Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
За тея 160A на електрода колко бушон им трябва за 220В контакт? Демек колко kW е тоз апарат?Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
Имам стария модел. До 160А не съм имал проблеми, както с телоподаващо, така и с електрожен. Обаче цената му вече е антинародна
WG 2.7 CRD
Коментар
-
Нямам представа колко киловата е в действителност апарата, защото е от комбинираните хасковски китайчета. Инверторен е и успявам с него да подкарам нормално електрод 3.2 на 8мм планки. Бушона в гаража е 25А. Със същия електрод пернишката саксия сваля моментално бушона. Тия 160А ги отчита от време на време на дисплейчето за тока. Мени показанията от 140 до 160.Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
За тея 160A на електрода колко бушон им трябва за 220В контакт? Демек колко kW е тоз апарат?Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Някъде из дебрите на интернета пишеше, че 1 kVA e = 0.8 kW.
mdim коментира
Днес, 09:21
На райдерския 160А пише, че е 5,7 kVA, номинално изходно напрежение 24,8V.
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Виждал съм неща на марката на живо. Някой много закъсал, много безскрупулен и склонен към откровени измами търговец би ги представил за украински.Първоначално публикуван от neumoren Преглед на мнениенякой с впечатления от марката Procraft? Оказва се че са украйнци а не китайци
...
1000% китаец от нисък клас.
- 2 likes
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Като искаш по-голям комплект, питай Майстора за някое ново предложение или виж какво предлага рускинята (Zimber tools).Последно редактирано от коко келеша; 11-10-22, 21:52.
-
Здравейте.
Виждам, че в четвъртък пускат за продажба нагер 1000W. Не знаех какво е това, попрочетох че е уред за рязане на ламарина. На мен обаче ми предстои за изрежа много метри оградна мрежа. Та се питам, ще свърши ли таз работа нагера?
https://www.lidl.bg/p/sabudi-maystor...i-nager/p75426
Коментар
-
На прима виста ей това е за теб - компактно и истински направено.Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнениеНа мен обаче ми предстои за изрежа много метри оградна мрежа.
https://www.amazon.de/-/en/CoBolt%C2...s%2C342&sr=8-7
- 1 like
Коментар
-
Станьо, колегите вече са дали линк - поръчваш от там и си ти. Цените са супер, даже в момента има промоция 130 години Knipex и цените са наистина много приемливи за такъв инструмент. Заръчвай и не му се чуди.
-
Ами в Баухаус, купени на място, цената е най-добра в сравнение с 2та линка. https://bauhaus.bg/kleshti-knipex-co...ch_id=11689916
-
Бъркаш моделите
https://www.e-shop-bg.eu/rachni-inst...-02-200-knipex
- това е модела който си показал в баухауса и е по-скъп, отколкото в е-шопа
-
Коментар
-
Аз от топ мастер бягам далеч. Бях си взел един раздвижен ключ, за да го използвам като нямам подходящия под ръка. Ползвах го 2 пъти, а има следи все едно е бит с чук.
Портиера на фирмата веднъж ме викна да му помогна за една врата на гардеробчето и ми дава отвертка, която беше изръфана и нищо не ставаше, каза че я бил купил преди няколко дни.
Иначе имам едни резачки (но за кабел, доста по-малки от тези, за сега нямат проблеми. Но като купувам нещо избягвам топ мастъра.
-
Аз лично проблеми не съм имал ама и друго освен клещи на Топмастър не съм купувал . Тези специално са нещо като редукторни и режат много леко . Възможно е защото ги купувах от Мосю Бриколаж качеството да им е по високо .Последно редактирано от sek.1; 19-10-22, 07:08.
-
-
Поръчах модела 71 01 200, че беше наличен. 75 лв с доставката, вече са получени. Клещи като клещи. Срязах един винт пробно. Справят се, но ако решите да бягате от Сирия към Германия вземете следващия, по-голям размер.
Доста леки са, впрочем.
Благодаря за идеята, дадена ми от Марковски. Ще свършат работа. А работата е да подменя 50 метра плетена оградна мрежа от старата, през която през 1,5 метра преминават стари асми.
Коментар
-
Точно в стара бодлива тел прорастнала в една слива ортака щеше да се самоубие с моята Хускварна . Почти нова оригинална верига се скъса и излетя . Накъде не знам ама на него му трепереха краката и ръцете поне два часа след случката . С нож от АКМ съм нарязал много тел оградна и бодлива . Навремето по балкана и полето имаше много зарязана от разни мероприятия и бази дето са изграждали горското и ТКЗСто и после са ги зарязали . Рядко минаваше ловен излет без да се наложи да го ползвам .Последно редактирано от sek.1; 17-10-22, 19:10.
-
Някой има ли спомен колко струваше преди къртачът 1700W, който ще пускат на 29.10.. Замислям се да взема един след провала с недоразумението 15J. Цената ми се вижда надута спрямо Германия, но сравнявайки го с други аналози, вече ми се вижда изгоден.
Коментар
-
Купувах го към 300 лв преди 2+ години. На мен ми върши работа. Длетата му са малко от говнолин и при по-твърда скала лесно се подбиват.Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнениеНякой има ли спомен колко струваше преди къртачът 1700W, който ще пускат на 29.10.. Замислям се да взема един след провала с недоразумението 15J. Цената ми се вижда надута спрямо Германия, но сравнявайки го с други аналози, вече ми се вижда изгоден.Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 3 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар