Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Най после и аз да се похваля TERRANO 2

Дамяне, на този сняг без джипката ли си?
    Знам какво е, много е гадно чувството!Смятам, че стопли ли се ще я стегнеш до най-малката подробност и другата година ще чакаш да падне сняг.

Коментар

Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнение
      Дамяне, на този сняг без джипката ли си?
      Знам какво е, много е гадно чувството!Смятам, че стопли ли се ще я стегнеш до най-малката подробност и другата година ще чакаш да падне сняг.
      Аз и миналата зима така се успокоявах, че тая ще карам ама... Нищо тя още не е свършила така че все ще падне още някой снежец.
      Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Какво те спъва да я караш и така?!Ако е само за убиване на мерак,тел.ми е в подписа.....

Коментар

Кефите се вие на снега , а ние в Испания сме на минимум 10 градуса, максимум над 20. Тази зима ще пропусна зимата, но догодина в Швеция....

Коментар

Добре де...ами мигачите къде ще са???
            NISSAN FOREVER
            -----------------------------------------------------------------------------
            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
              Добре де...ами мигачите къде ще са???
              За какво са му мигачи в гората
              Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
              Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
              Opel Campo 3,1 TD '99
              Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Абе то като се замислиш....ако кара в колоната последен и стоп и габарит няма да му трябва ама...
                NISSAN FOREVER

Коментар

Трайте, ще видите.

Коментар

Вчера дойдоха новите задни накладки LUCAS.

Спрямо моите по една на страна новите имат повече феродо(като дължина имам предвид), но не попречи на монтажа. Мисля си дали въобще тези които вадя са такива каквито трябва. Новите по парт номер ги дават за Серена 2.3 дизел. Според продавача имало и с повече и с по-малко феродо, но и той не знае, защо е така.
                    Почти монтирани

Тук поредния проблем за отстраняване.

Айде и малко да се накефим

Коментар

Добре изглежда машината...браво!
                      Единственото ,което не ми харесва е стърчащия ауспух....няма ли начин да се прибере малко по-навътре и малко по-нагоре по-плътно към купето....
                      NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                        Добре изглежда машината...браво!
                        Единственото ,което не ми харесва е стърчащия ауспух....няма ли начин да се прибере малко по-навътре и малко по-нагоре по-плътно към купето....
                        Ауспуха и на мен не ми харесва. Измислил съм го, но трябва да го направя. Вчера идеята беше да тръгне, а от тук нататък довършителни работи бол.

Поне LSD-то работи безупречно. Имаше места в гората, които преди не можех да премина на нормално задно, а сега даже не се замисля. Осеща се как сякаш имаш блокаж отзад.
                        И поради добрата му работа на един баир безмалко да ме хвърли в дерето. Наложи се да сваля жената и малкия, че ако се обръщам поне да съм сам. Глупава постъпка от моя страна, но човек се учи, а аз все още нямам много практика.

Коментар

Гледах, гледах, и не мога да разбера кога и как светят горните габарити, стопове и т.н,............

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                            Ауспуха и на мен не ми харесва. Измислил съм го, но трябва да го направя. Вчера идеята беше да тръгне, а от тук нататък довършителни работи бол.

Поне LSD-то работи безупречно. Имаше места в гората, които преди не можех да премина на нормално задно, а сега даже не се замисля. Осеща се как сякаш имаш блокаж отзад.
                            И поради добрата му работа на един баир безмалко да ме хвърли в дерето. Наложи се да сваля жената и малкия, че ако се обръщам поне да съм сам. Глупава постъпка от моя страна, но човек се учи, а аз все още нямам много практика.
                            Предполагам си карал само на задно,за да си пробваш LSDто.Аз само да ми стъпят гумите на черно и бутам малкото лостче.А джипа изглежда СУПЕР...Крайно време е да го видя и на живо.Че сме и колеги па не може да се видим.

Коментар

Първоначално публикуван от Неделчев Преглед на мнение
                              Гледах, гледах, и не мога да разбера кога и как светят горните габарити, стопове и т.н,............
                              Габарита е съставен от 15 светодиода вградени в стопа под стоп светлината.

Коментар

Първоначално публикуван от Руди Преглед на мнение
                                Предполагам си карал само на задно,за да си пробваш LSDто.Аз само да ми стъпят гумите на черно и бутам малкото лостче.А джипа изглежда СУПЕР...Крайно време е да го видя и на живо.Че сме и колеги па не може да се видим.
                                Ами голяма работа е това LSD да знаеш. Крайно време е да се видим, обаче аз на работа не ходя с него. Трябва в Аспарухово да минеш да го видиш. А иначе много стана наистина трябва да се видим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X