Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моята България (Поглед отгоре)
Свий
X
-
Вчера заваля сняг, ама нали е Април, та не беше много, а аз обещах на кучето да го заведа на сняг, за последно (надявам се
) тази зима (нищо, че е пролет според календара
). Та какво да се прави затръгвахме към Кирилова поляна над Рилският манастир, щяхме и до Рибните езера да отидем, но облаците бяха много ниски и горе беше кофти мъгла. Та поснимах по пътя за езерата и се врътнах наобратно, на поляната поспрях да пусна дрона, ей така за разкош, в безцветното време, пък съдбата си знае работата, както си летях от дърветата изкочиха две грациозни сърнички и хукнаха по техни си дела, последвах ги стотина метра като гледах да не ги доближавам, да не се стряскат душичките, но пък се наслаждавах на прекрасният им танц през гората. После открих и кучето, което първо беше гонило колата, после ни наблюдаваше от далеч, с баща му бяхме приятели искаше да ми изяде преди години един дрон, този сладур, беше по умерен... Та безцелният полет в снега се превърна във феерия от събития, съдба какво да я правиш.

- 1 like
Коментар
-
Водопада Дъбицата в Беласица, миналара есен отидох за пръв път и попаднах в приказно време, в сандвич от облаци и есенни багри, че и сняг по върховете... И сега когато отидох до тази прекрасна планина, Дъбицата беше моят избор за пролетно повторение, може би малко подраних за яката пролет, но си заслужаваше и пътуването и летенето, че и разходката по стръмните пътечки

- 1 like
Коментар
-
Oт доста време съм вкарал в картата 3 крепости близо до Бургас, но все не оставаше време за тях, е по-добре късно от колкото никога. Миналата седмица най-накрая се наканих и спрях на полето пред разкопките на римският град Деултум до Дебелт. Дама ми каза, че трябва да питам в музея, та този филм е с любезното и разрешение.
А има какво да се види, затова и филмчето е малко по-дълго и въпреки това не претендира за изчерпателност, отидете на място и се забавлявайте
- 1 like
Коментар
-
Като студент две години бях по месец на бригада в ззу Стара Загора. И изведнъж се замислих, че въпреки това време и многото минавания, всъщност градът ми е напълно непознат, дори мемориала Бранителите... го бях виждал само от далеч, е поправих се най-накрая и мемориала видях и парк Бедечка (чудесно място в което не пуснах дрона поради тълпите в неделя
, но се разходихме!)
- 1 like
Коментар
-
След като обиколихме всички Старозагорски паркове, реших да си припомня студентските години когато две години спахме по един месец на Старозагорски минерални бани. Не можах да го позная
Но малко по-нагоре си бях отбелязал водопад Казането, оказа се, че мястото на картата е грешно, но на пътя имаше импровизиран паркинг, табели и пътечка (50 метра от пътя), а и имаше вече посетители и още дойдоха, та нямаше проблем с намирането. А местенцето си го бива, хареса ми. И вече с чиста съвест можехме да си тръгнем

- 1 like
Коментар
-
Миналата седмица ни наръси Априлски снежец и аз обещах на кутрето последната за сезона снежна разходка, да аме не, снегът не беше успял да покрие квартала, та потеглихме към Рибните езера
. За съжаление облаците съвсем ни натиснаха още над Кирилова Поляна, но пък какво по-хубаво от полет под тавана от облаци сред прехвърчащи снежинки
или поне аз си харесвам такива неще 
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
е, поне го щракнах отгоре, че въпреки, че района е много красив, не съм сигурен, че ще опитам отново
Коментар