Пещерата Лепеница, една от най-красивите и интересни пещери. Нямах намерение да ходя до там на тази разходка, но от дума на дума
се озовахме и пред нея, най-накрая с подходящата машина та успях да я снимам както никога до сега, а много ми се исккаше
срещнахме и други туристи които казаха, че гледали филмите ми, та Поздрави и приятни разходки!
се озовахме и пред нея, най-накрая с подходящата машина та успях да я снимам както никога до сега, а много ми се исккаше
срещнахме и други туристи които казаха, че гледали филмите ми, та Поздрави и приятни разходки!
но добре се получи, колко ми е по-добре по планините
сложили са врата като на футболен стадион... Няма нищо против да плащам такса за да се поддържат някой забележителности, но ограничаването на достъпа ме дразни, на този мост съм ходил през ноща, страхотна гледка, сега ще трябва да прескачам през оградата като разбойник? Както и да е, мястото е уникално и се забавлявах от сърце, а и за пръв път май попаднах в правилният момент и слънцето го освети, пък и Аватата е правилният дрон за това мяст (поне според мен
Коментар