Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Имам същата,само че мойта е А1,доволен съм,сваля калта от Паджерото

Коментар

• Да не пускам отделна тема, някой ползва ли дюза за пяна за водоструйка parkside phd 170 b2, тази от снимката:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:f65f5bb2598851a561d15f0d27522252.jpg Прегледи:0 Размер:34.7 КБ ID:6831451

Ще става ли пяна с обикновения автошампоан с тази дюза за пяна, или ще трябва да купувам специален препарат?

Коментар

• Еделвайс
        Еделвайс коментира
        Редактиране на коментар
        Ето директен линк: https://m.olx.bg/d/ad/dyuza-za-pyana...0-ID7OzSM.html

• I.Stoyanov
        I.Stoyanov коментира
        Редактиране на коментар
        Благодаря!

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
        ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
        Редактиране на коментар
        Ако ти е от лидъл пръскачката , резбата е стандартна . моята бутилка се повреди в зоната на резбата и завих , директно бутилката от лидълсия препарат .

• Във връзка с водоструйките - как стои въпросът с миенето на кола на улицата, не е ли забранено, или всяка община е с регламент?

Коментар

• Еделвайс
        Еделвайс коментира
        Редактиране на коментар
        Ако имаш предвид пред блока, не виждам дали ще ти е удобно да я миеш без да ти пречат и опръскаш с вода паркираните до теб коли, иначе ако имаш повече пространство и не е пред главна улица или булевард, не виждам причина да не можеш да я миеш, стига да имаш достъп до ток, иначе можеш да взимаш вода от кофи или 10 литрови бутилки, помпата е самозасмукваща което много ми харесва като опция.

• Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
      Във връзка с водоструйките - как стои въпросът с миенето на кола на улицата, не е ли забранено, или всяка община е с регламент?
      Не съм чувал да има някъде ограничения да си измиеш колата, има правила за автомивките.
      Ford Maverick II 2.3 XLT
      Ford Mondeo MK5

Коментар

• kbot
        kbot коментира
        Редактиране на коментар
        То не съм чувал и да е забранено да ходиш по голяма нужда на улицата, ама не е хубаво.

• Ilia801
        Ilia801 коментира
        Редактиране на коментар
        В много общини е забранено ползването на питейна вода за такива неща. Сега, друг е въпроса кой проверява и как ще те накажат точно ама по-принцип не дават ...

• Asen Kushlev
        Asen Kushlev коментира
        Редактиране на коментар
        То е забранено и изхвърляне на строителни отпадъци покрай пътя извън града, но нашата община явно не и пречи, нищо че им пуснах сигнал преди 2 месеца.

• Значии.. няма да имам никакъв проблем на малка уличка и от собствен кладенец.
      А евентуално за мръсната вода, която ще тръгне надолу по наклона (асфалт) ако се заяде някой комшия евентуално какво може да последва?

Коментар

• Asen Kushlev
        Asen Kushlev коментира
        Редактиране на коментар
        Някъде в раздел екология и управление на отпадъци.

• Чавдар (V93)
        Чавдар (V93) коментира
        Редактиране на коментар
        Софийската се казва : НАРЕДБА за управление на отпадъците и поддържане и опазване на чистотата на територията на Столична община

• Паджеровод
        Паджеровод коментира
        Редактиране на коментар
        Дам, ще ходя да им се кланям на гише на нашите дебелаци. В сайта на общината не са благоволили да публикуват🤬

• Благодаря за насоките, намерих наредбата и се извинявам на дебелаците.
      В забраните е споменато изрично както изтичането на отпадни води по улиците, така и самото миене на кола на улицата. Ще избегна купуването на водоструйка

Коментар

• Asen Kushlev
        Asen Kushlev коментира
        Редактиране на коментар
        Доста заядливи комшии и сприхави общинари трябва да имаш, че да ти правят проблем да си измиеш колата. Аз си я мия в двора, но водата изтича на улицата, където излиза и при дъжд.

• Интересува ме мнение за глошлайфа, който пускат тази седмица (65лв, 125мм), подобен пускан ли е, мнения за работата му и др. Очаква се основно да бъде аварийна/резервна машина, благодаря.
      А тези простотии се правят от името на всички ни.
      Даника
      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

• Никола
        Никола коментира
        Редактиране на коментар
        Скорох купих от Практикер два черни Райдъра с тънък корпус по 750W. За по 60тина лв.
        Този по-скоро не става за една ръка

• Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
      Интересува ме мнение за глошлайфа, който пускат тази седмица (65лв, 125мм), подобен пускан ли е, мнения за работата му и др. Очаква се основно да бъде аварийна/резервна машина, благодаря.
      Става.
      предпазителя е огромен.
      Машината също е голяма и не е безкрайно удобна за една ръка.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
        Интересува ме мнение за глошлайфа, който пускат тази седмица (65лв, 125мм), подобен пускан ли е, мнения за работата му и др. Очаква се основно да бъде аварийна/резервна машина, благодаря.
        Не се занимавай с лидълските - доказано, е че не са нито върха нито сладоледа . Въпреки че имам един от най-големите лидълски, освен с това че е грамадно неудобен и много здрав за сметка на това, други плюсове няма. Предпазителя му е като за гуми 13-ки и дори без него ъглошлайфа тежи безбожно много. Всеедно де, ти питаш за малък - вземи си това. Просто няма аналог на тая цена, имам го и е невероятно куче, даже моя е от първите и няма реглаж на оборотите. Много лек, балансиран и удобен за една ръка, същевременно е 125мм и е 1050W = няма спиране каквото и да му прикачиш. Моя се ползва като чужда булка и досега не е дал нито един признак на слабост, а главно го ползвам за пилене с едра шкурка и 2-3 часа нонстоп дране. В тези условия - 2 боша ми смениха и накрая ми върнаха парите, цената х3.

Успех

Коментар

• Имам два лидълски ъглошлайфи и мога да кажа че не са нещо особено. Големият 230 постоянно презатягаше гайката и я смених с такава на Спарки. Контрата на короната се потроши и сега бъркам с отвертка. Малкият 115мм. издава звуци от редуктора все едно има чакъл вътре,иначе си работи. Имам и акумулаторен техен, много кекав, два пъти го връщах. Днес гледах такъв двурък 125мм. в Кауфланд, намален на 45-49лв.,нещо такова по спомен. А за Райберите, явно каквото уцелиш, имам един 115 мм АG06, изрони му се короната. Най съм доволен от Спарки, имам два техни, над 10 годишни ,много дуракоустойчиви, е на малкия смених лагерите. От нещата в четвъртък мога да похваля гумения диск с велкро за ъглошлайф- много добър, никакви вибрации и биене, поне от предни партиди. Черешката обаче ще бъде самозатягащата гайка, в 7 ще отворя магазина.

Коментар

• dido uzunov
            dido uzunov коментира
            Редактиране на коментар
            Каква е ролята на самозатягащата се гайка, освен това, че се самозатяга (то и другата се самозатяга). Аз диск не стягам с ключ. Използвам го само при развиване.

• I.Stoyanov
            I.Stoyanov коментира
            Редактиране на коментар
            Аз райберите също не ги долюбвам, ама хич. Но индустриалната, САМО ИНДУСТРИАЛНАТА им серия е барната и за парите и гаранцията си няма аналог

• IvanIvanovi
            IvanIvanovi коментира
            Редактиране на коментар
            и аз отидох, макар и в 8ч. но имаше доволно бройки. Гледам и вертите от черната серия още седят - явно им се виждат скъпи на прекупвачите

• Благодаря на всички. Ще го пипна (ако успея без да правя опашка), ще реша и споделя. Подозирам, че 125мм и 1200w с рег обороти нещо няма да е за тези пари, но ще видим. Благодаря.
          А тези простотии се правят от името на всички ни.
          Даника
          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

• veskov
            veskov коментира
            Редактиране на коментар
            Няма да го бъде, стори ми се голям, тежък и непрактичен за 125мм машина, независимо от цена и мощност. Имам с почти същите габарити и тегло 150мм Скил (стар, преди Бош), и той вече повечето почива, ткс

• Новото телоподаващо, вече инверторно https://www.youtube.com/watch?v=lmzm...bricovideo.ovh !

Коментар

• kbot
            kbot коментира
            Редактиране на коментар
            На клипа много пръска. Дали човека не му разбира, или си е такова устройството?

• mitko 53
            mitko 53 коментира
            Редактиране на коментар
            Моето е трансформаторното, също пръска здраво.

• dido uzunov
            dido uzunov коментира
            Редактиране на коментар
            Прави ми впечатление, че на всички клипчета с флюсова тел си пръскат......може и да бъркам не съм много наясно.

• Към обяд бързата гайка за ъглошлайф беше свършила. 3 гайки струват колкото ъглошлайфа. Какво и е толкова особеното на тая гайка?
          Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• Juiced
            Juiced коментира
            Редактиране на коментар
            На стандартните парксайдски машини гайките са леш, моята винаги затяга и се налага да ползвам менгемето да сменя диска.

• Чавдар (V93)
            Чавдар (V93) коментира
            Редактиране на коментар
            Отвратителни са щатните гайки, а ключовете са от китайски говнолин

• mitko 53
            mitko 53 коментира
            Редактиране на коментар
            Взех една сутринта и я монтирах на малкото Спарки. Доста тежка ми се видя, да не вземе да товари лагерите. Взех и едни зенкерни свредла, имам от предните модели с едноканалните свредла, голям боклук бяха. Тези изглеждат със солидна фрезова втулка, но това 4мм. беше ужасно криво.Изправих го на ръка, направо е от говнолин. Хубавото е че поне на тези втулки могат да се монтират всякакви със същия диаметър.

• Едно парче пластмаса на дробилката се отчупи от един разклонен клон.Мислех,чее някаква по-яка пластмаса.Това з а 3 часа работа общо. Шампион.
          Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
          Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
          Враца

Коментар

• Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнение
            Към обяд бързата гайка за ъглошлайф беше свършила. 3 гайки струват колкото ъглошлайфа. Какво и е толкова особеното на тая гайка?
            На Захарна фабрика има в изобилие.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X