Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята България (Поглед отгоре)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• След като деветата версия на Водопадите почти стигна трите часа, почна да става супер непрактично да добавям новите клипове към този мастодонт (все пак е интересно да се погледне дългометражен клип с дрон ), та десетата версия е добавка от новите заснемания от средата на май до началото на юни. Ако харесвате водопади - гледайте, дано ви хареса

Коментар

• Още една детска мечта си изпълних, да се рея из високата гора и да минавам през слоевете дървета, от ниските храсти, през средните та до най-високите и от мрака на дълбоката гора до пламъците на залеза по върховете. Удоволствието поне за мен е огромно

Коментар

• Колкото и да не ми се вярваше, дъждът спря и аз просто излетях нанякъде, ужким имах идея, но след три години ремонти и една година затворен , пътя Ботевград - Мездра Отново е затворен и аз се оказах някак си под Вола и изведнъж се сетих, че наскоро разбрах за съществуването на водопада Шопката (над 70 метра пад!) И ми стана интересно, и спрях в началото на Ботевият път, консултирах се с картата, видя ми се добра идея и потеглихме с кутрето, напреки на всичките ни планове . Та след 3 километра ходене и 500 метра денивелация, плувнал в пот но в чудесно настроение се озовах на една прекрасна скала и пуснах дрона. Водопада се оказа под мен и вятъра и лошата позиция не ми позволиха да го щракна от близо (както и да мина през чудесната арка ), но гледките и обилният оток компенсираха всички дреболии

Коментар

• Как лети времето, струва ми се, че беше много отдавна, а всъщност този месец бях на брега близо до Тюленово в търсене на Тюленовата пещера. Малко подухваше, но пък беше много красиво.

Коментар

• На връщане от водопада Шопката се поспрях на последното местенце извън гората да огледам Врачанският Балкан без конкретна цел, за съжаление облачетата се бяха наговорили и сянката им ме следваше плътно накъдето и да тръгна, да не говорим за вятъра който в един момент почти спря пилето та се наложи да го вкарам между дърветата на завет и пак си заслужаваше

Коментар

• Бях зарязал проектчето "Моята България" , но днес музата ме навести и направих първата компилация за тази година

Коментар

• Едно прекрасно място за разходка из Етрополският Балкан над Бойковец. Е, времето не беше супер, но поне не валеше

Коментар

• Връх Петровски кръст в Чепън планина, приказни гледки във всички посоки, че дори и дежурният вятър беше по-нормален от обикновенно

Коментар

• Като не пътувам и не снимам се зазяпах по старите кадри (около 2.4 К клипа) и се изненадах, колко малко места съм посетил до сега. Но поне на някой съм попадал в правилният момент, като тази разходка до Гняздово. Като се събудихме сутринта, мъглата беше покрила всичко, но бързо слизаше надолу и за около час напълно изчезна, достатъчно за да направя два полета, които сега преправих (според сегашната ми визия и възможности ) та и вие да се порадвате на ноемврийското утро и чудесата на природата

Коментар

• Отново идват хубавите времена, когато човек може да избяга от жегата на Конярника и да завърти някое кръгче из района на хлад. Все още водата е доста и пътеките са заблатени на не едно място , но все пак разходката е прекрасна, още повече, че си припомних младостта когато ходех бос по планините, кефът е голям но смолата от краката още я махам, че само къпането не е достатъчно Та Конярника на вашето внимание

Коментар

• Хижа Звездица на Витоша, една прекрасна отправна точка за няколко кръгови маршрута или дори покоряването на Черни връх

Коментар

• Синеморец - Бутамята на залез при това без тълпите. Естествено извън сезона
                          Май последните 6-7 месеца съм ходил над десет пъти до морето и тази седмица ще ми се наложи да отида, но после чак октомври, че не съм фен на митингите

Коментар

• Като ученик ходих да греба на Панчарево, а после все минавах и все не се спирах. Оказва се, че е станало много готино, паркове, мостчета, алеи... Жалко, че беше ужасна жега, но пак ще ходя, че и изоставените трибуни превърнати в мотел-ресторант са готино местенце

Коментар

• Вчера ми се наложи на бързо да отида до ММЦ-то в Приморско и да се върна, много приятно местенце. Из гората са разпръснати малки кокетни бунгалца, някой особено приятни. При кратката разходка да се разтъпча, попаднахме на изоставено заведение, а аз не мога да пропусна място без хора (само мойте хора бяха с мен ) та дрона литна да не са съвсем на халос тези 900 километра хареса ми

Коментар

• Вечерната разходка на кутрето, стана и топло и поспрях тя да си почине пък аз да полетя из горичката, голям кеф

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X