Обява

Свий
Няма добавени обяви.

лада нива безкрайни ремонти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• да и аз така си мисля но не знам всичко ли да сменям комплект или

Коментар

• днес видях че комутатора е със 7 крачета а буксата с 6 има ли значение какъв ще взема,и да търся делко за 1.7 или всички стават

Коментар

• Първоначално публикуван от galin79 Преглед на мнение
        Здравейте и много здраве от мен,скоро не съм писал.Но както се подразбира нови проблеми,както бях казвал имам проблеми с газта.Сложих плочка горна,никакъв ефект,смених и изпарителя има подобрение но пак не е добре.Накрая се оказа виновно делкото,поне така ми каза майстора та дилемата ми е ново-безконтактно като това с което съм или от тези с чукче и наковалня да взема
        Какво му е на старото делко, че ще го сменяш?Ако датчика на Хол е дефектен, сменя се за 5 минути и струва броени левчета, лагерче за авансовата плочка също се продава, друго не се сещам какво ще му се повреди.Иначе и цялото не е скъпо нещо от рода на 60лв

Коментар

• е то това му е проблема че не знам какво му е газаджията ми каза че е от него,като цяло в момента върви като никога до сега но в тихите забива и гасне като я форсирам се оправя но така по чукарите е мъка на бензин не държи тихи обороти иначе върви с малко смукач е добре

Коментар

• kameno karp
            kameno karp коментира
            Редактиране на коментар
            Пролема е само на бензин или и на газ?

• Моя съвет е да смениш майстора.До колкото разбрах си от Варна, а там има много читав майстор.Търси Петко Петков.

Коментар

• от Врачанско съм живея в Мездра тук газаджиите са кът

Коментар

• ще сменя делкото комплект с бобина и комутатор,кабели и свещи са нови и ще видя какво ще стане

Коментар

• Ами ще дадеш едни пари, това ще стане.Изгоряла бобина на карбураторна нива не си спомням да съм сменял, на старите модели по-може да се случи, но бобината е достатъчно презапасена да събори акумулатора до 0 при забравена кола на контакт.Комутатор по се случва да се издъни.

Коментар

• от магазин тук в моя край читави части не се намират,видях комплект делко,комутатор и бобина уж руски качествен, за 110 лв ,и аз мисля от комутатор да е но няма и от къде да взема за проба,тоя на нея е с 7 крачета а буксата с 6,видимо не е сменян оригиналния руски си е

Коментар

• Броят на крачетата не е проблем, 7мото обикновено е за оборотомер и без него ще работи.

Коментар

• мерси съм много за съветите.ще взема един комплект и ще сменя всичко пък старите ще останат за резерва ако се окаже пък комутатора може и друго да не пипам то и палеца и капачката са нови

Коментар

• днес пробвах с друг работещ комутатор същото си е,значи не е от него нещо делкото е сигурно но ми направи впечатление че 7 кабел за крачето е там висящ но в буксата са 6 последното 7 е празно

Коментар

• stefsab
                          stefsab коментира
                          Редактиране на коментар
                          Виж бобината дали е Б-117 ?

• Ако работи добре на бензин, едва ли проблемът е от запалването.
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• Още в началото на темата ти казах кое е решението на всичките тези проблеми, ама не чуваш.
                          Мъчи се тогава.
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

• Kirilpm
                            Kirilpm коментира
                            Редактиране на коментар
                            Изключително полезно мнение!Лично на мен много ми помогна

• Кольо
                            Кольо коментира
                            Редактиране на коментар
                            Ми полезно си е. Решава генерално проблемите с руските недомислени машини.
                            А и е от личен опит с руската техника, не е като да съм си го измислил.

• Той Кольо си е такъв. Иска на всякъде да е полезен.
                          Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X