Обява

Свий
Няма добавени обяви.

лада нива безкрайни ремонти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение
    Сегашните изпарители да не ги правят от чам!? Няколко изпаритела съм купувал през годините за различни коли, но такова нещо като слягане за сефте чувам. Пикасото най-много съм го карал и за над 100 000 км по газовото са сменяни само филтри.
    Какво да кажа,това ми каза майстора.Имам и голф-4 газ сложих преди 50-60 хиляди никакъв проблем само сменям филтри

Коментар

• Въпроса по-скоро беше риторичен.
      Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• да да разбрахте

Коментар

• Интересно, как при вас колите се движат, като няма кой да нагласи прост жигулски двигател с проста аспирационна АГУ - даже не ГИ...
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• Kirilpm
            Kirilpm коментира
            Редактиране на коментар
            Хич не е чудно, за по-младите колеги е далеч по-лесно да закачат лаптопа, да прочетат грешките, да сменят температурен датчик и колата да заработи.Много от тях не знаят как се регулира ни чукче ни карбуратор и като им закараш нещо без ОБД букса се почва едно чесане....

• и аз съм си задавал тоя въпрос много пъти,

Коментар

• Преди затвора в Бистрец от ляво има добър газаджия

Коментар

• [QUOTE=търся;n6745631]Преди затвора в Бистрец от ляво има добър газаджия [/QUOTE мерси ще го имам в предвид

Коментар

• днес на бързо смених тоя клапан на карбуратора,стария му се беше запушила дупката отпред, и тая човка вътре пластмасовата я нямаше, не знам дали има значение но на него пишеше 3.9 а на новия 4.1 нямах време да пробвам дали има някакво подобрение

Коментар

• Това е номера на жигльора. Просто е трябвало да почистиш твоя. Поне провери ли дали работи клапана?

Коментар

• не съм ,нямах време,утре ще го проверя ,до колкото знам трябва да щракне при контакт нали и има ли значение че съм сложил с друг жигльор

Коментар

• Да, но най-добре си сложи тоя с отрязаната човка. По-големия ще пуска повече бензин. Ама пробвай как ще е. Може и да иска регулировка на въдуха под дроселовата клапа.

Коментар

• дано имам утре време ще ги пробвам,и делко взех и него ще сменя,а стария беше запушен на 100 процента от пред

Коментар

• Запушен ти е бил жигльора!!! Жигльор слагай който искаш. Аз ти говоря за клапана!!!

Коментар

• Първоначално публикуван от galin79 Преглед на мнение
                            дано имам утре време ще ги пробвам,и делко взех и него ще сменя,а стария беше запушен на 100 процента от пред
                            Сигурен ли си, че знаеш да зецепиш делкото и да нагласиш предварението?
                            Освен това, провери захранването на електромагнитния жигльор за ППХ и крайния изключвател, който го управлява, защото ако там има проблем, пак няма да имаш празен ход.
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение
                              Запушен ти е бил жигльора!!! Жигльор слагай който искаш. Аз ти говоря за клапана!!!
                              нещо се обърках,тоя клапан го смених с нов

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                              X