Ще пробвам да я регулирам както ме посъветва, филтъра ми е нов на шампион.но тук до 4-5 дни ще сложа нов изпарител ловато.Така днес оправих и стрелката за температурата уж за сега,проблема беше в самото табло някакво съпротивление ли е не знам му бяха слаби спойките пре запоих и за сега работи ще кача и снимки да кажете добре ли е монтирана,проблема според мен е в изпарителя газаджия я настройва 2 дни работи и старата песен на нов глас и аз я уж регулирах пак същото днес се кътерих из едни чукари мъка прекъсваше в ниските ужас пак я регулирах оправи се до утре итака
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
лада нива безкрайни ремонти
Свий
X
-
Дали щуцерите са на правилните места, да кажат запознатите.
Ама тоя изпарител няма нужда да е наврян там долу. Така и така ще го сменяш, сложи новия над комутатора, между разширителния съд и казанчето за чистачките. Така, ако се наложи да сваляш стартера, изпаритела ще ти пречи.
И сякаш маркучите от утката до щуцерите са ненужно дълги.Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
Укрепването на високоволтовият кабел (по този начин) е предпоставка за бъдещи веселби.
Някога на Нивата (Тайга) бях с най обикновен турски изпарител (копие на Ловато) и с щуцери в карбуратора. Проблеми съм имал с почти всичко ,но не и с газовата.
А с един комплект Голфови високоволтови кабели какъв го "ядох"...............Има едни спрейчета за обработка на кабелите срещу влагата и определено предпазват от "прескачане" на искрата в неподходяща посока.
Та моето мнение е -слагате един нов изпарител,щуцери (може и плочка но и там има усложнения ) ,нови свещи,кабели ,ревизия на делкото и газ........... Ремонти, само когато даден възел откаже,че иначе се става слуга на каручката. В съотнощението цена -качество и възможности си е доста приемлива (това е една от причините още да "съществуват").
Коментар
-
-
пробвах и с копчето за почерпка гасне веднага,а това бронзово болче не го намирам ,значи от изпарителя да вдигна оборотите но колко после трябва ли да ги намаля ако са високи и да въртя винтовете на тройника но те са два един по един ли или заедно
Коментар
-
Щуцерите са сложени както трябва и размера е правилен.Изпарителя също е сложен добре.Това което можеш да направиш е да скъсиш маркучите за газта, като резултат двигателят ще реагира по-бързо при натискане на газта.
П.С. Ако изпарителя не се поддава на регулиране най-вероятно живота на мембраните е приключил.Иначе винтовете ги регулираш един по един като започваш от първата камера - тази където е смукача.Винта на втората камера трябва да е малко по-затворен от този на първа, него е най-удачно да го настроиш в движение.
Коментар
-
как ще стане в движение и мерси много и да сте живи и здрави,днес малко ги регулирах но сигурно утре най късно в други ден пак ще се влоши че така си прави но ще пробвам пак,така или иначе ще го сменя но чакам един приятел добър газаджия да се прибере по велик ден да го сложи той друг последен въпрос перка къде е най добре да я сложа до другата или пред нея с копче и реле
Коментар
-
"В движение" не го разбирай буквално. След като първата камера е регулирана, почваш втората. Винта на втората камера е силно навит. Качваш се и ускоряваш. Усещаш недостига на газ. Спираш и леко развиваш. И така докато колата тръгне да върви "като хората".
Ама винта го въртиш по малко, защото границата между недостиг и давене не е голяма, но пък симптомите са еднакви.Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
вчера уж работеше добре на газ,днес не можах да я запаля на газ,не ще и не ще на бензин запали и работи добре после прехвърлих на газ пак добре оставих я на бензин палих я няколко пъти пали от раз
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар