Зелените май да, черните се водят профи серия. Но и качеството е различно според прочетеното тук. Но то може да пише много работи, което не е важно в случая. Китайските стоки имат най-много декларации за съответствие и сертификати от всички други. Но какво от това, търси китайския цех да му се оплачеш, а даже и да го намериш няма да се трогнат.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
Специално за гайковертите, във фейсбук има цяла тема за тях, и как се борят с тях, за по голям въртящ момент. И както може да се очаква, мненията са от суперлативи до отричане.
Моя опит е с гайковерта на брат ми. Черна безчеткова серия, но с накрайник вътрешен малък шестостен, и за да е използваем, преходник към 1/2. Въобще не смея да го напъна. Като видя че се задъха, разхлабвам на ръка, и с него само доразвивам.
Коментар
-
Исках есента да пробия ф60 в ПДЧ с черния ми парксайд - хърка, мърка и прегрява. С подбно по размер Хилти пробих отворите "на ура" ....
Коментар
-
Имат шибана електронна защита ,не че са слаби,60 нютона мисля бяха ....Макита имат горе долу същия тертип защита,която сработва на по висок праг...затова всичките ни винтоверти са девалт ....работят като класическа карбураторна американска масъл кар....мощно ,точно и винаги отзивчиво.....
Черните перформънс винтоверти,ползвам в работилниците и гаража ,5-6 бр и за там са идеални за тея пари и възможности
-
-
Това със прегряването,няма как да го бъде...кой точно модел иде реч....ако не е дефектен,електрониката няма как да остави мотора да прегрееПървоначално публикуван от stefsab Преглед на мнениеИсках есента да пробия ф60 в ПДЧ с черния ми парксайд - хърка, мърка и прегрява. С подбно по размер Хилти пробих отворите "на ура" ....Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Казвал съм и преди,тези импакти се спукват от бой ,мисля че вече са между 10 и 15 броя ....цена качество без аналог ...нямам никакви забележки към тях....сега дали са ц1,ц2,ц3 ....не съм обръщал внимание,има от всички...
Нямам преработени във квадрат ,но е много удачно ,защото със камъните ,ползваме преходници ,които се усукват ...и често се късат ,дори милооки са най кекавите ....обаче няма и време кой да се занимава с товаGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Аз си го карам с парксайдските преходници . Поне за сега нямам оплаквания . Оня ден купих от новия Кауфлантд едни да има резервни . Квадрата седи в шкафа и все време не остава да го преработя.Последно редактирано от sek.1; 25-12-24, 08:13.
-
-
Параметърът цена / качество в долната си граница става една крива мерилка позволяваща много евтините уреди да не притежават никакви качества...
- 3 likes
Коментар
-
Коментар
-
На по предната страница имаше дебат за акумулаторен пистолет за силикон. Е вече и лидълците се включват в играта https://www.lidl.nl/p/parkside-20v-a...der/p100385424 . Райдер не е зле да си актуализират цената.Последно редактирано от mitko 53; 03-01-25, 07:06.
- 2 likes
Коментар
-
Между другото много съм доволен от Райдърчето по-назад в темата, няколко пъти го използвах за работа с монтажно лепило, голяма благинка е да работиш с него, работи си перфектно и с малката 2Ah батерия на Парксайд, за да е по-лека и приятна за работа
п.с. Когато го пуснат в Лидл ще има па опашки и тичане презглава в магазина за него, дано пуснат по много бройки за да не се стига до тези простотии.
-
Друга новост за 2025г. е лентовата им пила https://parkside.fans/products/100385423 . Имам тяхната с кабел, полезен инструмент е, само с консумативите е тегаво, купувам от Ташев на златни цени.
-
Тези инструменти са " безсмъртни". Прераждат се като феникс. Това е вчера от нашия пазар. Имаше още една сергия. Стигат до три някой път. Това предполагам са върнати инструменти в Лидл. Но после как попадат в тъмнозелените не знам.
CR-V 2.0i RVSi 147PS
Коментар
-
Преди време при едни познати скрападжии един път в годината караха по една - две самосвални гондоли с върната и спряна от продажба битова техника и разни електроинструменти от някоя от големите вериги . Така от тях си взех по един лев 5 чисто нови в кашончета печки духалки и две пак чисто нови проточни варненски бойлерчета тип юнга . Предполагам че и с тази техника случая е такъв . Мечтата на всички еколози . Рециклиране до последно .
-
-
Принципно е прав.
Не съм купил и най-вероятно ще страдам поради това,но това е адски полезен уред.
И в общи линии за цял живот...
Просто в домашни условия рядко се ползва.Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Нещо не ми вдъхва доверие с тези шарнири за сгъване, колкото по сложно, толкова по кекаво. Купих такава, монолитна, от Практикер преди години, цената не помня, но там някъде беше. Направо ме спаси при един ремонт на втория етаж, асансьора не работеше. По три чувала по 25 кила товарех и сецане яко по стълбите. На равно може да товариш колкото искаш.
Коментар
-
Аз днес отнесох една също, доста стабилна изглежда за сметка на алуминиевата им до 50 кила. Носи до 150 кила на равно и до 40 по стъпала.Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнениеНещо не ми вдъхва доверие с тези шарнири за сгъване, колкото по сложно, толкова по кекаво. Купих такава, монолитна, от Практикер преди години, цената не помня, но там някъде беше. Направо ме спаси при един ремонт на втория етаж, асансьора не работеше. По три чувала по 25 кила товарех и сецане яко по стълбите. На равно може да товариш колкото искаш.Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
Коментар
-
При моята се появи един проблем, стъпалата бяха височки и трескаше по ръбовете при превъртане на носача на колелата. Наложи се с ъглошлайф да направя лъчите му по- дълбоки. Моята има и допълнителна, сгъваема платформа за транспортиране на обемисти товари. И аз имам лидълската, алуминиевата, лагеруването на колелата е кошмарно. Оста е тънка, не отговаря на никакъв стандарт d на лагер. Намотах малко тиксо за уплътняване, иначе колелата играеха кючек.
-
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар