Чужденците масово ги ползват по състезанията. Почти всички са оборудвани. Работят добре в реални ситуации, само не съм проверявал продават ли се готови или те си ги правят.
Красиво и практично, ако разбира се конструкцията на сърцевината позволява правилно заплитане. Но дори и тогава това НЕ е правилен начин за отговорни натоварвания. Бронята не е само защита на сърцевината - тя има и съществена носеща функция - обикновено около 25 до 40 % от здравината на въжето се поема от бронята, а при тези методи финкцията и е компрометирана. При по-съвременните въжета се прилагат какви ли не трикове за да се осигури невъзможност за плъзгане на бронята по сърцевината, а като направиш тази "херния" през която изкарваш клупа е ясно къде отива работата...
Високо оценявам професионализма ти!
Обаче за махленски дръпки това, дето съм оплел, е предостатъчно. Дори да се скъса или разплете, беля няма да направи, а клетника на края на въжето да си е заредил акумулатора.
Иначе и колани си имам..
Еластично въже не съм си взел, и няма да си взема, щото съм решил до къде да стигна..
Е, стигнал съм..
От качеството на връзването на това въже не ми зависи нито живота, нито ежедневието.
В най-лошия случай ще се скъса или разплете..
Дерта е на другия край на въжето, не на моя..
Ами то моята система не е нещо нечувано и невиждано..
Дърпа се оплетката на 50-60 см назад, и оттам това, което се вижда, се прекарва през нещо, за да остане клуп отвън, и после започва едно заплитане на трийсетте сантиметра крайни, към по-вътрешните трийсет сантиметра.
След като се вплетат - плетка в обща дължина трийсет сантиметра, се връща оплетката отгоре, стяга се, за да не се движи, и това е.
Колкото повече го дърпаш, толкова повече се стяга..
Практиката показва, че работи.
Пак практиката показва, че за 10 метра въже, трябва да си предвидил още метър и двайсе за заплитане. Аз не го предвидих, и малко късичко ми идва, ама върши работа.
Вальо, онова за стъклените бележки е валидно за цялата година напред.
Ако не стане за цяла година, ще го удвоим за 2016.
Красиво и практично, ако разбира се конструкцията на сърцевината позволява правилно заплитане. Но дори и тогава това НЕ е правилен начин за отговорни натоварвания. Бронята не е само защита на сърцевината - тя има и съществена носеща функция - обикновено около 25 до 40 % от здравината на въжето се поема от бронята, а при тези методи финкцията и е компрометирана. При по-съвременните въжета се прилагат какви ли не трикове за да се осигури невъзможност за плъзгане на бронята по сърцевината, а като направиш тази "херния" през която изкарваш клупа е ясно къде отива работата...
Ами то моята система не е нещо нечувано и невиждано..
Дърпа се оплетката на 50-60 см назад, и оттам това, което се вижда, се прекарва през нещо, за да остане клуп отвън, и после започва едно заплитане на трийсетте сантиметра крайни, към по-вътрешните трийсет сантиметра.
След като се вплетат - плетка в обща дължина трийсет сантиметра, се връща оплетката отгоре, стяга се, за да не се движи, и това е.
Колкото повече го дърпаш, толкова повече се стяга..
Практиката показва, че работи.
Пак практиката показва, че за 10 метра въже, трябва да си предвидил още метър и двайсе за заплитане. Аз не го предвидих, и малко късичко ми идва, ама върши работа.
Вальо, онова за стъклените бележки е валидно за цялата година напред.
Ако не стане за цяла година, ще го удвоим за 2016.
Баш така де, ама Вени иска да ни изненадва.
Аз съм виждал няколко начина за получаване на клуп с такова въже, различни от възел, и всичките са калпави или машинно направени.
Общо взето би трябвало да си прав, защото предпочитания ЗАВОДСКИ начин за клуп на такова въже отдавна е машинно зашиване, а не вплитане. Както и да е, възел 9 (та дори и ще осигури запазване на 80-90 % от якостта на въжето, което е съвсем задоволителен резултат, постигнат без допълнителни инструменти (освен нож и запалка) и за не повече от 10 минути пред монитора....
Едно бързо питане към тези с практика. Преди малко ми се обади едни комшия, че негов приятел закъсал на някаква поляна и оставил колата(лека кола предполагам) да нощува там. Та се разбрахме утре сутринта да ходим да го извадим и сега се замислих ако въпросното мпс няма кука за теглене ни отзад, ни отпред де да закачим въжето ако е такъв случая?
Сваляш бронята и от двете страни на захватите и връзваш от две въжето така може да си позволиш и лекинко да я чукнеш
.......практичния отговор е почти еднозначен - 16 милиметровото въже, с правилни и правилно изпълнени възли.
Баш така де, ама Вени иска да ни изненадва.
Аз съм виждал няколко начина за получаване на клуп с такова въже, различни от възел, и всичките са калпави или машинно направени.
Има начини за оплитане на въже от кабелен тип, но те зависят от конструкцията на сърцевината, която също може да е различна. Аз схванах въпроса като практически - какво може да се използва от показаното на снимката и за мен практичния отговор е почти еднозначен - 16 милиметровото въже, с правилни и правилно изпълнени възли.
Покажи мострата. Само края де, че ти сигурно имаш 10м въже.
После, ако ми хареса, ше взема една стъклена препоръка и ще дойда да споделиме чалъма.
Кой от двата края - то моето въже е с два края.. еднакви са..
В багажника на бенца е, и се ползва за теглене на разни комшу-серсеми с паднали акумулатори.
Ще ти хареса, пък стъклената препоръка... кога ли ще седнем с теб..?
То и аз ще сложа една стъклена препоръка, и после Женя и Светланка... мамоооо..
16мм-то въже става за дърпана на кола по асвалт. Като колана. Също е с малък ластичен ефект. Лошото на този модел въжета е, че не се заплитат. Трябва да го вържеш на възел, както ти е написал Колегата по-горе. Възела става голям колкото юмрук и е много неудобен.
Заплита се перфектно, но с малко чалъм.
Мога да ти покажа мострата, и да споделя чалъма.
Не мога да го споделя във форума, защото писането ще стане по-дълго от въжето. А и не е ясно кой какво ще разбере.
На всеки интересуващ се мога да покажа как се прави.
Остави коментар: