Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Да, ама там му беше и най-голямата издънка - когато паркира колата на трасето от яд. Тогава чак и аз се изчервих
    Сегаа, ако може да вземе едно подиумче... пък макар и най-ниското в шампионата

Коментар

Да, трябваше да завали защото иначе е скучно.И това изглежда ще е най скучното състезание тази година.Тук интригата свършва в събота.Да видим от Редбул какво пак хитруват и дали ще им се размине.
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Мда. Честито на Уебър за за победата. Наистина щеше да е по-интересно, ако беше заваляло. Ред Бул имат някаква дупка (отвор) в пода, които се говори, че не бил редовен. Въпреки че в Бахрейн Уайтинг го е гледал и не е открил нередности, се носят слухове, че някои тимове са протестирали. Трябва да поразуча.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Голяма Скука !
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Световната конспирация срещу Михаел Шумахер. Съотборникът му е с 30 пъти повече точки от него

Коментар

Това беше първото ми състезание за тази година. На някои им било скука, на мен ми беше интересно...

Какво да си мисли човек, когато 21 години след като си в този бизнес кажеш по радиото... "Има ми нещо на колата, но не знам какво?" или той е пълен аматьор, или колите са пълни ла-на.

В общи линии дядо ни дава едно шоу, което някои от нас искат да видят, други да се ядосват.

С тези бет- и и мет-и не остана вече неопорочен спорт.

Липсваше ми Еди Ървайн, да мине, да ги нагребе като булдозер валяни камъни, тогава да видим кой ще е пръв!
              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Почти винаги е така в Монако. Интересна беше групата от шест болида в три секунди.
                За коментара - нищо ново. Две обиколки преди финала говарят за рали "Сливен".
                А се наслаждавах и на бисерите на водещия: "Предстои да финишират и останалите части от пилотите".
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аз пък мислех, че Уебър ще ги задържи още малко, за да излезе Фетел по-близко до него или пред него...
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Да не би вече да излъчват формулата и по някоя българска телевизия ?
                    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Аз пък мислех, че Уебър ще ги задържи още малко, за да излезе Фетел по-близко до него или пред него...
                      Много щеше видно да стане.Иначе в случая с Ферари ореваха маалата, но иначе са над всички в маниполацийте.Много се радвам за Уебър, много са му задължени като отбор.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                        Да не би вече да излъчват формулата и по някоя българска телевизия ?

Не знам телевизията каква беше, може да е била српска или мъкидонска, но използуваха едни сложни думи ейпекс, полкийпър, стинт, и т.н.

Някои момчета първо да си научат родния език, тогава да вкарват чуждици!
                        Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Това е реклама, но ако някой така и така отговаря на условията, може да се пробва. Томбола за 4 билета за Гран при на Белгия.
                          www.offnews.bg

Коментар

Един интересен видео материал:

“When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                            Walter Rohrl
                            GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Браво, много интересно.Бая зор са си дали от Заубер.Това ако ми падне с часове ще го разглеждам....

Коментар

И пак Фетел!
                                Прави впечатление напредъкът на Маса.
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X