той не се ли калибрира ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
-
Не. Само се установява "0" -та, при затворени челюсти.
Да си съставя таблица за преобразуване на показанията и да меря с нея ме мързи.
Странното е, че до 5мм, слага някакви десети отгоре по свое осмотрение. До 5мм ми беше достатъчно да го хвана в отклонение 10%-50%.
На калибри за микрометър 25мм и 50мм е в норми.
Да му сваля отклонението с индикаторен часовник е безсмислено занимание.
-
-
Първоначално публикуван от stefsab Преглед на мнениеВъодушевен от цената, и аз си купих шублера от Лидъл.
Днес ми потрябва. На малки размери 0.8-0.9 мм "добавя от душа" още около 0.38 мм. При 2.5мм добавя 0.26.
Набързо размерите са сверени с марков шублер, а после измамата е потвърдена и от микрометър.
Сега си търся касовата бележка.....
Как се прави хеликоптер ли? Нещото се връзва здраво към яко канапче. На открито и достатъчно широко място се вдига над главата и се завърта с максимална скорост. Когато нещото достигне правилната скорост, се извиква силно "паисе" и канапчето се пуска.
Останките се изхвърлят в контейнера за смет.
- 2 likes
Коментар
-
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
Какво тук значи някаква си запетайка
Коментар
-
Само да кажа че лидълския черен импакт е попадение в десятката ....за мое учудване при 4 или 5 девалта и две макити всички са импакти....в колата ...почнах да ползвам черния импакт на парксайд ....Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Едно питане за лидълските батерии- имам два броя такива самсунгови батерии https://www.ebay.de/p/2302054683 и се опитвам да им направя адаптор към инструментите им от серията Х20. Само че ако подам стандартното плюс и минус, инструментите не реагират, тръгва само един стар 18V винтоверт с два жака, преработен за Х20. Има ли някакъв шанс нещо друго да тръгне или електрониката е несъвместима? Означенията на самсунговата батерия са- плюс, BS, TV и минус. На самсунговият винтоверт парксайд са плюс, празно,TV, минус. Означенията на Х20 инструментите са плюс, празно, Т и минус. На Х20 батерията са плюс,ID,T и минус.Последно редактирано от mitko 53; 02-04-23, 09:03.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнениеЕдно питане за лидълските батерии- имам два броя такива самсунгови батерии https://www.ebay.de/p/2302054683 и се опитвам да им направя адаптор към инструментите им от серията Х20. Само че ако подам стандартното плюс и минус, инструментите не реагират, тръгва само един стар 18V винтоверт с два жака, преработен за Х20. Има ли някакъв шанс нещо друго да тръгне или електрониката е несъвместима? Означенията на самсунговата батерия са- плюс, BS, TV и минус. На самсунговият винтоверт парксайд са плюс, празно,TV, минус. Означенията на Х20 инструментите са плюс, празно, Т и минус. На Х20 батерията са плюс,ID,T и минус.
- 2 likes
Коментар
-
Днес най-после си купих малката верижна акумулаторна резачка, купих и две батерии от яките по 4Ah, тествах с напълно заредена батерия 2Ah и с 4Ah, има голяма разлика при въртенето на празен ход, първи впечатления, изглежда добре направено като за бюджетен клас, ще пиша като почна да кастря дебели клони с него, но определено си иска якичка батерия и добре че купих два от по 4Ah, така ще имам достатъчно запас без да спирам да зареждам батериите.
- 2 likes
Коментар
-
- 2 likes
Коментар
-
Горките дръвчета
Чиче се хлъзна както повечето.
Купи някакъв инструмент от плод зеленчука.
Обаче не може 1 батерия.
А той и с 2 не може та купи 3.
И се започна с “имане” на инструмент, от прахосмукачки до резачки.
Нали има батерии?
Разбрах последно купил и верижен трион но от по-големите.
Дотолкова набрал инерция, че не му се чакало от плод зеленчука и ХО взел на “далавера” от някакъв еб@лник.
Последното го разбирам по заобиколен начин.
Взел да реже някакви клони и в рамките на 10-15мин дефектира 2 батерии.
Едва го спрях да нямаха и третата.
Викам му: Върни я, нали има гаранция?
И така разбрах, че не съвсем
Върна едната батерия, след време каза, че ще върне и втората неработеща.
Триона го закачих на 12в импулсно - бръмчи със занижени параметри но не успява да активира защита.
Вероятно в един момент ще даде зор да го отворя.
Какво да очаквам? Колекторен или безчетков двигател?
Ако е второто изобщо да не си правя труда.
Враг усраине
Коментар
-
Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение...Триона го закачих на 12в импулсно - бръмчи със занижени параметри но не успява да активира защита...
Няма как да сработи защита.
Коментар
-
Взех произволно захранване колкото да побръмчи малко за проба.
Нямах намерение да го остава захранен така този инструмент.
Ако беше за постоянно поне 19В щях да търся.
Всъщност колкото по-малко ми се мотае пред погледа този цвят - толкова по-добре за всичкиВраг усраине
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар