Лесно и бързо може с камера да погледнеш през дупката на свещите в цилиндъра - дали е лек удар на клапан в бутало.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
"Новото" Grand Cherokee WK на sparkybg
Свий
X
-
Коментар
-
Около 1400 евраци - наколко пълнения на резервоара на въпросната жипка.
А и винаги после може да се пусне за продажба или под наем.
-
амазон - TD2 Akustikkamera, 64 MEMS-Digitalmikrofone, Industrielle Akustikbildkamera, Druckluftlecksuche, 66° × 52° Sichtfeld, 13 Megapixel, 2–100 kHz Frequenzbereich, 3,5-Zoll-Touchscreen
1400 евраци - нали вече сме богати бре - в еурозоната сме ей
-
-
За какво ми е да гледам през дупките на свещите? Август съм махал глави. Даже снимки има по-нагоре.Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнениеЛесно и бързо може с камера да погледнеш през дупката на свещите в цилиндъра - дали е лек удар на клапан в бутало.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Толкова неразбрано ли се изразявам.. ???Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
За какво ми е да гледам през дупките на свещите? Август съм махал глави. Даже снимки има по-нагоре.
'Чукането' в клипа който си качил има вероятност и да е от 'увисващ клапан' подбутван от челото на буталото, увисващ поради някаква породена от температурата причина.
и съответно след като тези удари са преди няколко дни - това какво си видял под главите през Август е без значение.
Важно е какво се вижда сега.Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 05-01-26, 20:25.
Коментар
-
"Почукването" го прави от миналата зима. Само на студено. Гледял съм обстойно - няма никакви следи от съприкосновение на бутало с клапан. Нула. Както споменах, няма и мисфайъри.
ПП: "Почукването" всъщност е доста силно "ПРАС", последвано понякога от по-леки чукания. Ако беше в цилиндър щеше да има очеизвадни белези, а то няма никакви.Последно редактирано от sparkybg; 05-01-26, 21:11.
-
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар