Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята България (Поглед отгоре)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Още докато летях с парапланер най-много ми харесваха оппасните места - ​ниско и близко до земята, горе на високото привидно нищо не се случва И като минах на ​дрона страста се запази, но чак с Авата-та вече понасмелях да я завирам където ме кефи и сега само това правя, та реших , че е дошло време да спретна една компилация от някой по-интересни тесни места които съм снимал в полет фокуса не е в летенето а в снимането, та ако някъде съм се "изложил" не ме съдете - толкова си мога Приятно гледане!
    Всички места са надписани и ако някое ви стане интересно отидете в канала там го има целият клип, а често и още няколко клипа или погледнете в картата

Коментар

• Alexr
      Alexr коментира
      Редактиране на коментар
      Тук показвате великколепните възможности чрез дронове да се следят всякакви дупки и да се наблюдава какво става там.

• Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
    Адаш , една идея за скали където да пуснеш дрона ... Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Коматински скали.jpg
Прегледи:206
Размер:197.8 КБ
ID:6920126 ... https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...B0%D0%BB%D0%B8
    Днес по прогноза натам трябваше да е по-добре времето, Но греда от Симитли нагоре постоянно ме валя и от 16 С долу - горе стана 4 С Та с две думи разходих се видях ги от далеч и си се прибрах, интересни скали, но в по хубаво време ще ги снимам

Коментар

• И аз като бях там беше студено и мрачно / видно от снимката / , но поне не валя. Нищо , пак ще идеш . Качи се през Крупник , Полена , Сушица и после към Симитли . От там до горе е асфалт . Черния път е километър , два преди скалите.
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
        И аз като бях там беше студено и мрачно / видно от снимката / , но поне не валя. Нищо , пак ще идеш . Качи се през Крупник , Полена , Сушица и после към Симитли . От там до горе е асфалт . Черния път е километър , два преди скалите.
        Aз минах през по-краткият път и да имаше черно, но много добре поддържан черен път като за лека кола

Коментар

• Така е , аз от там слязах .
          На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• Крепостта Русокастро

Коментар

• При едно пътуване към Видин, на минаване през Петрохан ни затиснаха ниски облаци, как да не спра колата да им се порадвам с дрона, като муха на таван

Коментар

• При поредното ни пътешествие из приказните Родопи, решихме да посетим и село Загражден, от Белица покарахме по черен път който след това стана отново асфалт и не след дълго се озовахме във високопланинското селце и веднага отидохме на "Римският" мост (не знам защо всички мостчета от този вид обикновенно строени преди 200-300 години и много красиви​ у нас веднага именуват Римски, но знам ли, не съм истирик ). Готино местенце, но не знам защо, някак си не ме грабна Загражден и бързо продължихме наратък, а имах други планове

Коментар

• Сливодолското Падало е най-високият водопад в Родопите - 50 метра, водата е кристално чиста и пътеката до него приказно красива, една чудесна разходка. А като се замисля колко пъти съм минавал наблизо и чак сега се организирахме да го посетим!

Коментар

• Каква беше изненадата ми когато видях този чудесен каньон на река Вит. Очаквах нещо красиво, но Студенец ме порази с размерите си и гледките, останах още час, два разхождайки се и зяпайки в захлас, пътчетата, виещата се река, скалите, моста и останките от манастира (коити специално снимах в друго видео от близо)

Коментар

• Един Дъждовник от днес

Коментар

• Вчера тръгнахме с децата на юг в търсене на хубаво време и приятна разходка. За съжаление с времето беше греда, но поне не ​ни валя на водопада Скока над Кашина, Мелнишко, пък и имаше наистина много вода, а и раззеленяващата се гора допринасяше за гледките, а мястото си ​е страхотно!

Коментар

• Внимателно следя всичко което може да ми хареса из мрежата и си записвам места за посещение - това местенце на Дунава близо до Орсоя също беше попаднало в списъка и когато на връщане от Видин се опитвах да избегна потока от тирове и да мина и през Етрополе, че бях забравил нещо. Някак си се озовахме до Орсоя и отидохме да го видим - много красиво място, а и високото ниво на реката вкарваше дървета във водата, хареса ми, макар и надали ще повторя

Коментар

• Мемориала Балова Шума, встрани от пътя силно изоставен и пустеещ, но спряхме да хвърлим едно око. Каква беше изненадата ми когато докато си летях спря едно автобусче с едни весели дами и мястото оживя, тръгнаха след детето и кутрето настана веселба, супер неочаквано и целият ни ден после беше под впечатлението на веселият неочакван автобус

Коментар

• Един ден късно на връщане от някъде реших да намеря път до Седларката, ей така да съм подготвен, не успях. Вторият опит пак не попаднах от раз на правилното място, та пуснах дрона да се ориентирам - Та това е разузнавателният полет

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X