Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Що е то мениджмънт на въоръжените сили и има ли той почва у нас.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Що е то мениджмънт на въоръжените сили и има ли той почва у нас.

Не са се бе, Ми-24 си се произвежда и модернизира. За 28 не знам, там станаха големи каши с разни мераци, и какво са заврели вътре освен нощно и специално оборудване - дявол знае. Не знам някой да прави сметки да го направи масовият вместо 24. Той си е щатна БМД.
    Естествено че е от очевидци. Тогава изобщо нямаше интернет, нямаше и снимки във вестника. А това с разпилените звена става само нашироко, ама тогава е лесно. Страшното е в тесните дерета, там някой път стрелят по тях и отгоре. Като са повече, оставят някого над цялата красота, ако изобщо може да се качи и виси толкова високо. Ако не - дебелите зейват отзад, и всички се молят на войничето в опашката.

Озорват се Не е истина какво ги правят. Чак им сложиха неизключваеми от кабината ограничители на вертикалното претоварване, понеже разбиха един от скръстване на лопатите на винтовете.
    Да си чувал въртолет да лети с отрицателно претоварване? Според учебника - не може. На тия разрешеното е 1,5, на нормалните изтребители е като хората - 3
    Те могат всички фигури от висшия пилотаж, в това число лупинг и тоно, и това е в курса по бойна подготовка на строевите пилоти. Останалото е въпрос на тактическа грамотност и оръжие, обаче за него не обаждат.

Аз знам за какво е Меркавата, и защо е каквато е, ти не знаеш.
    А защо трябва да карам тия консерви в Стария град? Поне толкова съм тактически грамотен. Ще чакам ти да вкараш там твоите, и ще ти ги изгоря. Ако ще да са с по три метра броня, и 1 000 коня на тон.
    Последно редактирано от Стефан; 26-02-12, 19:07.

Коментар

Аха видите ли вие... аз не знам а ти знаеш ... Яко. Забравих че с партиец и с телевизор не се води дискусия.
      Прав си.... за кво трябва да влизат машините в "застройката" ? Я да си седят извън нея - а личния състав пеши патрули... Е сега може да ги избият така набързо ама кво толко. Аха... а докато ги гориш екипажа ще люпи семки Въпроса е че всяка бутната сергия и ударено МПС в Афганистан се плащат... В Ирак не в такава степен но също. Странно нали ? Не е като едно време. При което се оказва че като юркаш машина предназначена за полетата на Европа в един момент се оказва че ако по руски обичай десанта не е отгоре нито виждаш нито разбираш нещо. И после те викат да плащаш щети.... Друго си е Втората Световна- там директно през къщите.
      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
      No man left's behind !!!!

Коментар

Мъжки, ти правиш ли разлика между армия и жандармерия?
        Я верно иди на партийно събрание, че да те просветят още малко. Някога дружах с един командир на танкова рота от Цахал, той не говореше такива глупости ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
          Мъжки, ти правиш ли разлика между армия и жандармерия?
          Я верно иди на партийно събрание, че да те просветят още малко.
          Аз за правене правя, ама реалността в последните 20 години нещо не прави. Става почти като във вица за ВДВ- Десет секунди ангел, петнадесет минути орел, и след това няколко денонощия товарно конче. И тука така - два месеца армия и после 6-7 години полицейско - миро опазващо налагащи дейности. Командири от ЗАхал - Zewa Hagana le Jisrael познавам повече от колкото може да си представиш. Щом като са ме надарили с униформа , Галил и други благини сигурно не само на ниво ръкостискане.
          А за партиите - моята още не са я създали.... Поне не сега и не в БГ. Нещо много дясно консервативно- тачеристко про немско трябва да е.
          Последно редактирано от Mad Dog; 26-02-12, 19:47.

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
            А за партиите - моята още не са я създали.... Поне не сега и не в БГ. Нещо много дясно консервативно- тачеристко про немско трябва да е.
            Спокойно. Що от тази година разрешиха партиите в Туркменистан, има шанс и за нормална партия в Бг.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Спокойно. Що от тази година разрешиха партиите в Туркменистан, има шанс и за нормална партия в Бг.
              Ти какво сега Всички на бегом към Туркменистан?!?!
              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Рано е още. За ся само са ги разрешили. ))
                Но пък говорят съвеЦки, вероятно стрелят с калашници и т34 е ди ултимейт уепън))
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ами ...."Партия на прогресивните индивидулисти" звучи добре. И ще се борим за неограничено право на личната свобода и инициатива (в рамките на общоприетите правни и морални норми) и "правото на стремеж към щастие". И ако може съкращаването на държавните служители с 50%, окончателна победа на капитализма и пълна и окончателна ликвидация на всички икономически не оправдани структури в държавата.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:album_pic.php[1].jpg
Прегледи:1
Размер:100.2 КБ
ID:5350883Аз да попитам като кибик,ако някой от комшиите реши да се гъбарчи с нас не е ли по добре да имаме и няколко такива.

Коментар

Първоначално публикуван от military extreme Преглед на мнение
                      [ATTACH=CONFIG]422954[/ATTACH]Аз да попитам като кибик,ако някой от комшиите реши да се гъбарчи с нас не е ли по добре да имаме и няколко такива.
                      Дам със съответните ядрени глави..... С PC 24 Ярс можем и САЩ да ги затормозим леко. Само че има един фин нюанс - че ако е срещу комшиите - тука сме леко на гъсто и ще сме изложени и ние на радиацията.
                      То много неща би било добре да имаме....като например БВП от едно 500 милиарда Евро, средна заплата от 3000 Евро., военен бюджет от 10 милиарда евро на година.....Добре би било да ги имаме тези неща. За момента обаче посоченото от теб заедно с изброените от мен неща спадат единствено към просовиденията на гладните кокошки.
                      Последно редактирано от Mad Dog; 26-02-12, 20:16.

Коментар

Вярвам ти. Освен копипейстър, си и виден нарцисист.
                        Да, масовата армия има и маса недостатъци. Например раздават униформи на който не избяга. Ми, кво да се прави - масово производство - случва се и брак.
                        Въпросите на партийното строителство са забранени в този форум, така че си ги решавайте в явочен порядък с другарите.

Приписваната ти тема беше за местното армейско строителство, а не за израелското, нито за лингвистика.
                        Та ако обичаш, се придържай.
                        Или поне светни мене - балъка, за какво са и на жандармерията основни бойни танкове, или на армията - бронирани костенурки. Как израелците се оправят с проблемите си, ще науча от техните новини в телевизора, не от твоите линкове, не бой се.
                        Последно редактирано от Стефан; 26-02-12, 20:15.

Коментар

Първоначално публикуван от military extreme Преглед на мнение
                          [ATTACH=CONFIG]422954[/ATTACH]Аз да попитам като кибик,ако някой от комшиите реши да се гъбарчи с нас не е ли по добре да имаме и няколко такива.
                          Отлична идея! Само че има един проблем-братушките няма да ни ги продадат-не само на нас , на никой...

Не са се бе, Ми-24 си се произвежда...
                          Произвежда се само за експорт.Руската армия само си модернизира старите щото нямат пари за нови.Като написах , че са се отказали имах в предвид че следващото поколение(Ка-52/Ми-28 които между впрочем бяха съперници в конкурса) като концепция не прилича на Ми-24.Апропо и Ка-52 и Ми-28 официално са приети на въоръжение(нищо , че бяха конкуренти) просто няма пари за превъоръжаване.Случая за Ка-то го знам.За да сме коректни се случи с Ка-50-засрещане на лопатите на горния и долния винт в резултат на агресивно маневриране.При тоя случай загина един от най-добрите им изпитатели(името ми убягва) въпреки уникалната катапултна система (единствена изобщо поставяна на хеликоптер).Иначе за едно си прав-уникални показатели и то при изключително добро брониране на машината.
                          Страшното е в тесните дерета, там някой път стрелят по тях и отгоре.
                          Точно тук е мястото са Су-то
                          Те могат всички фигури от висшия пилотаж, в това число лупинг и тоно
                          а това вече го могат и други-сигурен съм за Линкс,колебая се Еврокоптер
                          Последно редактирано от ЕМО; 26-02-12, 20:32.
                          Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                          Джон Кенеди

Коментар

Имахме ги. Новите ни съюзници ни ги натрошиха.

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                              Дам със съответните ядрени глави.....Само че има един фин нюанс - че сме леко на гъсто и ще сме изложени и ние на радиацията.
                              Извъобще не ни трябват ядрени бойни глави. Пълниме ги първите две с правителство и дупедати. Всичката друга наличност/ надявам се да е доста/ пълним с родни чиновници и насищаме вражеската територия равномерно. Вярвам че никога и никой комшия няма и да си помисли да се гъбарка с нас ако оцелеят изобщо като държави след тези ни действия
                              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от military extreme
                                Колега имахме нещо по добро за нашите условия но уви ние се ...... http://www.military-today.com/missiles/ss23_spider.htm и http://www.raf.mod.uk/rafspadeadam/g...=1&viewmedia=7
                                Мен лично ме боли, че им клекнахме но какво да се прави.
                                За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                                0878 79 20 61 Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X