да и аз така си мисля но не знам всичко ли да сменям комплект или
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
лада нива безкрайни ремонти
Свий
X
-
Какво му е на старото делко, че ще го сменяш?Ако датчика на Хол е дефектен, сменя се за 5 минути и струва броени левчета, лагерче за авансовата плочка също се продава, друго не се сещам какво ще му се повреди.Иначе и цялото не е скъпо нещо от рода на 60лвПървоначално публикуван от galin79 Преглед на мнениеЗдравейте и много здраве от мен,скоро не съм писал.Но както се подразбира нови проблеми,както бях казвал имам проблеми с газта.Сложих плочка горна,никакъв ефект,смених и изпарителя има подобрение но пак не е добре.Накрая се оказа виновно делкото,поне така ми каза майстора та дилемата ми е ново-безконтактно като това с което съм или от тези с чукче и наковалня да взема
Коментар
-
е то това му е проблема че не знам какво му е газаджията ми каза че е от него,като цяло в момента върви като никога до сега но в тихите забива и гасне като я форсирам се оправя но така по чукарите е мъка на бензин не държи тихи обороти иначе върви с малко смукач е добре
Коментар
-
Ами ще дадеш едни пари, това ще стане.Изгоряла бобина на карбураторна нива не си спомням да съм сменял, на старите модели по-може да се случи, но бобината е достатъчно презапасена да събори акумулатора до 0 при забравена кола на контакт.Комутатор по се случва да се издъни.
Коментар
-
от магазин тук в моя край читави части не се намират,видях комплект делко,комутатор и бобина уж руски качествен, за 110 лв ,и аз мисля от комутатор да е но няма и от къде да взема за проба,тоя на нея е с 7 крачета а буксата с 6,видимо не е сменян оригиналния руски си е
Коментар
-
-
Още в началото на темата ти казах кое е решението на всичките тези проблеми, ама не чуваш.
Мъчи се тогава.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар