах от Германия________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнениеКакво стана, само аз пиша в темата?
В събота трябваше да има бензинови косачки. Надявам се да не са разграбени до утре вечер. Та да попитам - някой ползва ли такава, какво ви е мнението?
Недъзи: Отвора за наливане на масло е на педераско място и е невъзможно да се налее без фуния. Коша за окосената трева е отгоре солиден пластмасов, отдолу текстилна мрежа. Ще се прокъса бързо.
Това са първите впечатления. Мотор Зонгшин или нещо подобно.Последно редактирано от Savov; 05-06-22, 20:31.
Коментар
-
Тоя маркуч градински дето ще го пускат в понеделник някой има ли го?
интересува ме дали се сплесква и прегъва.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеТоя маркуч градински дето ще го пускат в понеделник някой има ли го?
интересува ме дали се сплесква и прегъва.
Sent from my Nokia s fenerche
Коментар
-
Пичове някой има ли прахосмукачка с контакт купувана Юли 2020г. ? Че моята се счупи а нещо не намирам бележката... имам още месец гаранция... ама без бележката файда..
Става и с копие да се търси гаранция.. та ако някой е вземал такава и може да ми прати ксерокопие ще съм много благодарен... просто всички бележки от лидъла са ми изчезнали и нямам сега гаранция на нищо от тях.. те може да излезнат, но ще е късно..
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеСтигам до извода, че големите флексове на Лидл са боклук. Миналата седмица втори такъв ми умря....
Като начало добре - рекоха от сервиза да им го пратя за тяхна сметка по Еконт. Ще видим нататък.
П.П. Е видях. На 14 пратих повредения с Еконт, на 15-и дойде потвърждение, че е доставен в сервиза, а днес по Еконт получих това
Явно ремонтът е бил по-скъп от доставката на нов уред
Гледам и че междувременно са сменили дизайна на ключа.
Така би трябвало да изкара повече
Последно редактирано от Чавдар (V93); 16-06-22, 10:18.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Вчера купих фенерчето. Не работеше. Нито свети, нито се зарежда.
Днес ми го смениха. Издадоха ми и нова касова бележка. Никакъв проблем.
Второто свети. За 20лв - колкото изкара.Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)
Коментар
-
https://www.lidl.bg/p/moiat-zelen-oa...bateria/p71007
Фенера е добър. Моят ще си стои в колата. На стария ми фенер батерията не е литиево-йонна и вече не държи.
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар