Първоначално публикуван от kameno karp
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
лада нива безкрайни ремонти
Свий
X
-
Интересно, как при вас колите се движат, като няма кой да нагласи прост жигулски двигател с проста аспирационна АГУ - даже не ГИ..."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
- 1 like
Коментар
-
днес на бързо смених тоя клапан на карбуратора,стария му се беше запушила дупката отпред, и тая човка вътре пластмасовата я нямаше, не знам дали има значение но на него пишеше 3.9 а на новия 4.1 нямах време да пробвам дали има някакво подобрение
Коментар
-
Сигурен ли си, че знаеш да зецепиш делкото и да нагласиш предварението?Първоначално публикуван от galin79 Преглед на мнениедано имам утре време ще ги пробвам,и делко взех и него ще сменя,а стария беше запушен на 100 процента от пред
Освен това, провери захранването на електромагнитния жигльор за ППХ и крайния изключвател, който го управлява, защото ако там има проблем, пак няма да имаш празен ход.
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
нещо се обърках,тоя клапан го смених с новПървоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнениеЗапушен ти е бил жигльора!!! Жигльор слагай който искаш. Аз ти говоря за клапана!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Коментар