Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
-
Днес пробвах самозатягащата гайка, рязах малко гранитогрес с малкия ъглошлайф. След рязането си се отви на ръка без проблеми. Забелязах обаче една подробност, при изключване на ъглошлайфа, дискът се върти по инерция доста по дълго отколкото с обикновена гайка, явно поради тежестта на новата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение... при изключване на ъглошлайфа, дискът се върти по инерция доста по дълго отколкото с обикновена гайка, явно поради тежестта на новата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеА по някаква причина ако спре рязко диска, гайката ще се самоотвие. Например както оставям флекса с едната ръка и той често опира с диска на земята.
Аз ползвам две такива на BOSCH и до сега не съм имал случай на саморавиване или невъзможност да я развия след работа.Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеЗаради бриколаж преди няколко дни “преварих боба” - за 1 път погазих принципа от зарзаватчийница инструменти да не купувам!
Взех един лентов шлайф, уйкенда ще проверя колко ще върши работа...
Останах доволен от шлайфа.
Изшкури 8м чамови дъски за една етажерка.
Нямам никакви забележки.
По някое време захапа парцал и блокира ролката.
Изкарах го но йок движение след това.
Тъй като имаше още малко работа погледнах какво му е вместо да го връщам в плод-зеленчука.
Просто беше изплюл ремъка - свалих капака, наместих го пак на ролките и си довърши задачката.
Преди при нужда съм вземал Макита от приятел.
Не мисля, че това работи по-лошо в домашни условия.
Дори без да вземем предвид разликата в цената и гаранцията.
Това е модела:
Враг усраине
Коментар
-
Някой знае ли нещо за телоподаващото другата събота? Пише че е инверторно, но само с една врътка за скорост на подаване. Ампеража май сам се гласял, та съм малко скептичен.Queen o’ the Hebrides’ golden tears, Distillation o’ two hundred years
Skal, Prost, Salud, Kampei, Cheers, Slainte-mhath! Laphroaig!
Коментар
-
Да споделя за жирафа. Вадя от кашона, шкуря един квадрат и спира. В гаранция е, ама ми трябваше вчера, а не след седмица. Занесох го на едно кадърно момче и го поправи. Оказа се некадърна сглобка, при която роторът протрил някакви жички. Та...така.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Моят спря да работи месец след като му изтече гаранцията. Отворих ръкохватката, шунтрах пусковия бутон и работеше. Отворих бутона и се оказа едната пъпка на превключвателя се е разнитила. Занитих я и сега си пак работи. Сега дебна да пуснат този ръчния шлайф за 180мм., Гледам на него може да се монтира и диамантина за шлайфане на бетон.
-
-
Х20 вече и с гръбна пръскачка https://www.lidl.cz/p/parkside-aku-t...cky/p100345043 . Нещо доста скъпа ми се струва. Някой има ли представа това https://www.lidl.de/p/parkside-aufha...box/p100344496 за какво служи?
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Сина ми го ползва любителски от както първия път ги пуснаха. За сега работи без проблемно.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар