Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеПо-правилно е да се напише: О Лидъл, О срам...
Що ве - продават един холандски кашкавал с който малко родни могат да се конкурират.
А това, че хората ходят за железария в прод-зеленчука е идейна грешка.
Що пък никой не се е засилил да купува гауда във Факом?Враг усраине
- 1 like
Коментар
-
Вчера си взех една батерия 2Ah от Кауфланд. Понеже я предвиждах да се ползва със стария стандарт 12V инструменти, реших този път да не дялкам ребрата и заради гаранцията. Набутах елементите и електрониката в корпуса на една сдухана батерия от старите, трябваше да пробия един отвор отгоре за допълнителния пин. Пробвах я, бачка с лампата и ъглошлайфчето, а и се зареди нормално със старото зарядно.
Коментар
-
-
Колеги този компресор дали става за мотоциклет https://www.lidl.bg/p/avto-moto-izku...mpresor/p80358
Коментар
-
Нова порция Парксайд инструменти излиза в Кауфланд. Това за стените и подове го чаках две години и преди Коледа го купих втора ръка за 65лв., без карбидната плоча,маркуч и торба. Издържа десетина минути работа с диамантина 180мм. и изпуши статорът, то машината си смърдеше на изгоряло още при пускането под товар.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение.
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнениеFord Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
Афиф ми изглеждат.
И да задържат аз не бих влязъл под кола на такива.
За доста сходна сума можеш да си купиш стойки от нормален магазин за оборудване.
Около 50лв в беге машинарии.
А фруктиерата вЕрно ли тежи 2 тона?
'баси!Враг усраине
- 2 likes
Коментар
-
Явно ще е по-добре да взема стойки които да издържат 3 тона, не за друго ами да имат запас от здравина, тези ми харесват даже са на промоция от 193 лв на 129 лв, на мен рядко ми се налага да ползвам стойки и затова се чудех за тези лидълските, иначе ето тези на линка за които говорех:
https://www.onlinemashini.bg/stoyka-...q-v-kkt-/40555
Коментар
-
В интерес на истината досега правех точно като теб, подлагам гумата и дебел дървен пън, ще видя тези Лидълските на живо в четвъртък и ако ми вдъхнат доверие на пипане и на вид ще ги отнасям, но дори и тогава пак ще си подлагам гумата ей така за по-голяма сигурност.
-
Тоя механизъм е много удобен.
Изглежда банално-надежден и много масивен, никакъв шанс да се предаде.
Да, тръбата изглежда още по-надеждна ама ти трябват и 2-те ръце за да я фиксираш.
За мен алтернативите на сгъваемата са за предпочитане.
Не само защото не се продават в плод-зеленчук
-
-
-
Ползвам в гаража лидълски подпори, купувани преди повече от 2 години, Забележки нямам никави. За смяна на гуми, работа по спирачки и пр. са идеални. За лазение под колата не. Краката са добре направени, ако трябва да я събереш за транспорт става много компактна
Ако няма да лягаш под колата са супер. Сгънати са доста компактни, което също е плюс.
EDIT: В онлаин машините има прИмоция на 6 тона подпора 60см висока за под 100лв. Което е супер-цена в момента. Лидълските са ниски и ако трябва да се вреш под колата не става. Пробвано е
- 2 likes
Коментар
-
Аз също ползвам от плод зеленчука от няколко години . Аутбека изправи пластините . Галопера стоя една седмица с предница във въздуха . Не смея да легна под колата , но иначе вършат работа .Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
Четирикраката стойка дава по-добра странична устойчивост.
Трикраката от снимката - централния крак носи натоварването, другите подпират. Лоша устойчивост при неравна или мека повърхност. При страничен напън върху вдигнатата кола по-лесно може да се преобърне.
Коментар
-
хмммм, а подсилване на заварката? при каква тежест се разцепва на две?
-
Днес купих 4бр. такива. УденаФ проблема със заварката. И сега ще го коригирам предварително, още преди да ги ползвам. Ламарината на стойката е околло 2мм. Заварката е само от вътрешната страна. А от външната само боята я държи.. Та направо ще го коригирам проблема, още преди да е възникнАл.
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар