Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Новото" Grand Cherokee WK на sparkybg

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лесно и бързо може с камера да погледнеш през дупката на свещите в цилиндъра - дали е лек удар на клапан в бутало.

Коментар

• Малко идеи за 'чукането':
      https://spectri.net/%D0%B0%D0%BA%D1%...B%D0%B5%D0%BA/

https://www.facebook.com/reel/1175513344727285

https://xn--e1aabhzcw.bg/elektrotehn...B7%D0%BD%D0%B0

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
        Гаврил Груев Хлътев коментира
        Редактиране на коментар
        Около 1400 евраци - наколко пълнения на резервоара на въпросната жипка.
        А и винаги после може да се пусне за продажба или под наем.

• Гаврил Груев Хлътев
        Гаврил Груев Хлътев коментира
        Редактиране на коментар
        амазон - TD2 Akustikkamera, 64 MEMS-Digitalmikrofone, Industrielle Akustikbildkamera, Druckluftlecksuche, 66° × 52° Sichtfeld, 13 Megapixel, 2–100 kHz Frequenzbereich, 3,5-Zoll-Touchscreen
        1400 евраци - нали вече сме богати бре - в еурозоната сме ей

• sparkybg
        sparkybg коментира
        Редактиране на коментар
        Добро попадение. Има и приставка за смартфон, горе-долу на половин цена. Ако съм сервиз бих се замислил, но като знам че после ще стои безмълвна в чекмеджето...

• Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение
      Лесно и бързо може с камера да погледнеш през дупката на свещите в цилиндъра - дали е лек удар на клапан в бутало.
      За какво ми е да гледам през дупките на свещите? Август съм махал глави. Даже снимки има по-нагоре.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

За какво ми е да гледам през дупките на свещите? Август съм махал глави. Даже снимки има по-нагоре.
        Толкова неразбрано ли се изразявам.. ???
        'Чукането' в клипа който си качил има вероятност и да е от 'увисващ клапан' подбутван от челото на буталото, увисващ поради някаква породена от температурата причина.
        и съответно след като тези удари са преди няколко дни - това какво си видял под главите през Август е без значение.
        Важно е какво се вижда сега.
        Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 05-01-26, 20:25.

Коментар

• sparkybg
          sparkybg коментира
          Редактиране на коментар
          "Почукването" го прави от миналата зима. Само на студено. Гледял съм обстойно - няма никакви следи от съприкосновение на бутало с клапан. Нула. Както споменах, няма и мисфайъри.

ПП: "Почукването" всъщност е доста силно "ПРАС", последвано понякога от по-леки чукания. Ако беше в цилиндър щеше да има очеизвадни белези, а то няма никакви.
          Последно редактирано от sparkybg; 05-01-26, 21:11.

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
      X