Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Най после и аз да се похваля TERRANO 2

Първоначално публикуван от allex63774 Преглед на мнение
    Мисля,че това е темата която търсиш.http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=119155
    Златен си. Благодаря ти.
    Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Най после дойдоха пластините за LSD-то. Хиляди благодарности на колегата Патролфен.
      Започна сглобяването

А докато чаках свърших и това.

Утре продължавам.

Коментар

Започнах да омувам по това. Понеже все още нямам лебедка, ще ми е малко трудно, но като гледам размерите им са приблизително еднакви(да не кажа еднакви). Планката ми трябваше за да мога да работя по предната броня. Другата седмица, ще купя малко железа и ще кроя. Нов съм в тези неща и затова търся съвети от приятели. Разгледах всяко едно терано от форума как се е получило и естествено имам и някой различни идеи вдъхновени от други марки.
        Явно, ще станем аверчета с полицаите.

Коментар

Ето над какво работя тия дни. Работата е малко копи-пейст, но имам разрешението на колегата.
          Повече в идните дни.

Коментар

За къде го подготвяш този звяр?
            Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
            Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
            Opel Campo 3,1 TD '99
            Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнение
              За къде го подготвяш този звяр?
              Все още за никаде. Просто имам да наливам още малко пари за да тръгне в движение и дотогава релаксирам с труд по него. Все си намирам с какво да се занимавам. Предполагам до средата на януари да тръгне вече. От каде тръгнах до каде стигнах...
              Че и отзад съм подготвил една тръба и стълбичка, ще правя - абе имам с какво да си оплътнявам времето.

Коментар

Ето какво сътворих за предна броня на 90% готова.

Това което сътворих за одзад нещо хич не ми допадна.
                Ще помоля за помощ от ваша страна. Има няколко варянта за светлините.Единия е да ползвам оригиналните стопове някакси като на снимките. Другия е да изместя габарита при стопа горе с двойна крушка и да мисля мигача или да го напрая щатски тип.
                Заради номера отзад прекъснах тръбата. Нещо не ми пълни окото. Какво да правя???
                От едната страна е с 25 см. тръба към гумата а от другата с 50 см. Мислех си и за още една тръба по-малка отгоре...

Коментар

Не спираш да ме изненадваш. Отзад наистина нещо му липса като че ли

Коментар

След последните 200 км. по черно резервната гума ми разби вратата и вече е немислимо да се слага там. Май, ще остане за постоянно горе. Как е да се кара офф с резервната гума горе?
                    На мястото на гумата, ще израборя стълбичка за си свалям по-лесно багажа.
                    Така като гледам и умувам тръбата за отзад май е много ниско и затова не ми харесва. Също така ако беше цяла щеше да е по-добре. Ами светлините...
                    Давайте акъл. Никой ли до сега не си е правил нещо за отзад?

Коментар

Здравей Дамяне,
                      Според мен отзад трябва да е по-тънка тръба, а за идей може да прегледаш разни други разработки за задна броня.
                      Може да използваш части от друга броня ( пластмасова от лека кола ) за да не е толкова голо.
                      По отношение на задните светлини може да потърсиш нещо по-евтино и популярно, за да не те е яд като го загубиш в гората.
                      Разходи се по магазините за автоаксесоари и все нещо ще ти хрумне. Може пък и малко рифел да сложиш.
                      Успех.
                      Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                      Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                      Opel Campo 3,1 TD '99
                      Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

А защо не сложиш допълнителна тръба отгоре. Да стане две тръби и стоповете да ги монтираш вътре

Коментар

Много силно се съмнявам че кривките на задната броня ще са ти от полза някога,дори бих се обзаложил че ще ти пречат постоянно,събирайки вършинак и недай си Боже някое по дебело дръвче да забереш. Тръбите са ниско,безпредметно,там няма какво да пазят. Тея стопове ги махни щото не са за тая джипка. Номера можеш да го захванеш на вратата,ще стои по чист и по малко вероятно е да го загубиш. Примерна броня в ''разходки около Варна'' а и в други теми колкото щеш. Айде стягай я че да я видим на живо.
                          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Тръбата на ауспуха отзад ми се вижда уязвима за черно,може да я изнесеш пред задна лява(така беше на моя като го взех)
                            Форд Маверик 2,4i 12v 1994.

Коментар

Благодаря за съветите, ще се вслушам.

Коментар

Изчетох цялата тема с интерес, Нисана става страхотен, радвам се че успях да го видя на събора в Приморско, но все още беше само с изрязаната предна броня. И в този ред на мисли, като гледам сме доста Нисанаджий (въпреки че аз съм с Маверик) от цяла България, що не си организираме една среща като се запролети.

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X