В неделя,минавах през Лидл-Провадия и имаше доволно количество клещи на щанда.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Juiced Преглед на мнениеМного ме е яд ,че ги изтървах. Отдавна искам да си взема такива ,че на ремаркето имам поне 10 броя да слагам ,ако не е и повече.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
- 1 like
Коментар
-
Нови performace глезотии гледах в тубата, гайковерт на 12V и пазарен нивелир 3Х360градуса с батерия Х20V. Само където вече си купих вече нивелир, някаква Хилда 4D с разните там държачи и тринога за 150лв. Не ми стигнаха нервите да чакам Лидл да пуснат функционален лазерен нивелир.Последно редактирано от mitko 53; 03-10-23, 19:52.
Коментар
-
Здравейте колеги.
Купих си един 12 в. винтоверт повреден без батерия-разглобих,сглобих правилно и взе че тръгна.
Понеже имам от по старата серия 12 в. мислех че ще напасна,но не става.
и търся батерия+зарядно от серията X12V Team предлагат в известния продавалник,но им нямам доверие.Може да стане и 4А.батерия от същата серия.
Кога ще пуснат в Лидл не знам.Някой ако има нов комплект в повече или стара повредена батерия и с нея да се помъча,пак става.Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
-
Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнениеЗдравейте колеги.
Купих си един 12 в. винтоверт повреден без батерия-разглобих,сглобих правилно и взе че тръгна.
и търся батерия+зарядно от серията X12V Team предлагат в известния продавалник,но им нямам доверие.Може да стане и 4А.батерия от същата серия.
Кога ще пуснат в Лидл не знам.Някой ако има нов комплект в повече или стара повредена батерия и с нея да се помъча,пак става.Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 г.
Kia K5 LPG 2012 г.
LZ1DED
Коментар
-
Кога ще пуснат в Лидл не знам.Някой ако има нов комплект в повече или стара повредена батерия и с нея да се помъча,пак става.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Някой дали има лични впечатления от банцига на Парксайд? А и от накой друг от този клас настолни 350W.
Освен за клечки за зъби, стават ли за нещо по сериозно. Примерно да разбичат дъб или бук 5-6см. Двигателчето дали ще се затормозява?
Коментар
-
Доста има написано в направи си сам форума.
В общи линии малките банцизи са капризни, не-прецизни, късат лентите поради малкия диаметър на колелата. За бичене ти трябва широка лента, а тя не обича малките радиуси на огъване. Ако ще дялкаш дръжки на ножове става. Ама като знам темата за къщата, едва ли ще устиска.
Ето тук има разни идеи за модификации, т.е ще се запознаеш и със слабите места на китайчето.
http://woodbg.blogspot.com/2014/01/b...st_15.html?m=1
-
Благодаря за материала. Интересен коментар, който не дава големи надежди.
Банцига няма да се ползва за къщата, а в къщата. 🙂 Вече е наличен. Подобен на този от статията.Китайче, какво да се прави. Но цените вече са други. Излезе с доставката 250.
И аз изгледах доста материали. Ще видим как ще са настройките, и дали лентата ще пада. Ако тръгне, всичко друго ще е бонус.
-
-
Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнениеНякой дали има лични впечатления от банцига на Парксайд? А и от накой друг от този клас настолни 350W.
Освен за клечки за зъби, стават ли за нещо по сериозно. Примерно да разбичат дъб или бук 5-6см. Двигателчето дали ще се затормозява?Последно редактирано от sek.1; 09-10-23, 05:52.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
- 3 likes
Коментар
-
Разгледах отрезните на Полимета. Най евтината която видах, почти същата като тази но синя е 790 лв.
https://www.polymeta.bg/shop/metalor...v=982494d74c59
В обявите има една нова Парксайд за 340. Малко афиф изглежда, дават я 1kW. Явно е с колекторен мотор.
По принцип търся за абсолютно любителски цели, от които няма да изкарам и лев. Така че и цената има значение.
Коментар
-
Тая не ти трябва,аз минах по тоя път,гледах и тая,и взех една към 3700 лв .....пак от полимета .Същата марка ,и цвят ....ама .,
Лентата е два пъти по широка и много други неща....тая малката не си заслужава.
Тея машини не увехтяват във времето ценово,незнам къде си търсил,но аз не открих употребявана изобщо ,камо ли по евтина,а търсих и питах много, отделно контактувам с железари приятели и никой не си продаваше неговата.
-
-
Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнениеНякой дали има лични впечатления от банцига на Парксайд? А и от накой друг от този клас настолни 350W.
Освен за клечки за зъби, стават ли за нещо по сериозно. Примерно да разбичат дъб или бук 5-6см. Двигателчето дали ще се затормозява?
Моят съвет е да огледаш какво предлагат и другите производители.
За изрязване на по-сложни профили вероятно банцига ще ти е по-удибен от лентоотрезната машина тъй като малките (хоби) машинки работят с по-тясна лента.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнениеРазгледах отрезните на Полимета. Най евтината която видах, почти същата като тази но синя е 790 лв.
https://www.polymeta.bg/shop/metalor...v=982494d74c59
В обявите има една нова Парксайд за 340. Малко афиф изглежда, дават я 1kW. Явно е с колекторен мотор.
По принцип търся за абсолютно любителски цели, от които няма да изкарам и лев. Така че и цената има значение.
Лентата е два пъти по широка и много други неща....тая малката не си заслужава.
Тея машини не увехтяват във времето ценово,незнам къде си търсил,но аз не открих употребявана изобщо ,камо ли по евтина,а търсих и питах много, отделно контактувам с железари приятели и никой не си продаваше неговата.
Обаче получих съвети каква да не вземам .... повечето имат проблем с едни ролки ,късат се осите ....Не че не се прави,но пък купувам машина на която да разчитам .За железа е незаменима...дърво не съм рязал, техническа пластмаса .....
Имам да редя доста паркет,и днес забелязах една потопяема пендула в лидъл със изтегляне......
Купих я,една единствена бройка беше.
Одеве рязах греди за фитнес пейка,хареса ми.....
Обаче час след като я купих....пазарувах в ИТТ и видях пендула която много ми хареса.На крачка бях да върна лидълската и да взема тази.
Отгоре е със плот и циркуляр.Разгледай я,може да е твоят тип.
Това е промоционална цена,казаха че била над 1000 лв без промоцията.
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Освен за клечки за зъби, стават ли за нещо по сериозно. Примерно да разбичат дъб или бук 5-6см. Двигателчето дали ще се затормозява?В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
- 1 like
Коментар
-
Кога ще пуснат в Лидл не знам.Някой ако има нов комплект в повече или стара повредена батерия и с нея да се помъча,пак става.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
Другата седмица в Лидл зарядно+батерия 2Ah и батерия 4Аh, а в Кауфланд от понеделник само батерия 2Аh.Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар