Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята България (Поглед отгоре)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тази седмица в равнината беше 23 градуса, а на Боровец хората караха ски дори на долните писти и фонтана беше съхранил преспите със сняг - не можех да не спра да поснимам

Коментар

• Като си затръгвахме от приказната проходна пещера Капанът на Времето (според някой Хайдушка) изведнъж реших, че не съм и отделил нужното внимание , спрях и пуснах дрона отново. Та ето ви тази красота под друг ъгъл а там "ъглите" могат да са ама наистина много

Коментар

• Отново натрупах несподелени филмчета, но за пръв път ми се случва да пусна последнот от дадено място преди да съм споделил предишното С две думи, миналата неделя ходихме с децата да хапнем в прекрасният ресторант Видрите до Гложене и аз естествено снимах Гложенският водопад и каскадите над него,. Но така се получи, че вчера пак минахме от там и аз пак пуснах дрона, този път имаше повече вода, че и пролетта уверено настъпваше, та първо пускам новото филмче, по-нататък може да ви отекча и с предишният опит

Коментар

• Около Разбоишкият манастир. Красиво местенце и приятна разходка.

Коментар

• Просто един тестов полет в Райска Градина (наистина така се казва кварталната градинка )

Коментар

• За втори път ходя до Беренде и за втори път не стигнах до скалната арка/мост Дупника, но поне я видях с дрона, интересно място, целият район там ми харесва и ще трябва май да го разгледам по обстойно, но кога, не знам

Коментар

• В пролетните жеги (беше 23 градуса в равнината) отпраших към Боровец с надеждата да зърна сняг за последно тази зима. И не се разочаровах, чак хората караха ски и на ниските писти и естествено пуснах дрончето набързо ей така за контраст

Коментар

• Водопада Скока над Тетевен и пътечката към него са ми любима дестинация, два пъти за две седмици ходихме и вторият път имаше доста вода, чак високият водопад в дясно течеше (обикновенно е сух). И след като се разбрах с всички присъсващи се отдадох на забавление. Особено любимо ми е малкото каньонче точно преди водопада, въобще дрона дава съвсем различна перспектива на такива места, аз се забавлявах, опитайте и вие

Коментар

• Яз. Батак и сладководните миди

Коментар

• Докато обикалях около Червен Бряг минах покрай това изоставено предприятие, подобни гледки хем ме натъжават, хем ме накара да спра и да пусна дрона да се разходи из руините. Аз се забавлявах, децата също, че и кучето се кефеше

Коментар

• Alexr
                        Alexr коментира
                        Редактиране на коментар
                        В Червен Бряг имаше завод за производсвто на МТЛБ-та и техните производни. Нямам идея до къде това е било само сглобка от готови агрегати, и каква част от изделията се произвеждаше там, но завода си беше голям, та може това да са остатъците от този завод.

• gabocvet
                        gabocvet коментира
                        Редактиране на коментар
                        Това е новият ДАП или както се водеше по едно време САС 5, адаша ти говори за за бившя МК 9–ти май – Бета. В завода не се произвеждаше, радио оборудването, светлините, въоръжени и силовите агрегати.

• Трябваше да тествам нещо по колата и понеже по прогноза времето щеше да е чудесно към Плевен отпраших към яз. Тотлебенов Вал. По пътя видях и снимах много красиви места и на място поснимах но поради стартовата позиция нямаше как да влезна в преливника. Та като си затръгвах ме засърбяха ръцете, преместих се така, че да имам пряка видимост и пуснах дрона отново... Та ето едно кратко филмче

Коментар

• Крепостта Цепина, много приятно и лесно за посещение местенце, не бях идвал от години и очевидно има доста нови разкрития. Приятна разходка се получи.

Коментар

• Имам си един приятел с който пътуваме от време на време, в разговорите ни той ми спомена за негово си приключение по изоставен асфалтов път над Ихтиман. Загледах го на картата и се оказа, че вече бившият път стига до едно селце насред планиничката с един единствен надпис - Таралежово Изкефих се и реших да посетя това Митично място - оказа се, че от другата страна до въпросното селце отива почти нормален асфалтов път и че Таралежово май е къща за гости а селцето май се казва Гроздьовци - табелки писани на ръка странно местенце, но района е изпъстрен с подобни населени места с по десетина къщи, все пак пуснах и дрона А и пътя намерих и минах. Доста добре поддържан черен път (бивш асфалт) който пресича планината (има си и брод през рекичката ) и излиза в Ихтиман

Коментар

• Няколко пъти вече минавап през Плевенският парк Кайлъка и много ме радва, този път дори успях да се убедя да спра и да поснимам прекрасното езерце и останките на крепостта Строгозия, заслужаваше си, жалко, че нямах повече време да се разходим с кутрето

Коментар

• Много често пътуванията ми не са супер успешни от към крайната цел, я вятър, я облаци, че дори се случва да не успея да открия обекта... Но Винаги ми носят радост, като този залез на път за в къщи - нищо особено, Но на душата ти става едно готино

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X