Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята България (Поглед отгоре)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Когато миналата година насред златната есен попаднах на това местенце, бях омагьосан и едва изчаках пролетта за да отида отново на река Младежка. Странджа е приказна планина (колко да е планина ), на времето не ме очароваше защото е ниска и плътно покрита с "джунгли", та няма много панорами, като другите ни планини, но именно в това се крие магията и, а това конкретно място, си е като от приказките Наслаждавайте се!

Коментар

• Днес докато чаках пред ЛидЪлЪТ се зазяпах в Глицинията и живота който КИПИ покрай нея

Коментар

• Имам си един приятел който живее на село и има най-готиният двор . Често ходя да го виждам и понякога не успявам да се сдържа и разхождам бръмбара из какафонията от цветя, дървета и всякакви полезни неща

Коментар

• Когато открих за себе си това много добре скрито Бижу - Големият Устински водопад. Се запалих яко и се усетих, че ходя май всеки месец, та се поспрях, но тази пролет пак не устисках и се пробвах, за съжаление отново не успях да стигна на подходящо място за пускане на дрона, отново (както винаги ) слънцето ми беше в очите... Но и отново (както винаги) си ми хареса това чудо на природата така умело скрито, че и местните не всички знаят за него

Коментар

• Толкова много съм снимал устието на Велека край Синеморец, че този път просто се наслаждавах на гледката и извадих дрона чак на обратният път до моста над Велека (устието се вижда ) . Чудесно местенце, някой път ще се поразходя и още нагоре покрай реката, но за сега моста и импровизираният пристан

Коментар

• Дойде времето да споделя последната девета серия на Дългометражният филм за част от водопадите които съм снимал. Казвам последната не само защото е последната направена, но и защото реших следващите добавки да ги извадя в отделен клип нещо като втора част на Властелина на Водопадите по простата причина че този стана 2 часа и 43 минути и добавянето на нови неща почна да става много тежка задача, за гледането им да не говорим но за гледането съм направил указател в описанието (и в прогрес бар-а ) където може да кликнете върху интересуващият ви водопад. Някой от водопадите ги има по повече от един път - по-новите клипчета са към края...
              Приятно гледане, а и от както направих тази компилация съм снимал още 3 водопада, така, че работа Без Край

Коментар

• Писна ми от лошото време и с помоща на картата с прогнозата тръгнах да търся слънцето, което се оказа на северо изток, та така се озовах в един почти неизследван от мен район около Търговище. Първата спирка беше Пиринешкият Джендем - приятно закътано водопадче, но липсата на вода и терена не ме изкушиха да пусна дрона. Та направо на втората спирка - еко пътеката към Златният водопад до Иванча, много са си играли хората за да направят приятно местенце за отдих и игри - хареса ми та поразходих пилето. За съжаление някой готини места вече бяха заети от обядващи, та не се завирах но пак беше интересно. А следващият път ще ви покажа и черешката на тортата - Златният водопад, макар и църцорещ си е впечатляващо място!

Коментар

• Златният водопад до село Иванча, много красиво място, за съжаление водата не беше много, но пак ми хареса. Еко пътеката до него вече ви я показах, та си заслужава да отиде човек, макар и на мен да ми е далечко

Коментар

• Пътувайки по северният път към морето, винаги съм се дразнил на участъка около Търговище - тесен, крив път с трафик. И когато разбрах за древният град Мисионис, който се намира точно над този участък ми беше много трудно да спра и така няколко години, докато тази седмица не отидох нарочно, специално за останките. И отношението ми към района се промени, прекрасна пътека с много информационни табели води до не малък древен град с квартали и много базилики, всъщност около 1/5 от укрепената част е заета от църква. Та с кутрето си изкарахме добре, разходихме се, видяхме нови за нас неща, че и дрона разходих, ще трябва да помисля за някакво мощно и леко фенерче

Коментар

• Предпланините на Стара планина около Търговище напомнят Странджа - джунгла пълна с живот. На два пъти зърнах от колата ярко жълта птица по-голяма от гълъб, вторият път ми се видя, че главата и е тъмна, а отзад е ярко жълта! Та така стигнах до водопада Гърбавата Чешма - уникално местенце, което щеше да е супер величествено ако беше по-голямо, но и така ме впечатли

Коментар

• Прогнозата за уикенда беше за хубаво време, но грешки стават все пак успяхме да изпреварим дъжда на Иракли и да хвана устието на Вая. Много е красиво това място, оправи ми се настроените та да посрещна часовете дъжд които последваха

Коментар

• Около Аврен има бая интересни места, този път посетихме скалният манастир Монасите, един от най облагородените които съм виждал.

Коментар

• Минавайки през Аврен на картата ми се появи Гала фпв парк, как да не се отбием да видим какво е това чудо . Че чак и дрона пуснах, той технически е синелуп - т.е. вид фпв и макар и да не го карам в "правилният" режим все пак можеше да се поразходи

Коментар

• Вчера попаднах на този красив Люляк целият в пеперуди и извадих телефона, но по-интересното беше, че разглеждайки филма видях, че "търтеят" както ми се видя докато снимах, се оказаха две черни пчели една върху друга, какво се правиха, не разбрах, но и двете оцеляха накрая

Коментар

• Устието на Камчия винаги е било сред любимите ми точки по черноморието и почти никога не подминавам без да се отбия, пък било и за малко. И този път го направих, че и дъжда поспря за малко (не си спомням да съм го виждал в хубаво време написледък - късмет )

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X