Нямам време колега. За тази бях приготвил почти всичко и я сглобих докато бях под карантина. Но ти си поредния, който пита и май ще се замисля. Ще ти се обадя ако реша нещо или ако продавам тази.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
Някой има ли преки впечатления за Performance винтоверта от следващата седмица? Струва ми се добра оферта, но се колебая между обкновен ударен Parkside и този.
Коментар
-
Този е нов модел, има доста разлики от миналогодишния. Има вече свалящ се патронник, редукторът му е с различни обороти и е вече 35Nm . От миналогодишния имаше добри впечатления назад по страниците. Иначе ето нов модел с лек политически уклон https://www.lidl.de/p/parkside-akku-...rat/p100328676Последно редактирано от mitko 53; 06-03-22, 07:01.
-
-
Коментар
-
Определено трябва да си там сред първите да се докопаш. А за самата машина и аз мога да кажа само хубави неща. Единствените чаркове, които се скапаха с времето са счупена бутилка за пеногенератора (така или иначе исках да си взема друг вид, който прави повече пяна и може би го прокълнах ), другото счупено е така или иначе не особено ефективната въртяща се четка. Всичко останало си бачка на гръм, хем я ползвам с промишлена вода за поливане от градската централна напоителна система и там си има доста боклуци. Допълнителен филтър, освен щатния не ползвам. Мия колите (общо 4 на брой) да кажем не по-рядко от веднъж на две седмици. Отделно килими, пътеки, разни чаркове, терасите на къщата (имам 7 , също всяка пролет ги мия с тая джаджа), двора също. Абе за тия пари е бонбона. Взимай и се не бой, успех с докопаването до бройка
-
Не виждам добре дали е същата, но самозасмукващата е добра.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
Коментар
-
Абе, каква е идеята на дробилкиъе зса клони? Компостирате материала ли, или какво?!?В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Wish_Master Преглед на мнениеНякой има ли преки впечатления за Performance винтоверта от следващата седмица? Струва ми се добра оферта, но се колебая между обкновен ударен Parkside и този.
Това което ме притеснява на новата версия е до колко ще е надеждна цялата система със свалянето на патронника . Но пък реално като се замислиш, точно поради гореспоменатите факти, машинката е най-удачна за използване именно като ВИНТОВЕРТ, което предразполага ползването й в 95% от случайте с битове или накрайници с този стандарт на захват. Демек още по-добре като е без патронник, щото няма да ти тежи и той, а машината ще бъде още по-компактна
Недостатък е ганото осветление, което освен мижаво е и в отвратителна цветова температура .
Ето и ревю сравнение между първата версия от миналата година А1 и останалите B2 и C3. Най-големите разлики са в скоростта на редуктора, явно някой е разбрал, че 1400 оборота са твърде малко за свредло Ф2.5мм примерно, не че с 350 отгоре ще е коренна разлика, но все пак е нещо. Но за сметка на това пък мотора е коренно различен и видимо по-малък като размери. Как е постигнато 5Nm по-голям въртящ момент с по-малък мотор и по бърз редуктор за втора степен (макар и първата да е непроменена) те си знаят, но познавайки модерния пазар съм склонен да си мисля, че резулата не е в полза на крайния потребител .
Въпреки това ще отида да се опитам да взема един в четвъртъка за тъста, че мойте инструменти са си за мойта работилницаПоследно редактирано от I.Stoyanov; 07-03-22, 08:44.
- 1 like
Коментар
-
Миналата седмица най-сетне отвориха Лидл в Естония. Вижте какво пускат https://www.lidl.ee/et/c/aiakaubad/c22/w1Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениеАбе, каква е идеята на дробилкиъе зса клони? Компостирате материала ли, или какво?!?
https://www.youtube.com/watch?v=BeVCSXoL5IE&t=199s"Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев
Коментар
-
https://www.lidl.bg/p/avto-moto-izku...y-folio/p67332
Някой знае ли какво представлява това спрей фолио? Нещо като латекс? Термоустойчивост?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеhttps://www.lidl.bg/p/avto-moto-izku...y-folio/p67332
Някой знае ли какво представлява това спрей фолио? Нещо като латекс? Термоустойчивост?
Коментар
-
Добрах се до два 12V машинки. Този път бяха заредили подобаващо, поне 30 кашончета имаше в нашиия лидъл който е тип селски . Първите ми впечателния са, че А1 ми допада повече . Този освен, че е по-дълъг заради сваляемия патронник, което го прави по не балансиран е и по-шумен. Инче същата солидна изработка със същата гадна ламБа за осветление . За тия пари си бива от всякъде
Коментар
-
Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар