Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
    ...Днес реших да напомпам гумата на колата. След 10 минути помпане без промяна в налягането установих, че само бръмчи без да помпа. Отива в боклука. Нефелен изглеждаше още когато го купих. Сега поръчах онлайн друг, надявам се по-читав, Осрам.
    По-правилно е да се напише: О Лидъл, О срам...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
      По-правилно е да се напише: О Лидъл, О срам...

Що ве - продават един холандски кашкавал с който малко родни могат да се конкурират.
      А това, че хората ходят за железария в прод-зеленчука е идейна грешка.
      Що пък никой не се е засилил да купува гауда във Факом?
      Враг усраине

Коментар

• Никола
        Никола коментира
        Редактиране на коментар
        Щот нямат...

• Вчера си взех една батерия 2Ah от Кауфланд. Понеже я предвиждах да се ползва със стария стандарт 12V инструменти, реших този път да не дялкам ребрата и заради гаранцията. Набутах елементите и електрониката в корпуса на една сдухана батерия от старите, трябваше да пробия един отвор отгоре за допълнителния пин. Пробвах я, бачка с лампата и ъглошлайфчето, а и се зареди нормално със старото зарядно.

Коментар

• Тази сутрин купих от Лидл, динанометричен ключ Walter за 50 лв, ще го ползвам при стягане на джантите, на колко се стягат, ключа като достигне зададените нютон-метри ще прещракне ли, тогава ли ще разбера че е достигнал зададените нютон-метри?

Това е ключа:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20230209_083607.jpg Прегледи:0 Размер:588.6 КБ ID:6911269

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20230209_083637.jpg Прегледи:0 Размер:486.5 КБ ID:6911270
        Последно редактирано от Еделвайс; 09-02-23, 07:57.

Коментар

• Еделвайс
          Еделвайс коментира
          Редактиране на коментар
          Благодаря, за Фронтера става дума, алуминиеви джанти 16 ки, оригиналните си за Фронтера

• p-pleven
          p-pleven коментира
          Редактиране на коментар
          И не го съхранявай "стегнат"

• Еделвайс
          Еделвайс коментира
          Редактиране на коментар
          Разбрах, прочетох упътването след приключване да се върне на минималното 80 нм

• Колеги този компресор дали става за мотоциклет https://www.lidl.bg/p/avto-moto-izku...mpresor/p80358

Коментар

• kbot
          kbot коментира
          Редактиране на коментар
          Какво ли означава "4 x 500 mAh" ?

• mitko 53
          mitko 53 коментира
          Редактиране на коментар
          Литиево-желязо-фосфатна батерия 4Х500mAh, цитирано от германския Лидл. Конкретно за мотоциклети,дават и да напомпа две гуми 2,75-18 от0 до 2,2 бара с едно зареждане на батерията.

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          Интересно доколко държи заряда на акумулаторите.
          Онова дето съм показал тествано няма саморазряд или е пренебрежимо малък.
          Вдига една мотоциклетна гума, втора не съм пробвал.
          Много съм доволен от него, като тръгна на по-далеч задължително го мятам в куфара.
          Изглежда обаче по-компактно от този чеп.

• Нова порция Парксайд инструменти излиза в Кауфланд. Това за стените и подове го чаках две години и преди Коледа го купих втора ръка за 65лв., без карбидната плоча,маркуч и торба. Издържа десетина минути работа с диамантина 180мм. и изпуши статорът, то машината си смърдеше на изгоряло още при пускането под товар.

Коментар

• Отзиви за тези подпори, стабилни ли ще са за Фронтерата пише че издържат 2 тона?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_20230221_083656_Samsung Internet.jpg
Прегледи:549
Размер:58.9 КБ
ID:6913238

Коментар

• KingofROAD
            KingofROAD коментира
            Редактиране на коментар
            Имам подобни, купувани преди време от метро ако не се лъжа. За лека кола стават, но за джип/бус по-добре не.

• Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
          Отзиви за тези подпори, стабилни ли ще са за Фронтерата пише че издържат 2 тона?

Аз лично не бих ги купил заради сгъваемите крака. Ако наистина си решил да купуваш стойки, поръчай ги от някой магазин за автосервизно оборудване. Аз имам комплект български на по 40 години и още си живуркат .
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Отзиви за тези подпори, стабилни ли ще са за Фронтерата пише че издържат 2 тона?

Имам ги същите, доста си тежат и разгъването е добре направено. Паджеро 2 стоя 2-3 седмици цялата предница във въздуха на две такива.
            Ford Maverick II 2.3 XLT
            Ford Mondeo MK5

Коментар

Афиф ми изглеждат.
              И да задържат аз не бих влязъл под кола на такива.
              За доста сходна сума можеш да си купиш стойки от нормален магазин за оборудване.

Около 50лв в беге машинарии.

А фруктиерата вЕрно ли тежи 2 тона?
              'баси!
              Враг усраине

Коментар

• kbot
                kbot коментира
                Редактиране на коментар
                На мен това ми изглежда афиф. Друго си е болт през тръба да е контрата
                Имам правени и никога не съм ги ползвал.

• Явно ще е по-добре да взема стойки които да издържат 3 тона, не за друго ами да имат запас от здравина, тези ми харесват даже са на промоция от 193 лв на 129 лв, на мен рядко ми се налага да ползвам стойки и затова се чудех за тези лидълските, иначе ето тези на линка за които говорех:

https://www.onlinemashini.bg/stoyka-...q-v-kkt-/40555

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:12.jpg Прегледи:0 Размер:110.0 КБ ID:6913289

Коментар

• Еделвайс
                Еделвайс коментира
                Редактиране на коментар
                В интерес на истината досега правех точно като теб, подлагам гумата и дебел дървен пън, ще видя тези Лидълските на живо в четвъртък и ако ми вдъхнат доверие на пипане и на вид ще ги отнасям, но дори и тогава пак ще си подлагам гумата ей така за по-голяма сигурност.

• Esper
                Esper коментира
                Редактиране на коментар
                Тоя механизъм е много удобен.
                Изглежда банално-надежден и много масивен, никакъв шанс да се предаде.
                Да, тръбата изглежда още по-надеждна ама ти трябват и 2-те ръце за да я фиксираш.
                За мен алтернативите на сгъваемата са за предпочитане.
                Не само защото не се продават в плод-зеленчук

• KingofROAD
                KingofROAD коментира
                Редактиране на коментар
                https://www.onlinemashini.bg/stoiki-...e-v80094/77611

тези ми изглеждат по-добре...

• А тази височина, 37 см, достатъчна ли ви е? За мен например не е.

Коментар

• Ползвам в гаража лидълски подпори, купувани преди повече от 2 години, Забележки нямам никави. За смяна на гуми, работа по спирачки и пр. са идеални. За лазение под колата не. Краката са добре направени, ако трябва да я събереш за транспорт става много компактна

Ако няма да лягаш под колата са супер. Сгънати са доста компактни, което също е плюс.

EDIT: В онлаин машините има прИмоция на 6 тона подпора 60см висока за под 100лв. Което е супер-цена в момента. Лидълските са ниски и ако трябва да се вреш под колата не става. Пробвано е

Коментар

• Аз също ползвам от плод зеленчука от няколко години . Аутбека изправи пластините . Галопера стоя една седмица с предница във въздуха . Не смея да легна под колата , но иначе вършат работа .
                  Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                  За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

• Четирикраката стойка дава по-добра странична устойчивост.
                    Трикраката от снимката - централния крак носи натоварването, другите подпират. Лоша устойчивост при неравна или мека повърхност. При страничен напън върху вдигнатата кола по-лесно може да се преобърне.

Коментар

• Juiced
                      Juiced коментира
                      Редактиране на коментар
                      Четерикраката се цепва по заварката и направо се разделя на 2.

• KingofROAD
                      KingofROAD коментира
                      Редактиране на коментар
                      хмммм, а подсилване на заварката? при каква тежест се разцепва на две?

• KingofROAD
                      KingofROAD коментира
                      Редактиране на коментар
                      Днес купих 4бр. такива. УденаФ проблема със заварката. И сега ще го коригирам предварително, още преди да ги ползвам. Ламарината на стойката е околло 2мм. Заварката е само от вътрешната страна. А от външната само боята я държи. . Та направо ще го коригирам проблема, още преди да е възникнАл.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X