Привет, някой ако има излишно зарядно на 12V ще взема едно
ако взема да отида до магазина да ги питам, да не ми се смеят
, за това първо да попитам тук дали някой е усещал подобна миризма при нов перфоратор, чел съм, че при четковите за разлика от акумулаторните безчеткови, това е характерно, но ако наистина мирише на изгоряло е проблем. И също така едно мнение за акумулаторните перфоратори, държат ли дълго време батериите от по-скъпите примерно, ако някои има опит с такъв, знам за голямото удобство на безжичните, но все пак знам и че батерията си е батерия, рано или късно сдава багажа, а така като ти потрябва вадиш от шкафа, пускаш и работиш, без да мислиш сега заредено ли е, колко време ще ме държи и т н.
то вярно, че не разбирам много от перфоратори, нямам и много опит, ама обоняние си имам 

после вече следват десетки стоици изтървания, надрасвакния и т н, на които даже не обръщаш внимание.
Имам време да мисля още малко, за това и не съм го ползвал, както и не съм активирал регистрацията за гаранцията в сайта на деволт, имам 4 седмици за това
Няма да има никакви проблеми да го заменя още сега, но повече клоня да не го заменям за акумулаторен, засега 
но си прав, няма какво толкова да го мисля след като има гаранция и дори не съм го използвал все още, иначе за първи път купувам от този магазин, радвам се, че сподели добри впечатления за тях, цените също са им сравнително добри, доста време сравнявах и гледах, имат и доста по-богат избор на машини специално, отколкото да речеим в магазини като Практикер, Бриколаж и Хоум Макс, където нямаха някои от моделите, на които се бях спрял. Другият голям плюс е, че сервизът им също е на близо.
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар