Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• В неделя,минавах през Лидл-Провадия и имаше доволно количество клещи на щанда.
    Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
    ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

• Juiced
      Juiced коментира
      Редактиране на коментар
      Тя седмичната оферта е до неделя включително, в понеделник ги обират от щандовете и вече зареждат новите седмични оферти.

• Първоначално публикуван от Juiced Преглед на мнение
    Много ме е яд ,че ги изтървах. Отдавна искам да си взема такива ,че на ремаркето имам поне 10 броя да слагам ,ако не е и повече.
    На самоковско шосе , вчера имаше няколко бройки , в онлайн машини също предлагат , но друга марка.
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

• Нови performace глезотии гледах в тубата, гайковерт на 12V и пазарен нивелир 3Х360градуса с батерия Х20V. Само където вече си купих вече нивелир, някаква Хилда 4D с разните там държачи и тринога за 150лв. Не ми стигнаха нервите да чакам Лидл да пуснат функционален лазерен нивелир.
      Последно редактирано от mitko 53; 03-10-23, 19:52.

Коментар

• Здравейте колеги.

Купих си един 12 в. винтоверт повреден без батерия-разглобих,сглобих правилно и взе че тръгна.
        Понеже имам от по старата серия 12 в. мислех че ще напасна,но не става.

и търся батерия+зарядно от серията X12V Team предлагат в известния продавалник,но им нямам доверие.Може да стане и 4А.батерия от същата серия.
        Кога ще пуснат в Лидл не знам.Някой ако има нов комплект в повече или стара повредена батерия и с нея да се помъча,пак става.

Коментар

• IvanIvanovi
          IvanIvanovi коментира
          Редактиране на коментар
          имаше нещо, че с пилене на ръбчета на батерията ставаха, ама дали новите на стария или обратното не помня.

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          В повечето магазини 12 волтовите ги има почти постоянно . Зарядните ги продават само комплект с 2 АЧ батерия . 4 АЧ се продават отделно .

• Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
        Здравейте колеги.

Купих си един 12 в. винтоверт повреден без батерия-разглобих,сглобих правилно и взе че тръгна.

и търся батерия+зарядно от серията X12V Team предлагат в известния продавалник,но им нямам доверие.Може да стане и 4А.батерия от същата серия.
        Кога ще пуснат в Лидл не знам.Някой ако има нов комплект в повече или стара повредена батерия и с нея да се помъча,пак става.
        В Kaufland няма ли?
        Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 г.
        Kia K5 LPG 2012 г.
        LZ1DED

Коментар

Здравейте колеги.

Попитай в Бушона, те са сервиз на Парксайд. Преди година звънях за батерия и зарядно, че познат си купил, но не погледнал че се продават само телата. Та казаха, че имат, даже два варианта капацитет.
          Ford Maverick II 2.3 XLT
          Ford Mondeo MK5

Коментар

• Някой дали има лични впечатления от банцига на Парксайд? А и от накой друг от този клас настолни 350W.
            Освен за клечки за зъби, стават ли за нещо по сериозно. Примерно да разбичат дъб или бук 5-6см. Двигателчето дали ще се затормозява?

Коментар

• m_markovski
              m_markovski коментира
              Редактиране на коментар
              Доста има написано в направи си сам форума.
              В общи линии малките банцизи са капризни, не-прецизни, късат лентите поради малкия диаметър на колелата. За бичене ти трябва широка лента, а тя не обича малките радиуси на огъване. Ако ще дялкаш дръжки на ножове става. Ама като знам темата за къщата, едва ли ще устиска.

Ето тук има разни идеи за модификации, т.е ще се запознаеш и със слабите места на китайчето.
              http://woodbg.blogspot.com/2014/01/b...st_15.html?m=1

• ctef
              ctef коментира
              Редактиране на коментар
              Благодаря за материала. Интересен коментар, който не дава големи надежди.
              Банцига няма да се ползва за къщата, а в къщата. 🙂 Вече е наличен. Подобен на този от статията.Китайче, какво да се прави. Но цените вече са други. Излезе с доставката 250.
              И аз изгледах доста материали. Ще видим как ще са настройките, и дали лентата ще пада. Ако тръгне, всичко друго ще е бонус.

• Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
            Някой дали има лични впечатления от банцига на Парксайд? А и от накой друг от този клас настолни 350W.
            Освен за клечки за зъби, стават ли за нещо по сериозно. Примерно да разбичат дъб или бук 5-6см. Двигателчето дали ще се затормозява?
            Ако си търсиш нещо което да върши работа и за дърво да не иска огромно помещение и собствена подстанция виж някоя лентоотрезна машина . На повечето от малкия клас има опцията рамото да се изправи и да се монтира плоча за разбичване на дървен материал . С такава полиметска от най малките мой колега направи чудеса от дървен материал . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:70ce0cac18ec698b4cf34daa1c5ae2df.jpeg
Прегледи:615
Размер:23.8 КБ
ID:6939766
            Последно редактирано от sek.1; 09-10-23, 05:52.
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Разгледах отрезните на Полимета. Най евтината която видах, почти същата като тази но синя е 790 лв.
              https://www.polymeta.bg/shop/metalor...v=982494d74c59
              В обявите има една нова Парксайд за 340. Малко афиф изглежда, дават я 1kW. Явно е с колекторен мотор.
              По принцип търся за абсолютно любителски цели, от които няма да изкарам и лев. Така че и цената има значение.

Коментар

• Roninn
                Roninn коментира
                Редактиране на коментар
                Тая не ти трябва,аз минах по тоя път,гледах и тая,и взех една към 3700 лв .....пак от полимета .Същата марка ,и цвят ....ама .,
                Лентата е два пъти по широка и много други неща....тая малката не си заслужава.

Тея машини не увехтяват във времето ценово,незнам къде си търсил,но аз не открих употребявана изобщо ,камо ли по евтина,а търсих и питах много, отделно контактувам с железари приятели и никой не си продаваше неговата.

Някой дали има лични впечатления от банцига на Парксайд? А и от накой друг от този клас настолни 350W.
              Преди време се бях разтърсил за подобна машинка (банциг), но по-железарски ориентирана. Имаше доста предложения на пазара, в какъв ли не ценови диапазон.
              Моят съвет е да огледаш какво предлагат и другите производители.
              За изрязване на по-сложни профили вероятно банцига ще ти е по-удибен от лентоотрезната машина тъй като малките (хоби) машинки работят с по-тясна лента.
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• ctef
                ctef коментира
                Редактиране на коментар
                Оглеждам се във второупотребните. Там цените са по приемливи.
                А как стои въпросът с лентите. Намират ли се различните размери. Иначе има лепачки, но много неща ще станат.

• sek.1
                sek.1 коментира
                Редактиране на коментар
                Лепачка имаше само за големите ленти на времето . Сега лентите са лазерно заварени . Аз лично като ми се наложи ползвам лентите на Хофман Консулт .

• m_markovski
                m_markovski коментира
                Редактиране на коментар
                Относно лентите - не ти трябва лепачка, това е отживелица. Поръчваш от технолес по размер.

Разгледах отрезните на Полимета. Най евтината която видах, почти същата като тази но синя е 790 лв.
              https://www.polymeta.bg/shop/metalor...v=982494d74c59
              В обявите има една нова Парксайд за 340. Малко афиф изглежда, дават я 1kW. Явно е с колекторен мотор.
              По принцип търся за абсолютно любителски цели, от които няма да изкарам и лев. Така че и цената има значение.
              Тая не ти трябва,аз минах по тоя път,гледах и тая,и взех една към 3700 лв .....пак от полимета .Същата марка ,и цвят ....ама .,
              Лентата е два пъти по широка и много други неща....тая малката не си заслужава.

Тея машини не увехтяват във времето ценово,незнам къде си търсил,но аз не открих употребявана изобщо ,камо ли по евтина,а търсих и питах много, отделно контактувам с железари приятели и никой не си продаваше неговата.

Обаче получих съвети каква да не вземам .... повечето имат проблем с едни ролки ,късат се осите ....Не че не се прави,но пък купувам машина на която да разчитам .За железа е незаменима...дърво не съм рязал, техническа пластмаса .....

Имам да редя доста паркет,и днес забелязах една потопяема пендула в лидъл със изтегляне......

Купих я,една единствена бройка беше.
              Одеве рязах греди за фитнес пейка,хареса ми.....

Обаче час след като я купих....пазарувах в ИТТ и видях пендула която много ми хареса.На крачка бях да върна лидълската и да взема тази.

Отгоре е със плот и циркуляр.Разгледай я,може да е твоят тип.

Това е промоционална цена,казаха че била над 1000 лв без промоцията.
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

• sek.1
                sek.1 коментира
                Редактиране на коментар
                Горе в 8 блок има две от най малките поне от 20 години . Нарязали са километри профили и плътно без някакви особени аварии . Едната е Енхел другата е още по куче марка .

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:
Прегледи:0
Размер:341.7 КБ
ID:6939859
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Банцига не е само ел.мотор , много неща в машината оказват влияние , много важни са и размерите на колелата и дължината на лентата. Препоръчвам ти банцига на Макита. Метабо имат и по-малък размер , но няма да ти върши работа за разбичване на бук и дъб.
                В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Здравейте колеги.

Другата седмица в Лидл зарядно+батерия 2Ah и батерия 4Аh, а в Кауфланд от понеделник само батерия 2Аh.

Коментар

• Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение

Другата седмица в Лидл зарядно+батерия 2Ah и батерия 4Аh, а в Кауфланд от понеделник само батерия 2Аh.
                    В петък на 20 октомври ги пускат.И един въпрос:2Аh вървят със зарядно комплект.Това зарядно може ли да зарежда 4Аh батерия?

Коментар

• IvanIvanovi
                      IvanIvanovi коментира
                      Редактиране на коментар
                      може, разбира се. просто по-дълго време ще му трябва

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X